فارس‌من| موضوع اعتراض به شهریه مدارس همواره رسیدگی می‌شود

معاون بازرسی اداره‌کل آموزش و پرورش استان مازندران گفت: رسیدگی به اعتراض والدین دانش‌آموزان درباره شهریه‌ مدارس از طریق سامانه‌های رسمی و همچنین مراجعه حضوری انجام می‌شود.

فارس‌من| موضوع اعتراض به شهریه مدارس همواره رسیدگی می‌شود

معاون بازرسی اداره‌کل آموزش و پرورش استان مازندران گفت: رسیدگی به اعتراض والدین دانش‌آموزان درباره شهریه‌ مدارس از طریق سامانه‌های رسمی و همچنین مراجعه حضوری انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، برخی از مخاطبان خبرگزاری فارس با ثبت سوژه‌ای با عنوان دردودل ولی دانش‌آموزان برای شهریه مدارس در سامانه فارس من خواستار پیگیری آن موضوع شدند.

در این مطالبه آمده است؛ اعتراض والدین مازندران به دریافت مبالغ بالا تحت عنوان شهریه و هزینه‌های سرویس‌دهی، بار دیگر چالش شفافیت مالی در مدارس استان را به صدر اخبار آورد.

این والدین با اشاره به عدم همخوانی مبالغ دریافتی با واقعیت‌های آموزشی سال گذشته و همچنین فشار برای امضای رضایت‌نامه‌های مالی جهت برگزاری کلاس‌های تابستانی، خواستار مداخله مدیرکل آموزش و پرورش استان شدند.

شعبان‌علی رستمی معاون بازرسی آموزش و پرورش استان در پی اعتراض والدین دانش‌آموزان مازندران به هزینه‌های غیرشفاف مدارس، بر رسیدگی به گزارش‌های مستند و استفاده از سامانه‌های شکایات تأکید کرد.

فارس‌من| موضوع اعتراض به شهریه مدارس همواره رسیدگی می‌شود

وی با تأکید بر رسیدگی به گزارش‌های مستند، اعلام کرد: والدین می‌توانند از طریق واحد بازرسی شهرستان‌ها، سامانه آموزش و پرورش و یا تماس تلفنی شکایات خود را ثبت کنند.

معاون بازرسی اداره‌کل آموزش و پرورش استان مازندران خاطرنشان کرد: با توجه به روند بررسی شکایات موضوع شهریه مدارس از محورهای اصلی توجه تیم‌های بازرسی است.

رستمی اظهار کرد: این نهاد آماده دریافت گزارش‌های والدین در تمامی حوزه‌های آموزشی است.

وی با تشریح روش‌های رسیدگی، افزود: والدین می‌توانند از طریق مراجعه حضوری، تماس با شماره تلفن ۰۹۱۲۲۰۷۸۳۶ و یا از طریق سامانه آموزش و پرورش شکایات خود را ثبت کنند.

رسیدگی به اعتراض شهریه مدارس

معاون بازرسی آموزش و پرورش استان خاطرنشان کرد: در سطح شهرستان‌ها نیز واحدهای بازرسی مستقلی برای رسیدگی به این موضوعات فعال هستند.

رستمی با اشاره به روند شکایات در استان گفت: همواره حوزه آموزش بیشترین میزان شکایات را به خود اختصاص داده است، در حالی که امسال شاهد کاهش کلی شکایات هستیم، موضوع شهریه مدارس همچنان از محورهای اصلی است که تیم‌های بازرسی در حال رصد و بررسی آن هستند.

وی افزود: در صورت بالا رفتن آمار شکایات در یک شهرستان خاص، تیم‌های بازرسی به صورت مستقل برای بررسی دقیق‌تر اعزام خواهند شد.

#شعبان‌علی_رستمی

#معاون_آموزش_پرورش_مازندران

#شهریه_مدارس

#دانش‌آموزان

#نظارت_بازرسی

#فارس_من

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«خبرگزاری فارس» در پی تداوم تیراندازی‌های غیرمجاز در برخی مراسم‌های عروسی و عزاداری و همچنین شلیک‌های شبانه و نیمه‌شب در خیابان‌های شهر، پویشی مردمی در سامانه «فارس‌من» با هدف پایان دادن به این رفتار خطرناک و برهم‌زننده آرامش عمومی به ثبت رسیده است.
استانی
«خبرگزاری فارس» طی صدور احکامی از سوی مدیر حوزه علمیه استان هرمزگان تغییر در انتصاب ۵ مدیر جدید برای مدارس علمیه استان هرمزگان جدید انجام شد.
استانی
«خبرگزاری فارس» در پی گلایه‌های مردمی از ضعف آنتن‌دهی تلفن همراه و کیفیت نامناسب اینترنت در برخی مناطق شهرستان جاسک، مدیر مخابرات و مدیر زیرساخت این شهرستان به دفتر دادستان عمومی و انقلاب جاسک فراخوانده شدند.
استانی
«خبرگزاری فارس» معاون بازرسی اداره‌کل آموزش و پرورش استان مازندران گفت: رسیدگی به اعتراض والدین دانش‌آموزان درباره شهریه‌ مدارس از طریق سامانه‌های رسمی و همچنین مراجعه حضوری انجام می‌شود.
استانی
«خبرگزاری فارس» مراسم جشن شکوفه های میناب به همت بنیاد کرامت آستان قدس رضوی کانون های خدمت رضوی هرمزگان و میناب و دستگاه های اجرایی شهرستان و استان وهرمزگان درگلزار شهدای میناب برگزار شد. عکاس عماد یگانه دوست #میناب #رهبرشهید
استانی
«خبرگزاری فارس» در پی تیراندازی افراد ناشناس در شهرستان فاریاب، سرگرد مهدی جمشیدی از کارکنان نیروی انتظامی به شهادت رسید.
استانی
«خبرگزاری فارس» دیدار تیم‌های فوتبال سپاهان و فجرسپاسی در چارچوب هفته هشتم لیگ برتر با حواشی همراه بود.
استانی
«خبرگزاری فارس» مدیر بازرسی و نظارت اصناف خراسان رضوی از پلمب ۳ کافی‌شاپ و ۲ نانوایی در مشهد خبر داد.
استانی
«خبرگزاری فارس» سرآبادانی از نقطه کرنر موفق شد دروازه ذوب‌آهن را باز کند تا ورزشگاه شهید وطنی به یکباره منفجر شود و نساجی پس از ۸۲ دقیقه تلاش، به گل تساوی برسد.
استانی
«خبرگزاری فارس» فرمانده انتظامی شهرستان خرم‌دره، از کاهش جرائم سرقت در این شهرستان و افزایش ۱۸ درصدی کشفیات سرقت نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: خدمات پلیس در جریان جنگ، با وجود تهدیدها و بمباران‌های هوایی، لحظه‌ای متوقف نشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است