اجتماعی 21:55 - 07 تیر 1401
شهردار پایتخت گفت: ۲۰ کلانشهر در کشور جشنواره‌های اوقات فراغت و فعالیت‌های ورزشی را آغاز می کنند و قهرمان تهران و قهرمانان سایر کلانشهرها با هم به رقابت می پردازند و در نهایت شهر قهرمان مشخص می شود.

جشنواره «قهرمان شهر» در۲۰ کلانشهر ایران

به گزارش گروه شهری خبرگزاری فارس، علیرضا زاکانی شهردار تهران در حاشیه مراسم افتتاحیه جشنواره های اوقات فراغت و فعالیت های ورزشی محلات شهر تهران(قهرمان شهر) در جنع خبرنگاران اظهار کرد: این جشنواره در تهران بالغ بر ۶۰۰ هزار نفر را مشغول تلاش و فعالیت می کند و پایان آن خلق افتخار برای محلات و مناطق کلانشهر تهران است.

وی افزود: ویژگی دیگر این جشنواره این است که ۲۰ کلانشهر این رویداد را آغاز می کنند و قهرمان تهران و قهرمانان سایر کلانشهرها با هم به رقابت می پردازند و در نهایت شهر قهرمان مشخص می شود. 

زاکانی در پایان گفت: امیدواریم که این رویداد بزرگ که آغاز یک حرکت جدی در فصل تابستان و در ابتدای قرن جدید و پس از پایان همه گیری ویروس منحوس کرونا است، هم جنبه های هویت بخشی، سلامت و نشاط و هم تلاش و کوشش را به ظهور و بروز برساند. 

انتهای پیام/


11608439
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستانی کل کشور بر ضرورت آمادگی کامل دستگاه‌های مسئول برای عبور ایمن از فصل زمستان تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارگروه احیای نان کامل به دستور رئیس سازمان بازرسی کل کشور، با هدف بررسی موانع ترویج و توسعه نان کامل و ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه امنیت غذایی تشکیل شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از آماده‌باش تیم‌های عملیاتی و واکنش سریع هلال احمر در سراسر کشور از امروز تا جمعه، ۲۸ آذرماه، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اختصاص زمین برای ساخت حدود صد هزار واحد مسکن کارگری در سراسر کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه می‌گوید آمار امیرحسین ثابتی نماینده مجلس درباره تعداد زندانیان مهریه درست نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای اسلامی شهر تهران، نسبت به تشدید پدیده فرونشست زمین در تهران هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از رسیدگی به بیش از ۳۷۰۰ پرونده تخلف در حوزه لبنیات خبر داد و تأکید کرد: افزایش قیمت‌ها پیش از اعلام رسمی نرخ‌ها، قانون‌شکنی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران»  رئیس سازمان اطلاعات فاتب اعلام کرد: در عملیاتی هدفمند تعدادی از اوباش و سرکرده آنها در محدوده تهرانپارس دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ کارآگاه محسن اکبری، فرمانده پایگاه دهم پلیس آگاهی پایتخت از انهدام باند حرفه‌ای سرقت منازل با سابقه فعالیت در چند استان و کشف بیش از ۷۵۰ میلیارد ریال اموال مسروقه در تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا از آغاز اجرای آیین‌نامه واردات و شماره‌گذاری خودرو‌های با عمر تولید کمتر از ۵ سال در جزیره کیش خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است