سیاسی 22:48 - 14 فروردین 1403
رئیس جمهور در گفتگوی تلفنی با بشار اسد، اقدامات جنون‌آمیز اخیر رژیم صهیونیستی را دست و پا زدن‌های آخر این رژیم در حال احتضار توصیف کرد.

اقدامات جنون‌آمیز اخیر دست و پا زدن‌های آخر رژیم صهیونیستی است

آقای بشار اسد رئیس جمهور سوریه شامگاه سه‌شنبه در مکالمه تلفنی با سید ابراهیم رئیسی شهادت سرلشکر پاسدار محمدرضا زاهدی و جمعی از همرزمانش در حمله تروریستی رژیم جنایتکار صهیونیستی به سفارت ایران در سوریه را به دولت و ملت ایران و خانواده‌های این شهدای گرانقدر تسلیت و در محکومیت این جنایت گفت‌: جنایت بی‌سابقه رژیم صهیونیستی در حمله تروریستی به سفارت جمهوری اسلامی ایران نه تنها نقض قوانین بین‌المللی، بلکه نشان دهنده اوج وقاحت و انحطاط اخلاقی این رژیم و در ادامه مجموعه تجاوزگری و جنایتکاری در فلسطین، لبنان و سوریه است.

رئیس جمهور سوریه با بیان اینکه رژیم صهیونیستی با این جنایت به دنبال فرار از تنگنای گرفتار شده در آن از سوی مقاومت اسلامی فلسطین در غزه است، بر ضرورت حمایت و پشتیبانی از محور مقاومت و مجازات این رژیم جنایتکار تاکید کرد.

بشار اسد در ادامه با اشاره به ابعاد شخصیتی سرلشکر شهید زاهدی از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به شهادت رسید، گفت: این شهید والامقام دارای شخصیتی ممتاز و قهرمانی متواضع بود که همچون شهدای سوریه برای ملت ما ارزشمند و دارای جایگاهی والا خواهد بود.

رئیسی نیز در این مکالمه تلفنی ضمن قدردانی از ابراز همدردی و تسلیت رئیس جمهور سوریه، این اقدام تروریستی و جنایتکارانه را نشانده عمق استیصال و درماندگی رژیم صهیونیستی دانست و تاکید کرد: بی‌تردید این رژیم و حامیان آن بابت این جنایت تروریستی و جنایتگری وحشیانه در غزه به سزای عمل ننگین خود خواهند رسید و مجازات عاملین و این جنایت قطعی و تغییر ناپذیر است.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران و سوریه همواره در موضعی ثابت این رژیم را غده سرطانی و مخل امنیت، صلح و ثبات در منطقه و جهان قلمداد کرده‌اند، بر ضرورت تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور برای مقابله با جنایتگری این رژیم تاکید کرد و گفت: متاسفانه انفعال و موضع ضعیف ناشی از ترس برخی کشور‌های عربی مانع از اتخاذ موضع واحد جهان اسلام در مقابل رژیم صهیونیستی و موجب گستاخ‌تر شدن این رژیم در ارتکاب جنایت شده است.

رئیسی اقدامات جنون‌آمیز رژیم صهیونیستی در حمله تروریستی اخیر و استمرار جنایتگری در غزه را دست و پا زدن‌های آخر این رژیم در حال احتضار توصیف کرد و افزود: امروز بر همگان اثبات شده که رژیم جنایتکار صهیونیستی با زیر پا گذاشتن همه معاهدات و مقررات بین‌المللی، به هیچ یک از اصول انسانی و بین‌المللی پایبند نیست و تاسف‌بارتر اینکه آمریکا و برخی کشور‌های غربی همچنان به حمایت‌های مالی، تسلیحاتی و رسانه‌ای از این رژیم ادامه می‌دهند.

رئیس جمهور با بیان اینکه سرلشکر شهید زاهدای در طول سالیان متمادی منشاء خدمات ارزشمند و افتخارآمیزی در حراست از ارزش‌های والای اسلامی و انسانی در منطقه بوده و خون پاک و مطهر او و همرزمانش موجب تعمیق پیوند‌های ناگسستنی دو ملت ایران و سوریه خواهد شد، بر ضرورت توسعه و ارتقای همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران و سوریه در حوزه‌های مختلف بر خلاف خواست دشمنان دو کشور و دو ملت تاکید کرد.


12044034
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سفرا و رؤسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در کشور‌های قاره آمریکا، آخرین تحولات سیاست خارجی کشور و همچنین موضوعات مرتبط با روابط با کشور‌های قاره آمریکا مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشگر تاریخ معاصر می‌گوید بخشی از جوانان ما جذب تبلیغات و رسانه‌های آن‌سوی مرز‌ها می‌شوند که سهم اصلی این وضعیت به ضعف عملکرد در داخل بازمی‌گردد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس اول مجلس می‌گوید اگر می‌خواهند مذاکره‌ای داشته باشند باید در چارچوب مباحث هسته‌ای باشد و از این نوع مذاکره، هم مجلس و هم مردم حمایت می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بقائی درباره روند هماهنگی برای انجام مذاکرات میان ایران و آمریکا گفت: برنامه‌ریزی برای انجام مذاکرات طی چند روز آینده صورت گرفته است و مشورت‌ها برای تعیین محل انجام گفت‌و‌گو‌ها نیز در جریان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تأکید بر اینکه اعتبارات مرتبط با سلامت مردم نباید در حوزه‌های دیگر هزینه شود، گفت: در تخصیص منابع ممکن است بتوان برخی نیاز‌های درجه دوم جامعه را مدیریت کرد، اما در مورد نیاز به درمان و دارو هیچ‌گونه تعللی قابل قبول نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور از تکمیل و اصلاح فهرست اولیه اسامی جانباختگان ناآرامی‌های اخیر خبر داد و گفت: سامانه‌ای به آدرس hamdard.dolat.Ir به منظور بررسی ابهامات در اختیار همه شهروندان قرار گرفته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با همتای قطری خود گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح جایگزین شهید سپهبد باقری در هیئت عالی نظارت بر حُسن اجرای سیاست‌های کلی نظام شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و کویت به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تامین اقلام معیشتی و مایحتاج مردم در شرایط فعلی باید در راس برنامه‌ها و تدابیر دولت و سایر قوا باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است