اجتماعی 16:35 - 15 آذر 1403
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهرداری تهران توانسته از ۱۵۰ همت بودجه مصوب سال جاری، تا پایان آبان ماه ۹۶ درصد از رقم مصوب ۸ ماهه را محقق کند.

تحقق ۹۶ درصدی بودجه شهرداری تهران تا پایان آبان ماه/ شهرداری می‌تواند متمم ارائه کند

به نقل از شهرداری تهران؛ میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه شهرداری توانسته از ۱۵۰ همت بودجه مصوب سال جاری، تا پایان آبان ماه ۹۶ درصد از رقم مصوب ۸ ماهه را محقق کند، اظهار کرد: اعتبار مصوب تا پایان آبان ۱۰۱ همت بوده که شهرداری توانسته ۹۷.۸ همت درآمد به دست آورد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا همچنین تصریح کرد: در بخش عوارض عمومی بیش از ۷۴ همت معادل ۸۳ درصد رقم مصوب و در بخش مالیات بر ارزش افزوده ۲۱.۸ همت معادل ۱۰۶ درصد رقم مصوب در بازه ۸ ماهه درآمد کسب شده است.

وی با اعلام اینکه از ابتدای سال تا پایان آبان ماه از ۹۷.۸ همت درآمد کسب شده ۱۰.۶ همت به صورت غیرنقد و مابقی آن به صورت نقد بوده است، یادآور شد: در زمینه منابع حاصل از واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای از قبیل فروش املاک مازاد ۲۱.۲ همت معادل ۱۹۲ درصد رقم مصوب و در زمینه منابع حاصل از واگذاری دارایی‌های مالی ۱۲.۱ همت معادل ۱۲۲ درصد رقم مصوب به دست آمده است.

مظفر ادامه داد: در بخش درآمد‌ها جمع درآمد مصوب کل سال ۱۱۹ همت و درآمد مصوب ۸ ماهه ۸۰.۴ همت است که تا پایان آبان ماه ۶۴.۴ همت معادل ۸۰ درصد میزان مصوب، در عملکرد درآمدی شهرداری تهران به ثبت رسیده است.

رئیس کمیته بودجه شورا اعلام کرد: با توجه به این عملکرد درآمدی، شهرداری می‌تواند در صورت افزایش درآمد‌ها نسبت به بودجه مصوب، لایحه متمم بودجه را به شورای شهر تهران ارائه دهد.

به گزارش شهر، وی با اعلام اینکه درآمد کسب شده باید به صورت یکنواخت بین حوزه‌ها و پروژه‌ها توزیع شود، خاطرنشان کرد: برای مثال تزریق نقدینگی به مناطق ۲۲گانه نیازمند حمایت جدی‌تر و اختصاص منابع نقدی بیشتر است و شهرداری باید مناطق را بیش از گذشته حمایت کند؛ چراکه کیفیت زیست شهری شهروندان تا حد زیادی به اجرا و تحقق پروژه‌های کالبدی در محلات و مناطق وابسته است.


12124003
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» الکترونیکی شدن صدور گواهی انحصار وراثت در اجرای بند «ث» ماده ۱۱۳ قانون برنامه هفتم، یکی از اصلاحات مهم و قابل دفاع در نظام حقوقی و ثبتی کشور به شمار می‌آید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آیین نامگذاری بیش از ۱۰۰ معبر و کوچه منطقه ۱۴ به نام و یاد شهدای گلگون‌کفن دوران دفاع مقدس، در پردیس تئاتر خاوران برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از جریمه یک‌میلیون و ۵۸۵ هزار راننده به دلیل تخلف سرعت غیرمجاز در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون صندوق بازنشستگی کشوری از تعیین عیدی ۱۰ میلیون تومانی کارکنان و بازنشستگان دولت و واریز آن همراه با حقوق بهمن‌ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه گفت: راه‌اندازی و استفاده از سمپ هوشمند، به منزله ورود هوش مصنوعی به دستگاه قضایی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» محسنی‌اژه‌ای گفت: باید برای توسعه و بسط عدالت بر حجم و کیفیت ابزار‌ها و روش‌های فناورانه در دستگاه قضایی بیفزاییم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین رئیس پلیس راه فراجا از ترافیک سنگین در برخی محور‌های استان‌های البرز و تهران، بارش باران در محور‌های شمالی کشور و انسداد مقطعی محور کرج - چالوس خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران هم اکنون بر روی عدد ۶۰ قرار گرفته و هوا در وضعیت قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران، با تأکید بر لزوم هدفمندسازی جمع‌آوری معتادان متجاهر، مهارت‌آموزی و توانمندسازی را کلید اصلی بازگشت پایدار افراد به جامعه عنوان کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا اعلام کرد: محور کرج چالوس از ۲۶ بهمن تا ۱۸ اسفند، شنبه تا چهارشنبه، صبح‌ها به دلیل عملیات کارگاه جاده‌ای مسدود است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است