علمی فناوری 12:40 - 09 آبان 1403
وزیر آموزش و پرورش گفت: رئیس جمهور دستور ویژه‌ای درباره توزیع شیر در مدارس صادر کرده است.

دستور ویژه رئیس جمهور برای توزیع شیر در مدارس

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره برنامه توزیع شیر رایگان در مدارس گفت: با وجود این که منابع این کار در بودجه سال ۱۴۰۳ دیده نشده بود، اما رئیس جمهور دستور ویژه‌ای در این خصوص داده است و هنگامی که بودجه آن تامین شود ، شیر در مدارس توزیع ‌می شود.

وی افزود: البته در تبصره‌های لایحه بودجه سال آینده منابعی برای شیر مدارس دیده شده است تا برنامه پایداری برای توزیع شیر در مدارس وجود داشته باشد.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به سوالی درباره ثبت نام دانش‌آموزان اتباع در سال جاری تحصیلی گفت: تقریبا وضعیت دانش‌آموزان اتباع همانند سال گذشته است و تعداد آنها حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ نفر است.

کاظمی درباره اعتراض داوطلبان دانشگاه فرهنگیان به نتایج پذیرفته شدگان و اعمال کد ۶ برای برخی از کسانی که در مصاحبه رد شده اند، توضیح داد: اعتراض ها در فرایند خودش رسیدگی می‌شود؛ فرایند کار این طور بوده که ارزیابان بررسی و نمره می‌دهد و احتمال خطا و اشتباه در این روش بسیار پایین است.

وی با بیان این که ظرفیت‌های پذیرش تکمیل شده است، افزود: در مورد افرادی که امتیاز آنها فاصله زیادی دارد، احتمال خطا پایین است اما اگر فاصله کم باشد و لب مرزی باشند، اعتراض بررسی مجدد می شود.

وزیر آموزش و پرورش با یادآوری اینکه کد ۶ مربوط به مصاحبه داوطلبان است و تقریبا نتایج قطعی است، افزود: امکان این که فرآیند مصاحبه ۳۰ تا ۴۰ هزار نفر دوباره انجام و یا فیلم‌ها دوباره بازبینی شود، ممکن نیست و نمی توان این چرخه را تکرار کرد و باید به ارزیابان اعتماد کرد.

کاظمی درباره وضعیت پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته در سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ نیز گفت: پیگیر هستیم.

وی درباره ادعای مطرح شده مبنی بر اخراج تعدادی دانشجو از دانشگاه شهید رجایی گفت: کسی در این خصوص به من چیزی نگفته است؛ دانشگاه شورا دارد و رسیدگی می‌کند؛ اسامی افراد را اعلام کنید تا در چارچوب قانون موارد رسیدگی شود.

 


12110601
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: قوانین موجود در حوزه خدمت پزشکان عمومی نیازمند اصلاح هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت با بیان اینکه، محوریت نظام سلامت با پزشکان عمومی و اجرای پزشکی خانواده است، گفت: مسیر مراجعه به پزشک باید اصلاح شود و اقتصاد سلامت بهبود یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به حضور بیش از ۱۰۷هزار پزشک عمومی در کشور و با تاکید بر اینکه کمبود پزشک نداریم، گفت: سیاست‌های پذیرش دانشجوی پزشکی باید به قبل از سال ۱۴۰۰ بازگردد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس، گفت: «مقاومت در برابر اجرای قانون افزایش ظرفیت، آمار‌های خلاف واقع و بهانه کمبود زیرساخت، منافع گروهی خاص را حفظ کرده و بحران کمبود پزشک و صف‌های طولانی درمان را رقم زده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت نام آزمون ملی دندانپزشکی، آزمون ارزشیابی دانش‌آموختگان فیزیوتراپی، داروسازی و آزمون ارزیابی علمی متقاضیان انتقال از خارج در رشته‌های علوم پزشکی تا صبح یکشنبه ۲۱ دی تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه‌های علم و صنعت ایران و علم و فرهنگ در اطلاعیه‌های جداگانه‌ای از تعویق زمان برگزاری امتحانات نیمسال اول ۱۴۰۵-۱۴۰۴ خبر دادند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل فرآورده‌های طبیعی سازمان غذا و دارو از اجرای یک اقدام داوطلبانه و پیشگیرانه در خصوص برخی سری ساخت‌های شیرخشک وارداتی و همزمان از تسهیل فرآیند دریافت شیرخشک رژیمی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت جوانی جمعیت را نخستین اولویت نظام سلامت خواند و گفت: اکنون حدود ۱۲ درصد از جمعیت کشور سالمند هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: در حال حاضر حدود ۱۷ هزار دانش‌آموز با نیاز‌های ویژه در مدارس عادی تحصیل می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در اطلاعیه وزارت علوم تاکید شده است که امتحانات دانشگاه‌ها به صورت حضوری برگزار شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است