اجتماعی 16:35 - 15 آذر 1403
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهرداری تهران توانسته از ۱۵۰ همت بودجه مصوب سال جاری، تا پایان آبان ماه ۹۶ درصد از رقم مصوب ۸ ماهه را محقق کند.

تحقق ۹۶ درصدی بودجه شهرداری تهران تا پایان آبان ماه/ شهرداری می‌تواند متمم ارائه کند

به نقل از شهرداری تهران؛ میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه شهرداری توانسته از ۱۵۰ همت بودجه مصوب سال جاری، تا پایان آبان ماه ۹۶ درصد از رقم مصوب ۸ ماهه را محقق کند، اظهار کرد: اعتبار مصوب تا پایان آبان ۱۰۱ همت بوده که شهرداری توانسته ۹۷.۸ همت درآمد به دست آورد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا همچنین تصریح کرد: در بخش عوارض عمومی بیش از ۷۴ همت معادل ۸۳ درصد رقم مصوب و در بخش مالیات بر ارزش افزوده ۲۱.۸ همت معادل ۱۰۶ درصد رقم مصوب در بازه ۸ ماهه درآمد کسب شده است.

وی با اعلام اینکه از ابتدای سال تا پایان آبان ماه از ۹۷.۸ همت درآمد کسب شده ۱۰.۶ همت به صورت غیرنقد و مابقی آن به صورت نقد بوده است، یادآور شد: در زمینه منابع حاصل از واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای از قبیل فروش املاک مازاد ۲۱.۲ همت معادل ۱۹۲ درصد رقم مصوب و در زمینه منابع حاصل از واگذاری دارایی‌های مالی ۱۲.۱ همت معادل ۱۲۲ درصد رقم مصوب به دست آمده است.

مظفر ادامه داد: در بخش درآمد‌ها جمع درآمد مصوب کل سال ۱۱۹ همت و درآمد مصوب ۸ ماهه ۸۰.۴ همت است که تا پایان آبان ماه ۶۴.۴ همت معادل ۸۰ درصد میزان مصوب، در عملکرد درآمدی شهرداری تهران به ثبت رسیده است.

رئیس کمیته بودجه شورا اعلام کرد: با توجه به این عملکرد درآمدی، شهرداری می‌تواند در صورت افزایش درآمد‌ها نسبت به بودجه مصوب، لایحه متمم بودجه را به شورای شهر تهران ارائه دهد.

به گزارش شهر، وی با اعلام اینکه درآمد کسب شده باید به صورت یکنواخت بین حوزه‌ها و پروژه‌ها توزیع شود، خاطرنشان کرد: برای مثال تزریق نقدینگی به مناطق ۲۲گانه نیازمند حمایت جدی‌تر و اختصاص منابع نقدی بیشتر است و شهرداری باید مناطق را بیش از گذشته حمایت کند؛ چراکه کیفیت زیست شهری شهروندان تا حد زیادی به اجرا و تحقق پروژه‌های کالبدی در محلات و مناطق وابسته است.


12124003
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون محیط‌زیست طبیعی و تنوع‌زیستی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: امروز ۳ منطقه در استان‌های فارس، منطقه البرز مرکزی و استان گلستان به عنوان منطقه حفاظت تصویب و به مناطق تحت مدیریت سازمان اضافه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: دستورالعمل مراکز مراقبت روزانه و حمایت کودک و خانواده پیش از ۲۲ بهمن‌ماه، در پنج استان و در هر استان دو مرکز افتتاح خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون استاندار تهران از تمدید شرایط اضطرار آلودگی هوا برای فردا خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود فردا کیفیت هوا بهتر شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران از کشف یک هزار و ۵۲ دستگاه سرخ کن قاچاق خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: با توجه به مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران، فردا طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» زائرانی که تمایل دارند در قالب خدمت افتخاری در کاروان‌های حج تمتع فعالیت کنند، می‌توانند با احراز شرایط اعلام‌شده، به عنوان «زائر خدمه» وارد چرخه همکاری با کاروان‌ها و کارگزاری حج شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب گفت: در عملیاتی مشترک، یک سوداگر مرگ دستگیر و ۳۹ کیلوگرم شیشه و هروئین از مخفیگاه وی کشف شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری پرسنل سارق در یکی از دنداپزشکی‌های منطقه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران گفت: تمرکز بی‌سابقه جمعیت، چالش‌های منابع آب تهران را به نقطه‌ای رسانده که بدون بهره‌گیری نظام‌مند از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها، عبور از این شرایط امکان‌پذیر نخواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت، از شناسایی و دستگیری عاملان یک فقره قتل در محدوده خزانه تهران خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است