بین‌الملل 16:54 - 07 اردیبهشت 1404
نخست وزیر قطر می‌گوید در مذاکرات آتش‌بس غزه که هفته گذشته در دوحه برگزار شد، «پیشرفت اندکی» حاصل شده است.

قطر از «پیشرفت اندک» در مذاکرات آتش‌بس غزه خبر داد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی، نخست وزیر قطر و نماینده این کشور در مذاکرات غزه اعلام کرد: «روز پنجشنبه در مقایسه با سایر جلسات شاهد پیشرفت اندکی بودیم، اما باید پاسخی برای سوال نهایی پیدا کنیم: چگونه به این جنگ پایان دهیم. این نکته کلیدی کل مذاکرات است.»

او نگفت که مشخصا کدام عناصر مذاکرات در روز‌های اخیر پیشرفت داشته اما اعلام کرد که جنبش حماس و طرف صهیونیست همچنان بر سر هدف نهایی مذاکرات اختلاف نظر دارند. به گفته او، حماس حاضر است در صورت پایان دادن اسرائیل به جنگ در غزه، تمام اسرای باقی‌مانده اسرائیلی را آزاد کند؛ اما اسرائیل می‌خواهد حماس اسرای باقی‌مانده را آزاد کند، بدون اینکه چشم‌انداز روشنی برای پایان جنگ داشته باشد.

او در ادامه گفت که قطر همچنان با شرکای خود برای حرکت به مرحله بعدی توافق و اجرای کامل آن از جمله آزادی همه اسرا و خروج کامل نیرو‌های اسرائیلی همکاری می‌کند.

نخست وزیر قطر در انتها به محاصره چند هفته‌ای نوار غزه اشاره کرد که سبب تمام شدن ذخایر غذایی در این باریکه شده است. او گفت: «دولت قطر نمی‌تواند گرسنگی مردم فلسطین را بپذیرد یا اجازه استفاده از کمک‌های بشردوستانه به عنوان سلاح جنگی را بدهد. مایلیم نگرانی خود را در مورد فروپاشی آتش‌بس و ادامه تجاوز اسرائیل که منجر به ویرانی، مرگ و رنج بیش از دو میلیون نفر شده است، ابراز کنیم». 

آکسیوس هفته گذشته گزارش داد که دیوید بارنیا، رئیس موساد روز پنجشنبه برای دیدار با نخست وزیر قطر به دوحه سفر کرده است.

شایان ذکر است که رژیم اسرائیل از اسفندماه مجددا حملات به نوار غزه را از سر گرفته و بیش از ۷ هفته است که اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه به این باریکه را نمی‌دهد.

منبع: خبرگزاری فرانسه/ الجزیره


12184163
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که هرگونه توافقی با ایران باید شامل «برچیده شدن» تمام زیرساخت‌های هسته‌ای آن باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری از حملات مجدد آمریکا به یمن خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از حمله یک خودرو به درون جمعیتی که مشغول برگزاری جشنواره خیابانی بودند، ۱۱ نفر جان خود را از دست دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت که ایالات متحده و چین در حال مذاکره در مورد مسائل کلیدی اقتصادی هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا پیش از دیدار با همتای اوکراینی خود در واتیکان از رئیس جمهور فرانسه خواسته محل مذاکره را ترک کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور امنیت ملی آمریکا جزئیاتی درباره روند پایان دادن به جنگ اوکراین و دیدار روز گذشته ترامپ و زلنسکی در واتیکان بیان کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه روسیه درباره مذاکرات ایران و آمریکا گفت: ما از گفت‌وگوی بین ایالات متحده و ایران استقبال می‌کنیم.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند دولت ترامپ به صورت چراغ خاموش در حال بررسی برگزاری دور جدید گفت‌و‌گو‌ها با کره شمالی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری از بمباران جنوب بیروت از سوی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هاکان فیدان در دیدار با نخست وزیر قطر بر لزوم اجبار رژیم صهیونیستی برای پذیرش توافق صلح تاکید کرد.  

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است