بین‌الملل 16:54 - 07 اردیبهشت 1404
نخست وزیر قطر می‌گوید در مذاکرات آتش‌بس غزه که هفته گذشته در دوحه برگزار شد، «پیشرفت اندکی» حاصل شده است.

قطر از «پیشرفت اندک» در مذاکرات آتش‌بس غزه خبر داد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی، نخست وزیر قطر و نماینده این کشور در مذاکرات غزه اعلام کرد: «روز پنجشنبه در مقایسه با سایر جلسات شاهد پیشرفت اندکی بودیم، اما باید پاسخی برای سوال نهایی پیدا کنیم: چگونه به این جنگ پایان دهیم. این نکته کلیدی کل مذاکرات است.»

او نگفت که مشخصا کدام عناصر مذاکرات در روز‌های اخیر پیشرفت داشته اما اعلام کرد که جنبش حماس و طرف صهیونیست همچنان بر سر هدف نهایی مذاکرات اختلاف نظر دارند. به گفته او، حماس حاضر است در صورت پایان دادن اسرائیل به جنگ در غزه، تمام اسرای باقی‌مانده اسرائیلی را آزاد کند؛ اما اسرائیل می‌خواهد حماس اسرای باقی‌مانده را آزاد کند، بدون اینکه چشم‌انداز روشنی برای پایان جنگ داشته باشد.

او در ادامه گفت که قطر همچنان با شرکای خود برای حرکت به مرحله بعدی توافق و اجرای کامل آن از جمله آزادی همه اسرا و خروج کامل نیرو‌های اسرائیلی همکاری می‌کند.

نخست وزیر قطر در انتها به محاصره چند هفته‌ای نوار غزه اشاره کرد که سبب تمام شدن ذخایر غذایی در این باریکه شده است. او گفت: «دولت قطر نمی‌تواند گرسنگی مردم فلسطین را بپذیرد یا اجازه استفاده از کمک‌های بشردوستانه به عنوان سلاح جنگی را بدهد. مایلیم نگرانی خود را در مورد فروپاشی آتش‌بس و ادامه تجاوز اسرائیل که منجر به ویرانی، مرگ و رنج بیش از دو میلیون نفر شده است، ابراز کنیم». 

آکسیوس هفته گذشته گزارش داد که دیوید بارنیا، رئیس موساد روز پنجشنبه برای دیدار با نخست وزیر قطر به دوحه سفر کرده است.

شایان ذکر است که رژیم اسرائیل از اسفندماه مجددا حملات به نوار غزه را از سر گرفته و بیش از ۷ هفته است که اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه به این باریکه را نمی‌دهد.

منبع: خبرگزاری فرانسه/ الجزیره


12184163
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع مدعی شدند که پس از گفتگوی کشور‌های عربی و مسلمان با سطوح بالای دولت ترامپ، قرار است مذاکرات روز جمعه انجام شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا مدعی شده ایران قصد داشته تاسیسات هسته‌ای جدیدی ایجاد کند و گفت که در این صورت، واشنگتن جنگنده‌های خود را بازمی‌گرداند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» الجزیره به نقل از کاخ سفید اعلام کرد که هنوز هیچ چیز در مورد مذاکره با ایران مشخص نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند مشاور دیپلماتیک ارشد رئیس جمهور فرانسه روز سه‌شنبه در مسکو مذاکره کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند که ویتکاف و کوشنر پس از گفت‌و‌گو با نخست وزیر قطر درباره ایران، به میامی بازخواهند گشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از اعلام اختلاف بر سر مکان و قالب مذاکرات ایران و آمریکا، قیمت نفت دو درصد افزایش پیدا کرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سنتکام اعلام کرد که پنج حمله هوایی علیه چندین هدف داعش در سراسر سوریه انجام داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس به نقل از منابع، اولین روز گفت‌و‌گو‌های مسکو، کی‌یف و واشنگتن پیرامون جنگ اوکراین را «سازنده» توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آمریکایی ناشناس به طور تلویحی از لغو مذاکرات ایران و آمریکا خبر دادند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه تماس تلفنی خود با همتای چینی خود شی جین پینگ را عالی توصیف کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است