اجتماعی 10:54 - 23 آذر 1404
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: شهدا حتی در عالم معنا نسبت به خانواده خود دغدغه دارند و در آیات قرآن آمده است که شهدا با خانواده خود ارتباط معنوی برقرار می‌کنند.

خانواده شهدا بهترین معلمان راه هدایت و صداقت هستند

باشگاه خبرنگاران جوان- سعید اوحدی، در دیدار با خانواده شهید والامقام سید امیرحسین تقوی (فرزند خانواده) و شهید سید محمدحسن احدی‌نژاد (داماد خانواده)، با گرامی‌داشت یاد و خاطر شهدا، گفت: شهدا برای مردم زنده هستند و عزت دارند.

معاون رئیس جمهور با اشاره به دیدار با مادر خانواده شهیدان زینلی (حمیده پازوکی) به بیان روایتی از نحوه شهادت پدر و فرزندان این خانواده شهید در حمله ددمنشانه رژیم اشغالگر صهیونیست در جنگ ۱۲ روزه پرداخت و گفت: خانواده شهدا بهترین معلمان راه هدایت و صداقت هستند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه جنایت رژیم اشغالگر صهیونیست در جنگ ۱۲ روزه بیشتر از جنایات صدام در سال‌های دفاع مقدس بود، اظهار داشت: شهدا همیشه حضور دارند، گره از مشکلات باز می‌کنند و خانواده شهدا حضور آنها را احساس می‌کنند.

اوحدی با اشاره به جایگاه، مقام و منزلت شهدا و اینکه شهدا عند ربهم یرزقون هستند، گفت: شهدا در عالم معنا نسبت به خانواده خود دغدغه دارند و در آیات قرآن آمده است که شهدا با خانواده خود ارتباط معنوی برقرار می‌کنند.

معاون رئیس جمهور با اشاره به مقام خانواده شهدا به ویژه پدر و مادر شهید، در حدیث قدسی افزود: وقتی فرزندان شما خوان ضیافت الهی می‌شوند و به مقام شهادت می‌رسند، خداوند خود را جانشین فرزند در خانه خانواده شهید معرفی می‌کند و می‌فرماید: من جانشین فرزند شما در خانه‌تان هستم. به همین دلیل است که بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های خانواده‌های شهدا با عنایت خاص الهی برطرف می‌شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: خداوند در ادامه این حدیث تاکید می‌کند که هر کس دل خانواده شهید را به دست آورد، رضایت خداوند را کسب کرده و هر کس دل آنان را برنجاند، گرفتار عذاب الهی خواهد شد.

خانواده شهید والامقام سید امیرحسین تقوی و شهید سید محمدحسن احدی‌نژاد، به بیان فضائل و ویژگی‌های اخلاقی این شهدا پرداختند. همچنین عباسعلی رضایی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ در این دیدار حضور داشت.

 


12249519
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای اسلامی شهر تهران، نسبت به تشدید پدیده فرونشست زمین در تهران هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از رسیدگی به بیش از ۳۷۰۰ پرونده تخلف در حوزه لبنیات خبر داد و تأکید کرد: افزایش قیمت‌ها پیش از اعلام رسمی نرخ‌ها، قانون‌شکنی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران»  رئیس سازمان اطلاعات فاتب اعلام کرد: در عملیاتی هدفمند تعدادی از اوباش و سرکرده آنها در محدوده تهرانپارس دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ کارآگاه محسن اکبری، فرمانده پایگاه دهم پلیس آگاهی پایتخت از انهدام باند حرفه‌ای سرقت منازل با سابقه فعالیت در چند استان و کشف بیش از ۷۵۰ میلیارد ریال اموال مسروقه در تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا از آغاز اجرای آیین‌نامه واردات و شماره‌گذاری خودرو‌های با عمر تولید کمتر از ۵ سال در جزیره کیش خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تخت‌ها و سازه‌های مستقر در بستر رودخانه دربند با هدف صیانت از حقوق عامه و حفظ محیط‌زیست، پس از اخذ دستور قضایی با همکاری پلیس کوهستان جمع‌آوری شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی غرب استان تهران از اجرای طرح آرامش در شهر و دستگیری ۲۸ قاچاقچی و ۲۳۴ خرده فروش موادمخدر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تهران گفت: تداخل سامانه‌ها با یکدیگر، جز هدررفت منابع شهرداری تهران اثر دیگری ندارد و باید به سمت یکپارچه‌سازی سامانه‌ها حرکت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا گفت: از آذر ماه سال جاری مشمولان دانش آموز برای صدور معافیت تحصیلی می‌بایست از طریق سامانه سخا اقدام کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گذر پاییزی در بوستان‌های بزرگ منطقه یک به مناسبت روز‌های پایانی پاییز و آغاززمستان با هدف زیباسازی و حفظ حال‌وهوای اصیل پاییز برای شهروندان با فرشی از برگ‌های پاییزی و نصب المان‌های یلدایی اجرا شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است