اجتماعی 16:35 - 15 آذر 1403
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهرداری تهران توانسته از ۱۵۰ همت بودجه مصوب سال جاری، تا پایان آبان ماه ۹۶ درصد از رقم مصوب ۸ ماهه را محقق کند.

تحقق ۹۶ درصدی بودجه شهرداری تهران تا پایان آبان ماه/ شهرداری می‌تواند متمم ارائه کند

به نقل از شهرداری تهران؛ میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه شهرداری توانسته از ۱۵۰ همت بودجه مصوب سال جاری، تا پایان آبان ماه ۹۶ درصد از رقم مصوب ۸ ماهه را محقق کند، اظهار کرد: اعتبار مصوب تا پایان آبان ۱۰۱ همت بوده که شهرداری توانسته ۹۷.۸ همت درآمد به دست آورد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا همچنین تصریح کرد: در بخش عوارض عمومی بیش از ۷۴ همت معادل ۸۳ درصد رقم مصوب و در بخش مالیات بر ارزش افزوده ۲۱.۸ همت معادل ۱۰۶ درصد رقم مصوب در بازه ۸ ماهه درآمد کسب شده است.

وی با اعلام اینکه از ابتدای سال تا پایان آبان ماه از ۹۷.۸ همت درآمد کسب شده ۱۰.۶ همت به صورت غیرنقد و مابقی آن به صورت نقد بوده است، یادآور شد: در زمینه منابع حاصل از واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای از قبیل فروش املاک مازاد ۲۱.۲ همت معادل ۱۹۲ درصد رقم مصوب و در زمینه منابع حاصل از واگذاری دارایی‌های مالی ۱۲.۱ همت معادل ۱۲۲ درصد رقم مصوب به دست آمده است.

مظفر ادامه داد: در بخش درآمد‌ها جمع درآمد مصوب کل سال ۱۱۹ همت و درآمد مصوب ۸ ماهه ۸۰.۴ همت است که تا پایان آبان ماه ۶۴.۴ همت معادل ۸۰ درصد میزان مصوب، در عملکرد درآمدی شهرداری تهران به ثبت رسیده است.

رئیس کمیته بودجه شورا اعلام کرد: با توجه به این عملکرد درآمدی، شهرداری می‌تواند در صورت افزایش درآمد‌ها نسبت به بودجه مصوب، لایحه متمم بودجه را به شورای شهر تهران ارائه دهد.

به گزارش شهر، وی با اعلام اینکه درآمد کسب شده باید به صورت یکنواخت بین حوزه‌ها و پروژه‌ها توزیع شود، خاطرنشان کرد: برای مثال تزریق نقدینگی به مناطق ۲۲گانه نیازمند حمایت جدی‌تر و اختصاص منابع نقدی بیشتر است و شهرداری باید مناطق را بیش از گذشته حمایت کند؛ چراکه کیفیت زیست شهری شهروندان تا حد زیادی به اجرا و تحقق پروژه‌های کالبدی در محلات و مناطق وابسته است.


12124003
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: در انتظامی کشور عزم مقدسی شکل گرفته تا یکایک کارکنان و خانواده‌های محترم آنان در کنار آشنایی و انس همیشگی با قرآن، با معارف اهل‌بیت (ع) و کلام حکمت آمیز امیرالمؤمنین (ع) پیوندی دائم...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پیشنهاد کوتاه‌سازی مسیر حرکت زائران از منا تا محل رمی جمرات با توجه به میانگین سنی بخشی از حجاج ایرانی و شرایط آب‌وهوایی مطرح شد؛ پیشنهادی که با استقبال طرف سعودی همراه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر یازدهم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان موبایل قاپ در بزرگراه امام علی (ع) تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کار گفت: اصلاح عناوین شغلی با همکاری مرکز آمار ایران و سازمان تأمین اجتماعی بر مبنای داده‌های ثبتی در دستور کار قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف ۳۰ هزار متر زمین خواری با ۱۵۰ شاکی در حوزه یکی از شرکت‌های انبوه سازی مسکن خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون پیشگیری و درمان ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: ما از ورود موادمخدر به اروپا جلوگیری و در خشکی، دریا و نقاط صعب‌العبور با سوداگران مرگ مبارزه می‌کنیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دادگاه هیات منصفه سیاسی و مطبوعاتی با اشاره به برگزاری دادگاه در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان تهران، گفت: هیات منصفه، مدیر مسئول «تصویر پتروشیمی» را مجرم نشناخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران از صدور دو فقره کیفرخواست برای متهمان پرونده کثیرالشاکی جرائم پزشکی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: تجربه‌های اخیر در پایتخت نشان داده که تنها با اتکا به همبستگی مردم، مشارکت داوطلبان و هماهنگی میان نهاد‌های شهری می‌توان از بحران‌های بزرگ عبور کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور با تاکید بر اهمیت رعایت آزادی‌های مشروع مردم، گفت: هیچ قاضی حق ندارد بدون دلایل قانونی، شخصی را احضار یا از آزادی محروم کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است