اجتماعی 19:47 - 21 تیر 1399

تعیین تکلیف استفاده از رمز ارزها در کشور/ دامها پلاک کوب می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، علی مویدی خرم آبادی دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز عصر امروز در یکصد و سی امین جلسه ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار کرد: امروز یکصد و سی امین جلسه این ستاد با حضور تمامی دستگاه‌ها برگزار شد. موضوعات مختلفی مطرح شد که سه موضوع از همه آنها مهم‌تر بود.

وی افزود: مهمترین موضوع بحث تحقیق و تفحص مجلس از ستاد بود. مجلس دهم تحقیق و تفحصی را از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز انجام داده بود که بعد از ۴ سال جواب آن را اعلام کرده است.

مویدی خرم آبادی گفت: ما موظف هستیم ایراداتی را که مجلس گرفته است برطرف کنیم و پاسخ دهیم و به توصیه‌های آنها تمکین کنیم اما اینکه چرا ۴ سال طول کشید تا نمایندگان نظرشان را اعلام کنند جای بحث دارد.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: اگر همان موقع نتیجه تحقیق و تفحص اعلام می‌شد دستگاه‌های عضو ستاد قطعاً عملکرد بهتری داشتند و نتیجه این تحقیق و تفحص بهتر مورد استفاده قرار می‌گرفت.

وی گفت: موضوع بعدی که در این جلسه مطرح شد رمزارزها بود. در دو هفته گذشته دولت تعیین و تکلیف کرد که مقررات مربوط به رمزارزها تدوین شود.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد: ما می‌توانیم نگاهمان به رمزارزها هم نگاه تهدیدی باشد و هم نگاه فرصتی. قرار شده است با در نظر گرفتن ابعاد کار، شیوه نامه‌ها با حفظ حمایت از سرمایه ملی تدوین شود.

وی افزود: موضوع بعدی بحث پلاک کوبی دام‌ها بود. ایران سرمایه عظیم دامی دارد و کشورهای مختلف از سوی ما اعلام نیاز به کمک کرده‌اند.

مویدی خرم آبادی اظهار داشت: برای اینکه این سرمایه تبدیل به قاچاق نشود باید دام‌های ما ساماندهی شود. یعنی اینکه برای هویت آنها چاره‌ای بیاندیشیم.

وی افزود: جهاد سازندگی اقدامات خوبی در این زمینه داشته است و قرار شده تا طرحی که دارد را تکمیل کند و با پلاک کوبی از خروج دام از کشور جلوگیری شود.


10613658
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران گفت: در جنگ ۱۲ روزه، متاسفانه ما شاهد نقض سیستماتیک حقوق بشر در ابعاد وسیع بودیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیئت منصفه دادگاه سیاسی و مطبوعاتی گفت: هیئت منصفه دادگاه مطبوعات، کواکبیان را در مورد پرونده ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم»، مجرم شناخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» به همت معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و با حضور مقامات عالی‌رتبه، اندیشمندان و نویسندگان برجسته کشور برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس آگاهی با انجام تحقیقات تخصصی، دو متهم را که با وعده سرمایه‌گذاری کلان سرمایه‌های مردم را به سرقت برده بودند، شناسایی و دستگیر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی فراجا از اجرای موفقیت‌آمیز دومین طرح مقابله با سارقان خشن در استان‌های جرم‌خیز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام شد که هیئت شناسایی و اجاره اسکان حج ۱۴۰۵ به عربستان اعزام می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» موتورسیکلت نباید امور مربوط به حمل بار را انجام دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ورود خودرو و موتور به سطح گلزار شهدا در بهشت زهرای تهران، در روز‌های پنجشنبه و تعطیل این هفته در تمامی ساعات شبانه‌روز به طور موقت «ممنوع» است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع یک فقره تصادف منجر به فوت در بزرگراه علامه عسگری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: بیش از ۲۸۰ هزار معلم و کارمند مدارس غیردولتی تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار می‌گیرند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است