اجتماعی 19:47 - 21 تیر 1399

تعیین تکلیف استفاده از رمز ارزها در کشور/ دامها پلاک کوب می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، علی مویدی خرم آبادی دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز عصر امروز در یکصد و سی امین جلسه ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار کرد: امروز یکصد و سی امین جلسه این ستاد با حضور تمامی دستگاه‌ها برگزار شد. موضوعات مختلفی مطرح شد که سه موضوع از همه آنها مهم‌تر بود.

وی افزود: مهمترین موضوع بحث تحقیق و تفحص مجلس از ستاد بود. مجلس دهم تحقیق و تفحصی را از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز انجام داده بود که بعد از ۴ سال جواب آن را اعلام کرده است.

مویدی خرم آبادی گفت: ما موظف هستیم ایراداتی را که مجلس گرفته است برطرف کنیم و پاسخ دهیم و به توصیه‌های آنها تمکین کنیم اما اینکه چرا ۴ سال طول کشید تا نمایندگان نظرشان را اعلام کنند جای بحث دارد.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: اگر همان موقع نتیجه تحقیق و تفحص اعلام می‌شد دستگاه‌های عضو ستاد قطعاً عملکرد بهتری داشتند و نتیجه این تحقیق و تفحص بهتر مورد استفاده قرار می‌گرفت.

وی گفت: موضوع بعدی که در این جلسه مطرح شد رمزارزها بود. در دو هفته گذشته دولت تعیین و تکلیف کرد که مقررات مربوط به رمزارزها تدوین شود.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد: ما می‌توانیم نگاهمان به رمزارزها هم نگاه تهدیدی باشد و هم نگاه فرصتی. قرار شده است با در نظر گرفتن ابعاد کار، شیوه نامه‌ها با حفظ حمایت از سرمایه ملی تدوین شود.

وی افزود: موضوع بعدی بحث پلاک کوبی دام‌ها بود. ایران سرمایه عظیم دامی دارد و کشورهای مختلف از سوی ما اعلام نیاز به کمک کرده‌اند.

مویدی خرم آبادی اظهار داشت: برای اینکه این سرمایه تبدیل به قاچاق نشود باید دام‌های ما ساماندهی شود. یعنی اینکه برای هویت آنها چاره‌ای بیاندیشیم.

وی افزود: جهاد سازندگی اقدامات خوبی در این زمینه داشته است و قرار شده تا طرحی که دارد را تکمیل کند و با پلاک کوبی از خروج دام از کشور جلوگیری شود.


10613658
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت، اکنون (۱۱دی ماه) در شرایط «ناسالم برای گروه‌های حساس» است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی و روان در معابر حال حاضر شهر تهران در روز پنج شنبه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راه کشور اعلام کرد: امروز چهارشنبه ۱۰ دی ماه محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه دارای ترافیک سنگین است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از تمهیدات حمل و نقلی ویژه این شرکت برای مراسم بزرگداشت ششمین سالگرد شهادت سردار دل‌ها، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، در برنامه شهر امن از اقدامات پلیس راهور در خصوص صنوف مزاحم پایتخت و نحوه تذکر و برخورد پلیس همچنین از اعمال قانون حدود ۲ میلیون وسیله نقلیه به دلیل توقف دوبله در پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا به امر...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، از جمع‌آوری ۴۴۰۰ خودرو فرسوده و رها شده از دهم مهر‌ماه ۱۴۰۴ تاکنون در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جشنواره رسانه‌ای «وصالِ آرمانی» با هدف شناسایی، حمایت و معرفی قابلیت‌های فعالان حوزه رسانه و تولیدات محتوایی، برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهور ضمن اعلام آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌ها، از ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر جنوب به شمال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی، حدود ۴ هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز درمانی را پرداخت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به صف‌های طولانی وام ازدواج، از وجود حدود ۵۴۹ هزار نفر در صف دریافت این وام خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است