سیاسی 13:45 - 27 اردیبهشت 1400
وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به دیدار اخیرش با وزیر خارجه ایتالیا اظهار کرد: در این دیدار برای بازگشت ایتالیا به عنوان یک شریک قدیمی ایران به صحنه اقتصادی کشور صحبت‌های خوبی انجام شد.

ظریف: برای بازگشت ایتالیا به صحنه اقتصادی ایران صحبت‌های خوبی انجام شد

به گزارش ایسنا، محمد جواد ظریف که در ادامه تور اروپایی خود از روز گذشته وارد ایتالیا شده است در گفت و گویی در ارتباط با دیدار اخیرش با وزیر خارجه این کشور اروپایی تصریح کرد: در این ملاقات گفت‌وگوهای خوبی در مورد روابط دوجانبه داشتیم. ایتالیا به عنوان شریک اقتصادی ایران و همچنین علاقه‌مندی شرکت‌های ایتالیایی برای حضور در ایران حدود 30 میلیارد دلار قرارداد و پنج میلیارد دلار اعتبار تعیین کرده بودند که این موضوع مربوط به قبل از خروج آمریکا از برجام بود و اکنون لازم بود این امکانات بازسازی شود برای دوران پس از مذاکراتی که اکنون در وین در حال انجام است و این آمادگی ایجاد شود برای بازگشت ایتالیا به عنوان یک شریک قدیمی ایران به صحنه اقتصادی کشور.

این دیپلمات عالی رتبه کشورمان با بیان این‌که دراین زمینه صحبت‌های خوبی انجام شد، تصریح کرد: در این دوران ایتالیا کمتر از دیگر کشورهای اروپایی ایران را ترک کرده و هنوز بسیاری از شرکت‌های ایتالیایی در ایران حضور دارند. در این زمینه صحبت و گفت و گوهای خوبی صورت گرفت و طرف اروپایی نیز براجرای تعهدات خود تاکید کرد.

ظریف همچنین با بیان این که دراین نشست در مورد وضعیت منطقه از جمله آخرین تحولات افغانستان، فلسطین، عراق، گفت و گوهای ایران با همسایگان خود در خلیج فارس و همچنین گفت و گوهای وین رایزنی و گفت و گو شد و دیدگاه‌های ایران را مطرح کرده‌ایم، اظهار کرد: گفت و گوی طولانی و مفصلی داشتیم و برای روشن شدن دیدگاه‌های ایران در ارتباط با این مسائل برای یکی از بازیگران مهم اروپایی، این جلسه، جلسه بسیار خوبی بود.

انتهای پیام


11070227
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس هیچ تغییری در قانون سابق مهریه ندادیم و فقط بحث «عندالاستطاعه» مطرح شد که آن هم در مجلس رأی نیاورد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه بر عزم ایران و جمهوری آذربایجان برای بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها برای ارتقای روابط دوجانبه و تقویت همکاری‌ها در ترتیبات چندجانبه تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان در مراسم ختم همسر و دو فرزند آقای سقاب اصفهانی حضور یافت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی با حضور در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه دولتی باکو، در خصوص دیدگاه ایران راجع به اهمیت دیپلماسی و همکاری میان دولت‌ها برای حل و فصل مسائل بین‌المللی صحبت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مزایای برگزاری انتخابات الکترونیک در سرعت، دقت و صحت، انتخابات تناسبی را گامی بزرگ و تحولی برشمرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در دانشگاه دولتی باکو، از نسخه آذری کتاب «قدرت مذاکره» با حضور وزیر امور خارجه و رئیس دانشگاه دولتی باکو رونمایی شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به منظور رایزنی دیپلماتیک راهی باکو شده است، با معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با بیان اینکه نیاز کشور به انرژی پاک ضروری است، گفت: جهان از اینکه ایران به سمت توسعه فناوری‌های هسته‌ای پیشرفته گام بردارد، نگران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر عزم دولت بر اجرای برنامه هفتم پیشرفت، گفت: راهبرد دولت در اجرای این برنامه، اولویت دادن به مسائل اقتصادی و معیشتی مردم است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: اگر قرار است در دولت سیاستی اعمال شود، باید فرآیند مبتنی بر تجربه‌های جهانی در نظر گرفته شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است