سیاسی 12:11 - 21 اسفند 1403
معاون عملیات نیروی دریایی ارتش از اجرای عملیات تیراندازی شبانه و روزانه به اهداف هوایی در رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2025 ایران، چین و روسیه خبر داد.

رهگیری و انهدام اهداف هوایی در رزمایش امنیت دریایی

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، امیر دریادار مصطفی تاج الدینی معاون عملیات نیروی دریایی ارتش اظهار داشت: در ادامه رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2025 ایران، چین و روسیه، در شمال اقیانوس هند، شب گذشته عملیات تیراندازی شبانه به اهداف هوایی که از مهم‌ترین تمرینات دریایی به شمار می‌رود توسط یگان‌های شرکت کننده با موفقیت انجام و همچنین عملیات تیراندازی روزانه نیز اجرا شد.

 

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش گفت: عملیات تیراندازی شبانه و روزانه به اهداف هوایی مستلزم هماهنگی و دستورات جزء به جزء است. سناریوی این تمرین بر پایه یک زبان تاکتیکی مشترک بین نیروهای دریایی ایران متشکل از نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی دریایی سپاه پاسداران و همچنین نیروهای دریایی کشورهای چین و روسیه طراحی و با موفقیت اجرا شد.

وی در پایان تفاوت رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2025  با سایر رزمایشهای ادوار گذشته را در تعداد یگانها و کشورهای شرکت کننده در سناریوها و مشارکت پر رنگ یگانهای پروازی، بالگردها و بال ثابت‍ها در عمق منطقه عملیاتی ذکر کرد.

انتهای پیام/


12165355
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز کشورمان به موضوعاتی نظیر جلسه محرمانه شورای امنیت در ارتباط با ایران و تجمعات روز‌های اخیر مقابل مجلس شورای اسلامی پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با صدور پیامی، هفتمین رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ را نشانه‌ای از اقتدار نیروی دریایی ارتش در عرصه بین المللی دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور، حکیم نظامی گنجوی را نگین درخشان ادب پارسی و آثار او را میراثی گرانبها برای بشریت توصیف کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: نمی‌خواهیم با کسی قهر یا دعوا کنیم، ولی قرار هم نیست با ذلت در برابر کسی سر خم کنیم.
سیاسی
«خبرگزاری تسنیم» رییس جمهور حین سخنرانی خود، به ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع در بدو ورود به بلاروس، بر اشتراکات گسترده ایران و بلاروس در مقابله با سیاست‌های یکجانبه‌گرایانه تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان از بازگرداندن بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور (جداول) به مجلس به‌دلیل برخی ابهامات و اشکالات خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان از بازگرداندن بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور (جداول) به مجلس به‌دلیل برخی ابهامات و اشکالات خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: اعضای این کمیسیون مصوب کردند که مالیات از خودرو‌های لوکس تنها در زمان نقل و انتقال خودرو اخذ شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان دستیابی به فناوری‌های نوظهور از جمله کوانتوم را برای آینده کشور به ویژه در بخش‌های تجاری، ارتباطی و امنیتی- دفاعی را بسیار ضروری دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است