بین‌الملل 05:30 - 10 فروردین 1402

ادعای آمریکا: برای حمله به نیروی قدس سپاه برنامه ریزی می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المانیتور، ژنرال ارشد پنتاگون با طرح ادعاهایی خصمانه به طور علنی از واکنش شدید آمریکا برای هدف قرار دادن نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران حمایت کرد.

ژنرال مارک میلی که ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا را برعهده دارد، در دیدار با اعضای کنگره ادعا کرد که ایالات متحده باید نیروی قدس ایران را به شدت مورد هدف قرار دهد تا از حملات موشکی و پهپادی آتی نیروهای مورد حمایت ایران به نیروهای آمریکایی در سوریه و عراق جلوگیری کند.

میلی طی جلسه استماع به اعضای کمیته نیروهای مسلح سنا گفت: «برخی از این گروه های تحت حمایت ایران بسیار تهاجمی تر از سایرین هستند.»

این ژنرال آمریکایی مدعی شد: «دولت ایران یک سازمان پیچیده و بزرگ است و ما می دانیم که سپاه پاسداران ایران و به ویژه نیروی قدس آنها همان چیزی است که ما باید آنها را هدف قرار دهیم و در طول زمان آنها را به شدت هدف قرار خواهیم داد و این دقیقاً همان چیزی است که ما برای انجام دادن آن برنامه ریزی می کنیم.»

اظهارات میلی در پاسخ به سؤالی از سناتور جکی روزن (D-Nev.) بیان شد. روزن از میلی درباره اینکه آمریکا چه اقداماتی برای جلوگیری از حملات آینده انجام خواهد داد، سوال پرسیده بود.

ادعاهای ژنرال میلی حاکی از تشدید لفاظی آمریکا در منطقه است، اما باید دید که آیا این ادعاها می تواند نشان دهنده سیاست واقعی آمریکا باشد یا صرفاً جنبه تهدیدات لفظی دارد؟

ژنرال میلی که به عنوان رئیس ستاد مشترک ارتش همزمان به عنوان مشاور ارشد نظامی بایدن مشغول به فعالیت است، سال گذشته لابی بسیاری در کاخ سفید انجام داد تا اقدام دوره ترامپ درباره قرار دادن نام نیروی قدس سپاه پاسداران در فهرست ادعایی تروریستی در دولت بایدن لغو نشود و این اقدام ترامپ همچنان ادامه یافت.

ادعاهای ضدایرانی این ژنرال آمریکایی در حالی صورت گرفته که پیش از این، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در واکنش به تجاوز بامداد شنبه به سوریه گفته بود: ما به دنبال درگیری با ایران نیستیم.

بایدن ادامه داد: آمریکا به دنبال درگیری با ایران نیست اما ما آماده‌ایم تا برای حمایت از شهروندانمان واکنش محکم نشان دهیم.

لازم به ذکر است که اوایل هفته جاری بیش از ۲۰ راکت به سمت دو پایگاه غیر قانونی آمریکا در دو میدان نفتی «العمر» و گازی «کونیکو» در دیرالزور (شرق فرات) واقع در شمال شرق سوریه شلیک شد. از سوی دیگر، یک مقام نظامی آمریکا به شبکه الجزیره قطر گفت که یکی از پایگاه‌های ایالات متحده در شرق سوریه هدف ۸ موشک قرار گرفت.


11851305
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان حمله اسرائیل به جنوب سوریه ۱۳ نظامی اسرائیلی زخمی و ۱۰ غیر نظامی سوری کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا از برنامه‌های خود برای آغاز «به زودی» عملیات زمینی علیه ونزوئلا با ادعای مبارزه با قاچاق مواد مخدر خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مرگبارترین آتش‌سوزی هنگ‌کنگ در نزدیک به ۸۰ سال گذشته دستکم ۹۴ کشته و ده‌ها مفقود بر جای گذاشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه نگران است که طرح آمریکا برای غزه ممکن است پوششی برای «آزمایش‌ها» در سرزمین فلسطین باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، دستور بازبینی گسترده در پرونده‌های پناهندگی تأییدشده در دوره جو بایدن و گرین‌کارت‌های صادرشده برای اتباع ۱۹ کشور را صادر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس در واکنش به شهادت دو فلسطینی در جنین اعلام کرد که حملات صهیونیست‌ها ثابت می‌کند مقاومت مسلحانه تنها پاسخ طبیعی و مشروع به این تجاوزات است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل در لبنان امروز اعلام کردند که اسرائیل همچنان اشغالگری خود را در داخل خاک لبنان حفظ کرده و به تعهدات خود عمل نکرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جنگ آمریکا از ناو هواپیمابر یواس‌اس جرالد آر فورد در دریای کارائیب بازدید کرد، اقدامی که در بحبوحه تنش با ونزوئلا مورد توجه قرار گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اسرائیلی مدعی بازسازی توانمندی حزب‌الله شده و ادعا کردند که صبر رژیم تروریستی اسرائیل و آمریکا در این خصوص رو به اتمام است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین از ادامه مذاکرات با آمریکا برای نزدیک‌تر کردن مواضع دو طرف خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است