اجتماعی 11:33 - 10 بهمن 1401

آغاز نهضت پارکینگ‌سازی در منطقه ۳ شهرداری تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه نشست هم‌اندیشی با حضور حمید جوانی شهردار منطقه ۳ تهران، خاصه باف مدیرعامل و مدیران ارشد سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران و مدیران ادارات سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی مناطق ۲۲ گانه به میزبانی شهرداری منطقه ۳ تهران برگزار شد

جوانی در این نشست از آغاز نهضت پارکینگ‌سازی در این منطقه خبر داد و گفت: با توجه به وجود معضل پارکینگ در شهر تهران چند مجموعه پارکینگ طبقاتی روتاری خریداری شده که در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری خواهد رسید و در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.

شهردار منطقه ۳ تهران خاطرنشان کرد: از مهم‌ترین پروژه‌های مشارکتی این منطقه که از مصوبات شهردار تهران در بازدید قرار خدمت نیز بوده بهره برداری از پارکینگ طبقاتی نیایش با مشارکت سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران و بخش خصوصی است.

وی در ادامه اظهار کرد: به طور حتم همکاری مستمر مناطق، سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش خصوصی نتایج ارزنده‌ای را برای شهرداری تهران در راستای ارتقای کیفیت خدمات رسانی به شهر و شهروندان به ارمغان خواهد آورد.

در ادامه خاصه باف مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران اظهار کرد: با توجه به لزوم شناخت نقاط قوت و موانع احتمالی در شناخت فرصت‌ها و پتانسیل‌های سرمایه گذاری شهر تهران این جلسات به صورت منظم در مناطق برگزار خواهد شد تا با همفکری، راهکار لازم در این خصوص اندیشیده شود.

خاصه باف با بیان اینکه حلقه گمشده حوزه سرمایه گذاری تعامل بهینه و هنر گفتمان است، تصریح کرد: در آسیب شناسی که در حوزه سرمایه گذاری شهرداری تهران انجام شده اقشار سرمایه گذار شناسایی شده اند که با استفاده از این ظرفیت ضمن حفظ حقوق شهرداری و بیت المال، خدمات رسانی به شهروندان تسریع خواهد شد.

همچنین ولی زاده معاون مالی و اقتصاد شهرداری منطقه نیز گزارشی از عملکرد اداره سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی، فرصت‌های سرمایه گذاری، موانع و معضلات موجود در بعضی از این پروژه‌ها ارائه نمود.


11799711
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فعالیت تمامی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه شنبه ۸ آذر ماه بصورت حضوری خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در فصل پاییز و زمستان خانواده‌ها باید تدابیری را برای مقابله با سرما اجرایی کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هواشناسی استان تهران از ماندگاری هوای آلوده تا اواسط هفته آینده خبر داد، در این مدت غلظت آلایندگی هوا بیشتر خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دومین روز از رویداد شهری تهران با اجرای پنل‌های تخصصی موضوعات مختلف شهری آغاز شد و پس از آن با اکثریت آراء دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی ابقا شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا، از اجرای محدودیت ترافیکی مقطعی در محور هراز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: با توجه به اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران فردا شنبه ۸ آذر ماه طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه از در منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدارس و دانشگاه‌های استان تهران به استثنای ملارد، شهریار، شهر قدس، رباط کریم، فیروزکوه، دماوند و پردیس طی فردا شنبه ۸ آذرماه دورکار خواهند بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پنجمین جلسه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای تهران در استانداری برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک روان‌پزشک و درمان‌گر اعتیاد گفت: بی‌تعارف بار‌ها گفته‌ام که مواد مخدر «گُل» در ایران از تمام مواد دیگر مخرب‌تر است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دومین روز از رویداد شهری تهران با اجرای پنل های تخصصی موضوعات مختلف شهری آغاز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است