اقتصادی 17:27 - 14 مرداد 1401
شرکت ملی نفت عربستان(آرامکو) از امضای یادداشت تفاهم با شرکت نفت و پتروشیمی سینوپک چین به منظور اجرای پروژه‌هایی بزرگ در عربستان سعودی خبر داد.

آرامکو عربستان با شرکت نفتی چین یادداشت تفاهم همکاری امضا کرد

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از الخلیج اونلاین، شرکت نفتی آرامکو عربستان سعودی از امضای یادداشت تفاهمی با شرکت نفت و پترو شیمی چین (سینوپک) خبر داد که چندین زمینه همکاری بالقوه بین دو طرف در عربستان سعودی را پوشش می‌دهد.

آرامکو شامگاه چهارشنبه در بیانیه‌ای تأیید کرد که این یادداشت تفاهم با هدف تعیین مسیرهای همکاری استراتژیک بین این شرکت و سینوپک در عربستان سعودی و ایجاد روابط بلندمدت بین دو شرکت و سرمایه‌گذاری مشترک موجود در چین و عربستان سعودی است.

آرامکو تصریح کرد: این یادداشت تفاهم شامل زمینه‌های همکاری بالقوه و ارزیابی فرصت‌های یکپارچه‌سازی در پالایش و پتروشیمی، مهندسی، تدارکات، ساخت‌وساز، خدمات میدان نفتی و فناوری‌ها برای بخش‌های اکتشاف و تولید، پالایش، فرآوری و بازاریابی است.

این شرکت اعلام کرد که این یادداشت تفاهم همچنین شامل همکاری در فرآیندهای ترسیب کربن و هیدروژن است. این دو شرکت همچنین فرصت‌هایی را برای ایجاد یک مرکز تولید صنعتی بومی در شهر «اسپارک»(شهر انرژی و صنعتی ملک سلمان در منطقه الشرقیه عربستان سعودی) بررسی خواهند کرد.

آرامکو تاکید کرد: این همکاری بین دو شرکت بر اساس تعدادی از سرمایه گذاری‌های مشترک موجود به نام‌های شرکت پالایش و پتروشیمی فوجیان و شرکت "SSPC" در چین و شرکت پالایش آرامکو یاسرف "YASREF" در عربستان سعودی است.

محمد یحیی القحطانی، معاون ارشد پالایش، پردازش و بازاریابی آرامکو نیز به نوبه خود گفت: ما به توانایی خود در گسترش روابط خود با سینوپک و استفاده از نقاط قوت و همکاری طولانی مدت خود در چین برای دستیابی به دستاوردهای اضافی برای امکاناتمان در عربستان سعودی افتخار می‌کنیم.

وی افزود: این همکاری به تقویت روابط استراتژیک ما با سینوپک، در زمینه‌های کلیدی که به منافع متقابل در داخل عربستان دست می‌یابد، کمک خواهد کرد.

رئیس شرکت (سینوپک) یو بائوکای نیز به نوبه خود گفت: آرامکوی سعودی شریک بسیار مهم سینوپک است و این شراکت منجر به همکاری مثمر ثمر بین دو شرکت شده است و آنها در طول سال‌ها دوستی عمیقی را ایجاد کرده‌اند.

یو بائوکای افزود: امضای این یادداشت تفاهم در چارچوب آغازی جدید برای شراکت ما در عربستان سعودی است و دو شرکت با یکدیگر همکاری خواهند کرد تا شراکت خود را تمدید کنند و در طرح‌های کمربند و جاده و چشم انداز ۲۰۳۰ پیشرفت بیش‌تری داشته باشند.

انتهای پیام/


11646035
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت: رد کلیات بودجه ۱۴۰۵ هشدار جدی نسبت به نحوه اداره اقتصاد کشور است و این بودجه نه با واقعیت‌های زندگی مردم منطبق است و نه با شرایط حساس اقتصادی.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام بانک مرکزی سقف تراکنش با رمز ثابت کارت‌های بانکی ۵۰۰ هزار تومان شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: به طور کلی در کوتاه مدت نمی‌توان نرخ تورم را در اقتصاد کشور کاهش داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر نرخ رشد نقدینگی در کشور ۴۱ درصد است که باید به مهم بیش از گذشته توجه شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس انرژی گفت: همزمان با خروج بخاری‌های فرسوده شاهد کاهش ناترازی انرژی در این زمینه خواهیم بود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، دامداران استفاده از جیره غذایی پر انرژی و حفاظت دام های تازه متولد شده در برابر سرما را در دستور کار قرار دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محورهای شمالی کشور سنگین گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت نوشت: فرآیند انتخاب آقای دکتر همتی به سمت رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با دریافت بیشترین امتیاز از سوی خبرگان حوزه بانکی صورت گرفت و با رای اعتماد دولت به ایشان نهایی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز گفت: میزان مصرف گاز با توجه به ورود سامانه بارشی جدید به کشور به ۶۶۴ میلیون متر مکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به جلسه نمایندگان اصناف با وزیر صمت، گفت: در این جلسه مشکلات آنان مطرح و قرار شد تا دغدغه‌های آنان با حضور رئیس جمهور در قالب بسته حمایتی تهیه شود تا بتوانند از حمایت‌های دولت برخوردار باشند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است