علمی فناوری 12:40 - 09 آبان 1403
وزیر آموزش و پرورش گفت: رئیس جمهور دستور ویژه‌ای درباره توزیع شیر در مدارس صادر کرده است.

دستور ویژه رئیس جمهور برای توزیع شیر در مدارس

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره برنامه توزیع شیر رایگان در مدارس گفت: با وجود این که منابع این کار در بودجه سال ۱۴۰۳ دیده نشده بود، اما رئیس جمهور دستور ویژه‌ای در این خصوص داده است و هنگامی که بودجه آن تامین شود ، شیر در مدارس توزیع ‌می شود.

وی افزود: البته در تبصره‌های لایحه بودجه سال آینده منابعی برای شیر مدارس دیده شده است تا برنامه پایداری برای توزیع شیر در مدارس وجود داشته باشد.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به سوالی درباره ثبت نام دانش‌آموزان اتباع در سال جاری تحصیلی گفت: تقریبا وضعیت دانش‌آموزان اتباع همانند سال گذشته است و تعداد آنها حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ نفر است.

کاظمی درباره اعتراض داوطلبان دانشگاه فرهنگیان به نتایج پذیرفته شدگان و اعمال کد ۶ برای برخی از کسانی که در مصاحبه رد شده اند، توضیح داد: اعتراض ها در فرایند خودش رسیدگی می‌شود؛ فرایند کار این طور بوده که ارزیابان بررسی و نمره می‌دهد و احتمال خطا و اشتباه در این روش بسیار پایین است.

وی با بیان این که ظرفیت‌های پذیرش تکمیل شده است، افزود: در مورد افرادی که امتیاز آنها فاصله زیادی دارد، احتمال خطا پایین است اما اگر فاصله کم باشد و لب مرزی باشند، اعتراض بررسی مجدد می شود.

وزیر آموزش و پرورش با یادآوری اینکه کد ۶ مربوط به مصاحبه داوطلبان است و تقریبا نتایج قطعی است، افزود: امکان این که فرآیند مصاحبه ۳۰ تا ۴۰ هزار نفر دوباره انجام و یا فیلم‌ها دوباره بازبینی شود، ممکن نیست و نمی توان این چرخه را تکرار کرد و باید به ارزیابان اعتماد کرد.

کاظمی درباره وضعیت پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته در سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ نیز گفت: پیگیر هستیم.

وی درباره ادعای مطرح شده مبنی بر اخراج تعدادی دانشجو از دانشگاه شهید رجایی گفت: کسی در این خصوص به من چیزی نگفته است؛ دانشگاه شورا دارد و رسیدگی می‌کند؛ اسامی افراد را اعلام کنید تا در چارچوب قانون موارد رسیدگی شود.

 


12110601
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت با بیان اینکه هم اکنون با پیک بیماری آنفلوآنزا مواجه هستیم، تاکید کرد: دستورالعمل بهداشتی در این زمینه صادر شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه ظرفیت خوبی در حوزه آرایشی و بهداشتی وجود دارد، گفت: عمده کار‌ها به دانشگاه‌های علوم پزشکی سپرده شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج تکمیل ظرفیت پنجاه‌ودومین دوره آزمون دستیاری پزشکی بر روی سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشجویان خارجی که در دانشگاه‌های مورد تایید وزارت بهداشت تحصیل کرده با شرکت در آزمون ملی امکان ادامه تحصیل در یکی از دانشگاه‌های داخل را خواهند داشت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش‌وپرورش گفت: همه کشورها پس از همه‌گیری کرونا با افت یادگیری مواجه شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دو بسته ویژه روز مادر در بازه زمانی روز چهارشنبه تا پایان روز شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ برای تمامی مشترکان دائمی و اعتباری همراه اول قابل فعالسازی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: فعالان و کسب و کار‌های دیجیتال باید بتوانند در این فضا بدون مانع فعالیت کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف زیاد قهوه ممکن است درد مزمن را در بزرگسالان مسن‌تر تشدید کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان احتمال انقراض نسل انسان به دلیل توسعه هوش مصنوعی و مشکلاتی که آن به دنبال خواهد داشت را بعید نمی‌دانند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه تهران گفت: سهم پژوهش در کشور حتی به نیم درصد هم نمی‌رسد و پیشرفت علمی بدون آزادی و تأمین منابع ممکن نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است