بین‌الملل 13:45 - 27 خرداد 1403
طبق اعلام یک رسانه آلمانی صدر اعظم این کشور به دلیل دستور کار داخلی کنفرانس صلح اوکراین در سوئیس  را ترک کرد و به آلمان بازگشت.

شولتس هم کنفرانس صلح اوکراین در سوئیس را رها کرد و برگشت

نشریه اشپیگل آلمان امروز یکشنبه گزارش داد، اولاف شولتس، صدراعظم آلمان، به دنبال کامالا هریس، معاون رئیس جمهور آمریکا، کنفرانس صلح اوکراین در سوئیس را زودتر از موعد مقرر به دلیل دستور کار سیاسی داخلی ترک کرد.

پیش از این گزارش شده بود که هریس پیش از پایان کنفرانس صلح اوکراین، سوئیس را ترک کرد و جیک سالیوان مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا در رویداد‌های بعدی این مجمع شرکت خواهد کرد.

این روزنامه می‌نویسد: «اولاف شولتس زودتر از موعد مقرر کنفرانس را ترک کرد و هواپیمای او یکشنبه به برلین بازمی گردد. در آنجا مذاکرات سختی برای بودجه و مذاکرات جدی با حزب خود خواهد داشت.»

به گزارش اشپیگل، نشست فوق‌العاده هیئت رئیسه سوسیال دموکرات (SPD) شولتس عصر یکشنبه برگزار می‌شود که در آن آینده ائتلاف حاکم، مورد بحث قرار خواهد گرفت.  

سوئیس کنفرانسی را در مورد اوکراین در ۱۵ تا ۱۶ ژوئن در نزدیکی شهر لوسرن در تفرجگاه بورگنستاک برگزار می‌کند. ۹۲ کشور و ۵۵ رئیس دولت و همچنین ۸ سازمان از جمله اتحادیه اروپا، شورای اروپا و سازمان ملل متحد مشارکت خود را تایید کرده اند. جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، شی جین پینگ، رئیس جمهور چین و لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا، رئیس جمهور برزیل، در این کنفرانس شرکت نکردند.

سوئیس به روسیه برای شرکت در اجلاس اوکراین دعوت نامه ارسال نکرد. کرملین اعلام کرد که جستجوی راه‌هایی برای خروج از وضعیت در مناقشه اوکراین بدون مشارکت روسیه کاملاً غیرمنطقی و بیهوده است.

مترجم: اعظم پورکند


12064112
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع ترکیه اعلام کرد آنکارا در حال حاضر هیچ جدول زمانی یا قصدی برای خروج از سوریه ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایر اروپا اعلام کرد از ۱۷ فوریه پروازهای مستقیم بین مادرید و کاراکاس را پس از توقف نزدیک به سه ماهه به دلیل نگرانی‌های امنیتی، از سر خواهد گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت حمل‌ونقل آمریکا در پی تشدید تنش‌ها با ایران، راهنمایی تازه برای کشتی‌های تجاری پرچم این کشور در تنگه هرمز صادر کرد و هشدار داد از آب‌های سرزمینی ایران دوری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر انگلیس کیِر استارمر در پی بحران انتصاب پیتر مندلسون به سفارت واشنگتن، با درخواست‌هایی برای استعفا مواجه شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر ارمنستان و معاون رئیس‌جمهور آمریکا در دیدار خود در ایروان توافقنامه‌ای برای گسترش همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز امضا کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بین‌المللی مهاجرت اعلام کرد ۵۳ مهاجر در پی غرق یک قایق در سواحل لیبی جان باختند یا مفقود شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت طلا روز دوشنبه تحت تأثیر تنش‌های فزاینده بین ایالات متحده و ایران و افزایش تقاضا برای دارایی‌های امن، بیش از ۲ درصد جهش کرد و به بالاتر از ۵۰۵۷ دلار در هر اونس رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون ترامپ مدعی شد واشنگتن در مذاکرات با ایران خط قرمزی ندارد و به دنبال توافقی اجرایی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هاآرتص در گزارشی ادعا کرده که نتانیاهو در دیدار پیش رو با ترامپ ممکن است در قبال حمایت کامل نظامی واشنگتن برای اقدام احتمالی علیه ایران، در موضوع مدیریت غزه انعطاف نشان دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه، با تأکید بر لزوم گسترش چارچوب مذاکرات کنترل تسلیحات هسته‌ای، خواستار مشارکت انگلیس و فرانسه در گفت‌و‌گو‌های آتی برای جایگزینی پیمان استارت جدید شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است