علمی فناوری 12:40 - 09 آبان 1403
وزیر آموزش و پرورش گفت: رئیس جمهور دستور ویژه‌ای درباره توزیع شیر در مدارس صادر کرده است.

دستور ویژه رئیس جمهور برای توزیع شیر در مدارس

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره برنامه توزیع شیر رایگان در مدارس گفت: با وجود این که منابع این کار در بودجه سال ۱۴۰۳ دیده نشده بود، اما رئیس جمهور دستور ویژه‌ای در این خصوص داده است و هنگامی که بودجه آن تامین شود ، شیر در مدارس توزیع ‌می شود.

وی افزود: البته در تبصره‌های لایحه بودجه سال آینده منابعی برای شیر مدارس دیده شده است تا برنامه پایداری برای توزیع شیر در مدارس وجود داشته باشد.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به سوالی درباره ثبت نام دانش‌آموزان اتباع در سال جاری تحصیلی گفت: تقریبا وضعیت دانش‌آموزان اتباع همانند سال گذشته است و تعداد آنها حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ نفر است.

کاظمی درباره اعتراض داوطلبان دانشگاه فرهنگیان به نتایج پذیرفته شدگان و اعمال کد ۶ برای برخی از کسانی که در مصاحبه رد شده اند، توضیح داد: اعتراض ها در فرایند خودش رسیدگی می‌شود؛ فرایند کار این طور بوده که ارزیابان بررسی و نمره می‌دهد و احتمال خطا و اشتباه در این روش بسیار پایین است.

وی با بیان این که ظرفیت‌های پذیرش تکمیل شده است، افزود: در مورد افرادی که امتیاز آنها فاصله زیادی دارد، احتمال خطا پایین است اما اگر فاصله کم باشد و لب مرزی باشند، اعتراض بررسی مجدد می شود.

وزیر آموزش و پرورش با یادآوری اینکه کد ۶ مربوط به مصاحبه داوطلبان است و تقریبا نتایج قطعی است، افزود: امکان این که فرآیند مصاحبه ۳۰ تا ۴۰ هزار نفر دوباره انجام و یا فیلم‌ها دوباره بازبینی شود، ممکن نیست و نمی توان این چرخه را تکرار کرد و باید به ارزیابان اعتماد کرد.

کاظمی درباره وضعیت پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته در سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ نیز گفت: پیگیر هستیم.

وی درباره ادعای مطرح شده مبنی بر اخراج تعدادی دانشجو از دانشگاه شهید رجایی گفت: کسی در این خصوص به من چیزی نگفته است؛ دانشگاه شورا دارد و رسیدگی می‌کند؛ اسامی افراد را اعلام کنید تا در چارچوب قانون موارد رسیدگی شود.

 


12110601
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان سنجش آموزش کشور درباره اعلام زمان پرینت کارت و برگزاری آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت کانون‌های وکلای دادگستری ایران در سال ۱۴۰۴ اطلاعیه‌ای منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» درمان دیسک کمر روش‌های مختلفی دارد که می‌توان برخی از آنها را با نظر متخصصان مربوطه اجرایی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه هیأت دولت، مطرح کرد: قرار نیست مردم هزینه اضافی را برای انتقال ارتباطات و فناوری‌های مربوطه از کابل مسی به فیبر نوری، متحمل شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از تصویب هفت مصوبه حمایتی در راستای بهبود وضعیت معیشتی، رفاهی و حرفه‌ای پرستاران کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بدن انسان تا سن ۲۵ تا ۳۰ سالگی به طور فعال توده استخوانی را افزایش می‌دهد و پس از آن تراکم مواد معدنی استخوان به تدریج کاهش می‌یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور با تاکید بر اینکه دانشی‌بودن و فناورانه بودن یک ایده و یا محصول باید به اثبات تیم داوری برسد، گفت: هر شرکتی که اقلام راهبردی احصا شده توسط این معاونت را داشته باشد بدون ارزیابی، دانش‌بنیان م...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه ارتقای کیفیت ارتباطی لز اولویت‌های این وزارت خانه است، گفت: اتصال به فیبرنوری بدون پرداخت هزینه انجام می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» از امروز چهارشنبه رقابت‌های فینال بخش الگوریتم المپیک برنامه‌نویسی در پارک فناوری پردیس آغاز شد و طی آن ۱۶۰ برنامه‌نویس ایرانی به همراه ۸ تیم خارجی به نبرد می‌پردازند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت‌نام آزمون انتخاب حسابدار رسمی سال ۱۴۰۴ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برای اولین بار در تاریخ، فضانوردان روسی موفق شدند ساختار کریستالی را در فضا پرورش دهند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است