بین‌الملل 05:30 - 10 فروردین 1402

ادعای آمریکا: برای حمله به نیروی قدس سپاه برنامه ریزی می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المانیتور، ژنرال ارشد پنتاگون با طرح ادعاهایی خصمانه به طور علنی از واکنش شدید آمریکا برای هدف قرار دادن نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران حمایت کرد.

ژنرال مارک میلی که ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا را برعهده دارد، در دیدار با اعضای کنگره ادعا کرد که ایالات متحده باید نیروی قدس ایران را به شدت مورد هدف قرار دهد تا از حملات موشکی و پهپادی آتی نیروهای مورد حمایت ایران به نیروهای آمریکایی در سوریه و عراق جلوگیری کند.

میلی طی جلسه استماع به اعضای کمیته نیروهای مسلح سنا گفت: «برخی از این گروه های تحت حمایت ایران بسیار تهاجمی تر از سایرین هستند.»

این ژنرال آمریکایی مدعی شد: «دولت ایران یک سازمان پیچیده و بزرگ است و ما می دانیم که سپاه پاسداران ایران و به ویژه نیروی قدس آنها همان چیزی است که ما باید آنها را هدف قرار دهیم و در طول زمان آنها را به شدت هدف قرار خواهیم داد و این دقیقاً همان چیزی است که ما برای انجام دادن آن برنامه ریزی می کنیم.»

اظهارات میلی در پاسخ به سؤالی از سناتور جکی روزن (D-Nev.) بیان شد. روزن از میلی درباره اینکه آمریکا چه اقداماتی برای جلوگیری از حملات آینده انجام خواهد داد، سوال پرسیده بود.

ادعاهای ژنرال میلی حاکی از تشدید لفاظی آمریکا در منطقه است، اما باید دید که آیا این ادعاها می تواند نشان دهنده سیاست واقعی آمریکا باشد یا صرفاً جنبه تهدیدات لفظی دارد؟

ژنرال میلی که به عنوان رئیس ستاد مشترک ارتش همزمان به عنوان مشاور ارشد نظامی بایدن مشغول به فعالیت است، سال گذشته لابی بسیاری در کاخ سفید انجام داد تا اقدام دوره ترامپ درباره قرار دادن نام نیروی قدس سپاه پاسداران در فهرست ادعایی تروریستی در دولت بایدن لغو نشود و این اقدام ترامپ همچنان ادامه یافت.

ادعاهای ضدایرانی این ژنرال آمریکایی در حالی صورت گرفته که پیش از این، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در واکنش به تجاوز بامداد شنبه به سوریه گفته بود: ما به دنبال درگیری با ایران نیستیم.

بایدن ادامه داد: آمریکا به دنبال درگیری با ایران نیست اما ما آماده‌ایم تا برای حمایت از شهروندانمان واکنش محکم نشان دهیم.

لازم به ذکر است که اوایل هفته جاری بیش از ۲۰ راکت به سمت دو پایگاه غیر قانونی آمریکا در دو میدان نفتی «العمر» و گازی «کونیکو» در دیرالزور (شرق فرات) واقع در شمال شرق سوریه شلیک شد. از سوی دیگر، یک مقام نظامی آمریکا به شبکه الجزیره قطر گفت که یکی از پایگاه‌های ایالات متحده در شرق سوریه هدف ۸ موشک قرار گرفت.


11851305
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده روسیه در سازمان ملل ضمن هشدار درباره تهدیدات امنیتی داعش و وجود تجهیزات نظامی به جا مانده آمریکا در افغانستان خواستار اقدامات جامع بین‌المللی برای مبارزه با تروریسم در این کشور شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتش آمریکا اعلام کرد که هر سرباز در میدان نبرد پهپاد شخصی خود را خواهد داشت و سرعت تصمیم‌گیری در آینده از توانایی‌های انسانی فراتر خواهد رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین و مقامات اروپایی، با توجه به فشار شدید آمریکا برای امضای طرح صلح ۲۸ بندی، در حال بررسی پیشنهاد جایگزین هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا به اوکراین هشدار داده که تا هفته آینده باید طرح صلح را امضا کند و در غیر این صورت، حمایت واشنگتن را از دست خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گوترش با اشاره به طرح صلح منتشرشده در رسانه‌ها تأکید کرد که هر توافق درباره اوکراین باید به تمامیت ارضی این کشور احترام بگذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اسرائیل در نشست کابینه امنیتی، رفتار الجولانی پس از بازگشت از کاخ سفید را شدیداً محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب‌الله به مناسبت سالگرد استقلال لبنان تاکید کرد که پایان اشغالگری اسرائیل و دفاع از حقوق تنها از طریق قدرت مقاومت و همبستگی امکان‌پذیر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین با اشاره به فشار‌ها برای پذیرش طرح صلح دولت ترامپ، گفت اوکراین در یکی از دشوارترین لحظات تاریخ خود قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین تحت فشار شدید آمریکا قرار دارد تا ظرف هفته جاری توافق صلح با روسیه را بپذیرد، در غیر این صورت آمریکا تهدید به توقف ارسال سلاح کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه هند در دیدار با سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان بر حمایت دهلی‌نو از توسعه افغانستان تأکید کرد و مقامات هندی از راه‌اندازی پروازهای باری مستقیم میان کابل و دهلی‌نو در آینده نزدیک خبر دادند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است