اجتماعی 11:04 - 20 شهریور 1403
در انتخابات تعیین رئیس شورای عالی استان‌ها، موسی‌الرضا حاجی‌بگلو با اخذ ۴۰ رأی از ۷۳ رأی مأخوذه، رئیس شورای عالی استان‌ها شد.

حاجی‌بگلو رئیس شورای عالی استان‌ها شد

در سی و دومین اجلاس شورای عالی استان‌ها که صبح امروز ۲۰ شهریورماه ۱۴۰۳ با دستور کار انتخابات ریاست شورای عالی استان‌ها برای مدت باقی‌مانده از سومین سال ششمین دوره شورای عالی استان‌ها در ساختمان دبیرخانه این شورا برگزار شد، ۳ نفر از نمایندگان نامزد احراز پست ریاست شدند.

 بر این اساس مظفر میرزاد نماینده استان ایلام، احمد صادقی نماینده استان تهران و موسی‌الرضا حاجی‌بگلو نماینده استان خراسان رضوی برای پست ریاست نامزد بودند.

پس از برگزاری انتخابات موسی‌الرضا حاجی‌بگلو با ۴۰ رأی از ۷۳ رأی ماخوذه به عنوان رئیس شورای عالی استان‌ها انتخاب شد.

لازم به ذکر است احمد صادقی ۱۷ رأی و مظفر میرزاد ۱۶ رأی کسب کردند.


12091277
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پسر جوانی که طی دو ماه اخیر به اتهام تعرض به یک دختر در یک میهمانی شبانه، پروسه محاکمه را طی کرده بود، حکم اعدام گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست سفرای اعضای گروه آسیااقیانوسیه شورای حقوق بشر سازمان ملل به ریاست جمهوری اسلامی ایران و با حضور دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان در ژنو برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، از عرضه میوه‌های نوبرانه پاییزی در میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار به قیمت مناسب خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان تجهیزات و کابل‌های برق خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۹۸ در وضعیت زرد و قابل قبول قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک روان در معابر و بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون قضایی قوه قضاییه گفت: دایره شمول عفو معیاری بسیار بیشتر از عفو مصداقی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: کاهش استفاده از کود‌های شیمیایی یک ضرورت است و در تمام اسناد بالادستی به این موضوع تاکید شده، از این رو وزارت جهاد کشاورزی باید برنامه‌ای در این خصوص داشته باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارآگاهان با تلاش شبانه روزی اعضای باندی که با طراحی سناریوی مفقودی کامیون و محموله آن قصد داشتند علاوه بر سرقت، خسارت نیز از بیمه دریافت کنند را شناسایی و دستگیر کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مستند شوک حادثه‌ای را به تصویر کشید که شاید باورش برای اکثر مردم سخت باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است