اقتصادی 17:27 - 14 مرداد 1401
شرکت ملی نفت عربستان(آرامکو) از امضای یادداشت تفاهم با شرکت نفت و پتروشیمی سینوپک چین به منظور اجرای پروژه‌هایی بزرگ در عربستان سعودی خبر داد.

آرامکو عربستان با شرکت نفتی چین یادداشت تفاهم همکاری امضا کرد

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از الخلیج اونلاین، شرکت نفتی آرامکو عربستان سعودی از امضای یادداشت تفاهمی با شرکت نفت و پترو شیمی چین (سینوپک) خبر داد که چندین زمینه همکاری بالقوه بین دو طرف در عربستان سعودی را پوشش می‌دهد.

آرامکو شامگاه چهارشنبه در بیانیه‌ای تأیید کرد که این یادداشت تفاهم با هدف تعیین مسیرهای همکاری استراتژیک بین این شرکت و سینوپک در عربستان سعودی و ایجاد روابط بلندمدت بین دو شرکت و سرمایه‌گذاری مشترک موجود در چین و عربستان سعودی است.

آرامکو تصریح کرد: این یادداشت تفاهم شامل زمینه‌های همکاری بالقوه و ارزیابی فرصت‌های یکپارچه‌سازی در پالایش و پتروشیمی، مهندسی، تدارکات، ساخت‌وساز، خدمات میدان نفتی و فناوری‌ها برای بخش‌های اکتشاف و تولید، پالایش، فرآوری و بازاریابی است.

این شرکت اعلام کرد که این یادداشت تفاهم همچنین شامل همکاری در فرآیندهای ترسیب کربن و هیدروژن است. این دو شرکت همچنین فرصت‌هایی را برای ایجاد یک مرکز تولید صنعتی بومی در شهر «اسپارک»(شهر انرژی و صنعتی ملک سلمان در منطقه الشرقیه عربستان سعودی) بررسی خواهند کرد.

آرامکو تاکید کرد: این همکاری بین دو شرکت بر اساس تعدادی از سرمایه گذاری‌های مشترک موجود به نام‌های شرکت پالایش و پتروشیمی فوجیان و شرکت "SSPC" در چین و شرکت پالایش آرامکو یاسرف "YASREF" در عربستان سعودی است.

محمد یحیی القحطانی، معاون ارشد پالایش، پردازش و بازاریابی آرامکو نیز به نوبه خود گفت: ما به توانایی خود در گسترش روابط خود با سینوپک و استفاده از نقاط قوت و همکاری طولانی مدت خود در چین برای دستیابی به دستاوردهای اضافی برای امکاناتمان در عربستان سعودی افتخار می‌کنیم.

وی افزود: این همکاری به تقویت روابط استراتژیک ما با سینوپک، در زمینه‌های کلیدی که به منافع متقابل در داخل عربستان دست می‌یابد، کمک خواهد کرد.

رئیس شرکت (سینوپک) یو بائوکای نیز به نوبه خود گفت: آرامکوی سعودی شریک بسیار مهم سینوپک است و این شراکت منجر به همکاری مثمر ثمر بین دو شرکت شده است و آنها در طول سال‌ها دوستی عمیقی را ایجاد کرده‌اند.

یو بائوکای افزود: امضای این یادداشت تفاهم در چارچوب آغازی جدید برای شراکت ما در عربستان سعودی است و دو شرکت با یکدیگر همکاری خواهند کرد تا شراکت خود را تمدید کنند و در طرح‌های کمربند و جاده و چشم انداز ۲۰۳۰ پیشرفت بیش‌تری داشته باشند.

انتهای پیام/


11646035
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری از تدوین بسته همکاری‌های مشترک این سازمان و ارتش خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: بارش‌ها تا پایان هفته در نواحی شمال کشور تشدید خواهد شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری در دیدار با معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و فرمانده هوانیروز ارتش، بر لزوم گسترش همکاری‌های راهبردی طرفین تأکید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۱۹ آذر ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: با حذف ماده ۵۰ شاهد افزایش هزینه‌های ساخت‌وساز مسکن هستیم که بازنگری آن در دستورکار قرار گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۳۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران گفت: ترانسفورماتور‌های تعمیر و بهسازی شده، برای رفع دغدغه‌های فنی و افزایش پایداری، در نیروگاه‌ها و پست‌های حیاتی کشور نصب و راه‌اندازی شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی که رئیس‌جمهور را در سفر به قزاقستان همراهی می‌کند، در دیداری دوجانبه با وزیر حمل‌ونقل قزاقستان، راه‌های توسعه همکاری‌های ترانزیتی، ریلی، جاده‌ای و هوایی میان دو کشور را بررسی کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، گفت: حجم تجارت دوجانبه ایران و قزاقستان، که حدود ۳۵۰ میلیون دلار برآورد می‌شود، با توجه به ظرفیت‌های بالفعل و بالقوه موجود، می‌تواند در کوتاه‌مدت به چندین برابر افزایش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی که رئیس‌جمهور را در سفر به قزاقستان همراهی می‌کند، در دیداری دوجانبه با وزیر حمل‌ونقل قزاقستان، راه‌های توسعه همکاری‌های ترانزیتی، ریلی، جاده‌ای و هوایی میان دو کشور را بررسی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است