سیاسی 13:45 - 27 اردیبهشت 1400
وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به دیدار اخیرش با وزیر خارجه ایتالیا اظهار کرد: در این دیدار برای بازگشت ایتالیا به عنوان یک شریک قدیمی ایران به صحنه اقتصادی کشور صحبت‌های خوبی انجام شد.

ظریف: برای بازگشت ایتالیا به صحنه اقتصادی ایران صحبت‌های خوبی انجام شد

به گزارش ایسنا، محمد جواد ظریف که در ادامه تور اروپایی خود از روز گذشته وارد ایتالیا شده است در گفت و گویی در ارتباط با دیدار اخیرش با وزیر خارجه این کشور اروپایی تصریح کرد: در این ملاقات گفت‌وگوهای خوبی در مورد روابط دوجانبه داشتیم. ایتالیا به عنوان شریک اقتصادی ایران و همچنین علاقه‌مندی شرکت‌های ایتالیایی برای حضور در ایران حدود 30 میلیارد دلار قرارداد و پنج میلیارد دلار اعتبار تعیین کرده بودند که این موضوع مربوط به قبل از خروج آمریکا از برجام بود و اکنون لازم بود این امکانات بازسازی شود برای دوران پس از مذاکراتی که اکنون در وین در حال انجام است و این آمادگی ایجاد شود برای بازگشت ایتالیا به عنوان یک شریک قدیمی ایران به صحنه اقتصادی کشور.

این دیپلمات عالی رتبه کشورمان با بیان این‌که دراین زمینه صحبت‌های خوبی انجام شد، تصریح کرد: در این دوران ایتالیا کمتر از دیگر کشورهای اروپایی ایران را ترک کرده و هنوز بسیاری از شرکت‌های ایتالیایی در ایران حضور دارند. در این زمینه صحبت و گفت و گوهای خوبی صورت گرفت و طرف اروپایی نیز براجرای تعهدات خود تاکید کرد.

ظریف همچنین با بیان این که دراین نشست در مورد وضعیت منطقه از جمله آخرین تحولات افغانستان، فلسطین، عراق، گفت و گوهای ایران با همسایگان خود در خلیج فارس و همچنین گفت و گوهای وین رایزنی و گفت و گو شد و دیدگاه‌های ایران را مطرح کرده‌ایم، اظهار کرد: گفت و گوی طولانی و مفصلی داشتیم و برای روشن شدن دیدگاه‌های ایران در ارتباط با این مسائل برای یکی از بازیگران مهم اروپایی، این جلسه، جلسه بسیار خوبی بود.

انتهای پیام


11070227
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس می‌گوید موادی از طرح مقابله با نفوذ دشمنان در جلسه این کمیسیون با دستگاه‌های ذی‌ربط به تصویب رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس می‌گوید ملت بزرگ ایران اسلامی استوارتر، محکم‌تر و هدفمندتر در برابر استکبار جهانی و آمریکا ایستاده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر شرایط فعالیت پیام‌رسان‌های خارجی در ایران پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان و رئیس سازمان انرژی اتمی گزارش‌های جداگانه‌ای از دستاورد‌های کسب شده در حوزه تحت مدیریت خود به هیئت دولت ارائه کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سپاه پاسداران گفت: عامل ترور شهید هنیه، موشکی بود که از یک فاصله‌ای پرتاب شده بود و مستقیم به شهید هنیه اصابت کرده بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: این وزارتخانه همیشه همراه سازمان حج و زیارت در ماموریت‌های برون مرزی بوده و خود را خادم زائران می‌داند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: اگر دشمنان بار دیگر اشتباه راهبردی خود در قبال ملت بزرگ ایران را تکرار کنند، با پاسخی قاطع‌تر مواجه خواهند شد و تاوان سنگین‌تری خواهند پرداخت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور درگذشت برادر سیدمصطفی تاج‌زاده را به وی تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رئیس‌جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در دیدار با امام جمعه زنجان، ضمن ارایه گزارشی از برنامه‌های دولت چهاردهم در زمینه تقویت ارتباط دولت با مردم و تشکل‌های مدنی، بر اهمیت گفت‌و‌گو، همدلی و اعتمادسازی در استان‌ها تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، در بازدید از نمایشگاه گزیده‌ای از دستاورد‌های شاخص علمی و فناورانه جهاددانشگاهی، ضمن قدردانی از تلاش‌ها و توانمندی‌های متخصصان این نهاد، بر هماهنگی با سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها برای پشتیبانی از دستاورد‌های این نهاد تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است