اجتماعی 19:47 - 21 تیر 1399

تعیین تکلیف استفاده از رمز ارزها در کشور/ دامها پلاک کوب می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، علی مویدی خرم آبادی دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز عصر امروز در یکصد و سی امین جلسه ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار کرد: امروز یکصد و سی امین جلسه این ستاد با حضور تمامی دستگاه‌ها برگزار شد. موضوعات مختلفی مطرح شد که سه موضوع از همه آنها مهم‌تر بود.

وی افزود: مهمترین موضوع بحث تحقیق و تفحص مجلس از ستاد بود. مجلس دهم تحقیق و تفحصی را از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز انجام داده بود که بعد از ۴ سال جواب آن را اعلام کرده است.

مویدی خرم آبادی گفت: ما موظف هستیم ایراداتی را که مجلس گرفته است برطرف کنیم و پاسخ دهیم و به توصیه‌های آنها تمکین کنیم اما اینکه چرا ۴ سال طول کشید تا نمایندگان نظرشان را اعلام کنند جای بحث دارد.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: اگر همان موقع نتیجه تحقیق و تفحص اعلام می‌شد دستگاه‌های عضو ستاد قطعاً عملکرد بهتری داشتند و نتیجه این تحقیق و تفحص بهتر مورد استفاده قرار می‌گرفت.

وی گفت: موضوع بعدی که در این جلسه مطرح شد رمزارزها بود. در دو هفته گذشته دولت تعیین و تکلیف کرد که مقررات مربوط به رمزارزها تدوین شود.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد: ما می‌توانیم نگاهمان به رمزارزها هم نگاه تهدیدی باشد و هم نگاه فرصتی. قرار شده است با در نظر گرفتن ابعاد کار، شیوه نامه‌ها با حفظ حمایت از سرمایه ملی تدوین شود.

وی افزود: موضوع بعدی بحث پلاک کوبی دام‌ها بود. ایران سرمایه عظیم دامی دارد و کشورهای مختلف از سوی ما اعلام نیاز به کمک کرده‌اند.

مویدی خرم آبادی اظهار داشت: برای اینکه این سرمایه تبدیل به قاچاق نشود باید دام‌های ما ساماندهی شود. یعنی اینکه برای هویت آنها چاره‌ای بیاندیشیم.

وی افزود: جهاد سازندگی اقدامات خوبی در این زمینه داشته است و قرار شده تا طرحی که دارد را تکمیل کند و با پلاک کوبی از خروج دام از کشور جلوگیری شود.


10613658
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی کشور، از ترافیک نیمه‌سنگین در پنج محور پرتردد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اختتامیه سومین دوره جشنواره بین المللی هنرجویان عاماج در ساختمان بلدیه برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، از آماده‌باش کامل نیرو‌های عملیاتی این جمعیت در استان‌های درگیر سامانه بارشی جدید از روز شنبه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرار عاملان نزاع مرگبار در غرب تهران با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی پایان یافت و متهم اصلی پس از دستگیری به ارتکاب قتل با سلاح سرد اعتراف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت، از کشف یک پرونده اخاذی و گروگان‌گیری ساختگی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا فراجا اعلام کرد: این اپلیکیشن‌ها با جمع‌آوری اطلاعات مخاطبان، می‌توانند به ابزار جاسوسی و کلاهبرداری تبدیل شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از اجرای طرح تجهیز سگ‌های زنده‌یاب به سیستم‌های هوشمند موقعیت‌یاب خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون بازنشستگان استان تهران، درباره زمان اعمال انصراف بازنشستگان از بیمه تکمیلی و بازگشت سهم پرداختی آنها به حقوق توضیح داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه تأکید کرد: وکیل سوگندخورده نمی‌تواند در صف قانون‌شکنان بایستد و برخورد با «وکیل‌نماها» ضروری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» احداث خط ۹ و ۱۰ مترو تهران به همت نخبگان ایرانی آغاز شده و قرار است بزرگترین شبکه ریلی خاورمیانه تکمیل و دسترسی شهروندان به نقاط مختلف پایتخت هر چه بیشتر تسهیل شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است