اجتماعی 09:48 - 19 اردیبهشت 1400
براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت‌ هوای ‌پایتخت هم‌اکنون (۱۹ اردیبهشت ماه) در محدوده قابل قبول است اما برقراری وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس و افزایش غلظت آلاینده «ازن» در برخی مناطق طی روز دور از انتظار نخواهد بود.

کاهش کیفیت هوا و افزایش غلظت «ازن» در برخی مناطق ‌پایتخت

به گزارش ایسنا، بنابر پیش‌بینی‌های انجام‌ شده در شرکت کنترل کیفیت هوا، در صبح امروز (۱۹ اردیبهشت ماه) کیفیت هوا در بیشتر مناطق در محدوده قابل‌ قبول قرار خواهد گرفت که ناشی از حاکمیت جو نسبتا ناپایدار و پراکندگی آلاینده‌ها طی ساعات گذشته است.

طی روز عدم وزش باد مؤثر شرایط مناسب برای پراکندگی آلاینده‌ها را محدود خواهد کرد، همچنین با حضور عوامل کافی جهت تولید آلاینده «ازن»  احتمال افزایش غلظت این آلاینده در برخی مناطق و کاهش کیفیت هوا وجود خواهد داشت. با حاکمیت پایداری جوی تا اواخر وقت در ساعات اوج ترافیک شامگاهی، افزایش غلظت آلاینده‌ها و برقراری وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس در بیشتر مناطق پرتردد پیش‌بینی می‌شود.

افزایش نسبی تندی باد تا صبح فردا (۲۰ اردیبهشت ماه) تا حدودی از تجمع آلاینده‌ها جلوگیری خواهد کرد، هرچند افزایش ترافیک صبحگاهی افزایش غلظت آلاینده‌ها به‌ویژه ذرات معلق و کاهش کیفیت هوا در مناطق پرتردد را به دنبال خواهد داشت.

به‌تدریج با رشد ناپایداری جوی طی روز و وزش باد مؤثر تاحدودی شرایط مناسب برای پراکندگی آلاینده‌ها فراهم خواهد شد. با استمرار این شرایط جوی و وزش باد مؤثر تا اواخر وقت فردا (۲۰ اردیبهشت ماه) انتظار می‌رود وضعیت قابل‌ قبول در بیشتر مناطق برقرار شود.

به گزارش ایسنا، آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون» با میانگین ۷۷ بود و هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول قرار داشت. آلاینده شاخص هم‌اکنون «ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون» با میانگین ۷۵ و کیفیت هوا در محدوده ‌قابل قبول است.

انتهای پیام


11058076
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران، در بازدید از شرکت مگاموتور با تأکید بر ضرورت تقویت تولید داخلی و تحقق شعار سال، خواستار تلاش مضاعف دستگاه‌های اجرایی برای رفع مشکلات واحد‌های تولیدی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران از آغاز فرآیند جبران خسارات مالی واردشده به شهروندان در جریان اغتشاشات دی‌ماه خبر داد و اعلام کرد مردم برای ارائه مدارک لازم به فرمانداری مراجعه کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران هم اکنون بر روی عدد ۹۱ قرار گرفته و هوا در وضعیت قابل قبول ولی در مرز آلودگی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد، از آغاز پویش ملی «اطعام مهدوی در ایران همدل» همزمان با آغاز ماه رمضان و همچنین توزیع بسته‌های معیشتی، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: جوانان فعال در عرصه‌های داوطلبانه می‌توانند با ثبت انجمن‌های خود به‌عنوان سازمان مردم‌نهاد، از ظرفیت‌های قانونی و حمایتی معاونت جوانان بهره‌مند شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر عربستان سعودی در تهران با رئیس سازمان حج و زیارت دیدار و درباره روند همکاری‌های مشترک دو کشور در حوزه حج و عمره گفت‌و‌گو کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس مسائل سیاسی ضمن تشریح نقش منافقین برای کشتار مردم در اغتشاشات اخیر، گفت: آنها حجم بالایی از اخبار جعلی تولید و منتشر می‌کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آیین افتتاح اتاق ملاقات در باغ‌موزه قصر همزمان با مراسم یادبود درگذشت مرحوم اسعدی‌خامنه با حضور رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، خانواده مرحوم اسعدی‌خامنه و جمعی از پیشکسوتان و فعالان فرهنگی برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با تأکید بر ضرورت احیای نقش مردم و مساجد در حل مسائل کشور گفت: هر جا مردم در میدان بوده‌اند، کار‌ها به نتیجه رسیده و هر زمان از این رویکرد فاصله گرفته‌ایم، دچار آسیب شده‌ایم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۴ از بهره‌برداری فاز دوم پروژه پایانه اتوبوسرانی و تاکسیرانی رسالت به‌عنوان یکی از پروژه‌های مهم زیرساختی در حوزه حمل‌ونقل عمومی این منطقه خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است