اقتصادی 17:27 - 14 مرداد 1401
شرکت ملی نفت عربستان(آرامکو) از امضای یادداشت تفاهم با شرکت نفت و پتروشیمی سینوپک چین به منظور اجرای پروژه‌هایی بزرگ در عربستان سعودی خبر داد.

آرامکو عربستان با شرکت نفتی چین یادداشت تفاهم همکاری امضا کرد

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از الخلیج اونلاین، شرکت نفتی آرامکو عربستان سعودی از امضای یادداشت تفاهمی با شرکت نفت و پترو شیمی چین (سینوپک) خبر داد که چندین زمینه همکاری بالقوه بین دو طرف در عربستان سعودی را پوشش می‌دهد.

آرامکو شامگاه چهارشنبه در بیانیه‌ای تأیید کرد که این یادداشت تفاهم با هدف تعیین مسیرهای همکاری استراتژیک بین این شرکت و سینوپک در عربستان سعودی و ایجاد روابط بلندمدت بین دو شرکت و سرمایه‌گذاری مشترک موجود در چین و عربستان سعودی است.

آرامکو تصریح کرد: این یادداشت تفاهم شامل زمینه‌های همکاری بالقوه و ارزیابی فرصت‌های یکپارچه‌سازی در پالایش و پتروشیمی، مهندسی، تدارکات، ساخت‌وساز، خدمات میدان نفتی و فناوری‌ها برای بخش‌های اکتشاف و تولید، پالایش، فرآوری و بازاریابی است.

این شرکت اعلام کرد که این یادداشت تفاهم همچنین شامل همکاری در فرآیندهای ترسیب کربن و هیدروژن است. این دو شرکت همچنین فرصت‌هایی را برای ایجاد یک مرکز تولید صنعتی بومی در شهر «اسپارک»(شهر انرژی و صنعتی ملک سلمان در منطقه الشرقیه عربستان سعودی) بررسی خواهند کرد.

آرامکو تاکید کرد: این همکاری بین دو شرکت بر اساس تعدادی از سرمایه گذاری‌های مشترک موجود به نام‌های شرکت پالایش و پتروشیمی فوجیان و شرکت "SSPC" در چین و شرکت پالایش آرامکو یاسرف "YASREF" در عربستان سعودی است.

محمد یحیی القحطانی، معاون ارشد پالایش، پردازش و بازاریابی آرامکو نیز به نوبه خود گفت: ما به توانایی خود در گسترش روابط خود با سینوپک و استفاده از نقاط قوت و همکاری طولانی مدت خود در چین برای دستیابی به دستاوردهای اضافی برای امکاناتمان در عربستان سعودی افتخار می‌کنیم.

وی افزود: این همکاری به تقویت روابط استراتژیک ما با سینوپک، در زمینه‌های کلیدی که به منافع متقابل در داخل عربستان دست می‌یابد، کمک خواهد کرد.

رئیس شرکت (سینوپک) یو بائوکای نیز به نوبه خود گفت: آرامکوی سعودی شریک بسیار مهم سینوپک است و این شراکت منجر به همکاری مثمر ثمر بین دو شرکت شده است و آنها در طول سال‌ها دوستی عمیقی را ایجاد کرده‌اند.

یو بائوکای افزود: امضای این یادداشت تفاهم در چارچوب آغازی جدید برای شراکت ما در عربستان سعودی است و دو شرکت با یکدیگر همکاری خواهند کرد تا شراکت خود را تمدید کنند و در طرح‌های کمربند و جاده و چشم انداز ۲۰۳۰ پیشرفت بیش‌تری داشته باشند.

انتهای پیام/


11646035
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواپیمایی کشوری از معرفی دو وب‌سایت فاقد مجوز فعالیت به معاون دادستان و سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ویژه فرودگاه‌های استان تهران با هدف صدور دستور انسداد خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد مصوبه هیأت مقررات‌زُدایی در خصوص حذف الزام شهرداری‌ها نسبت به دریافت مجوز از سوی شرکت‌های پخش کالا برای فعالیت در سطح شهر را ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته شاهد بارش باران در بسیاری از نقاط کشور به ویژه شهر‌های شمالی خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته شاهد بارش باران در بسیاری از نقاط کشور به ویژه شهر‌های شمالی خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: این هفته با ورود موج جدید سرما به کشور صرف گاز در بخش‌های خانگی و تجاری ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون مترمکعب افزایش خواهد یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری در دوره سرد سال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت:ایران کشوری سهل، ارزان و امن با جایگاه جغرافیایی ویژه است، اما این‌ها دلیل نمی‌شود که تکمیل کریدورهای خود را پیگیری نکنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق تهران گفت:هزینه‌های بالای لجستیک که تا ۲ برابر متوسط هزینه‌های جهانی است، انگیزه‌های بخش خصوصی را کاهش داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت و وزیر راه و شهرسازی درباره مسائل روز حوزه انرژی، زیرساخت‌های حمل‌ونقل و پروژه‌های مشترک بین دو وزارتخانه گفت‌و‌گو و تبادل‌نظر کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از ابتدای سال جاری تا ۱۸ آذرماه در مجموع ۴۱ میلیارد و ۳۳۴ میلیون دلار برای نیاز‌های مختلف وارداتی کشور توسط بانک مرکزی تأمین ارز انجام شده است که بیش از ۳۰ میلیارد دلار مربوط به صنایع است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است