بین‌الملل 21:34 - 24 دی 1400

رئیس جمهور اوکراین پیشنهاد ملاقات با «پوتین» و «بایدن» را داد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «آندری یرماک» رئیس دفتر «ولادیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین امروز جمعه اعلام کرد که زلنسکی پیشنهاد برگزاری دیداری را با «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه جهت گفتگو درباره نگرانی‌های امنیتی فزاینده پیرامون اوکراین داده است.

زلنسکی همچنین روز پنجشنبه نیز با «بوریس جانسون»، نخست‌وزیر انگلیس تماس تلفنی داشت و در مورد گام ‌های احتمالی برای کاهش تنش تبادل نظر کرد.

وی در حساب کابری خود در توئیتر در این باره نوشت: گفتگوی پرباری با بوریس جانسون داشتیم. در مورد وضعیت امنیتی اطراف اوکراین بحث و گفتگو و در مورد گام‌های احتمالی برای کاهش تنش و همکاری برای دستیابی به صلح تبادل نظر کردیم.

«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا در همین رابطه در روز پنجشنبه گفت که این کشور معتقد نیست روسیه تصمیم به حمله به اوکراین گرفته است، اما صرف نظر از مسیری که روسیه در پیش بگیرد، آمریکا آماده هر سناریویی است.

همه اینها در حالی است که «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه امروز جمعه در نشست خبری خود در جمع خبرنگاران اعلام کرد که کشورهای غربی به گسترش تنش ها کمک می کنند و پتانسیل درگیری در جهان در حال افزایش است.

وی همچنین گفت که روسیه در حالی که منتظر پاسخ ایالات متحده و ناتو در مورد تضمین های امنیتی پیشنهادی از سوی مسکو است، برای هر گونه تحولی آماده می شود.


11409520
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته منابع آگاه، آمریکا در حال فشار آوردن به اوکراین برای پذیرش «سریع‌تر» توافق صلح پیشنهادی با روسیه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روز دوشنبه در یک مرکز خرید در اسلو، پایتخت نروژ تیراندازی رخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سران هفت کشور عضو اتحادیه اروپا از این اتحادیه خواستند که به سرعت با پیشنهاد استفاده از دارایی‌های مسدود شده روسیه برای تأمین مالی اوکراین پیش برود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین پس از رونمایی ایالات متحده از استراتژی امنیتی جدید خود متعهد به دفاع از حاکمیت خود شد و نسبت به دخالت خارجی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای بررسی تخلیه آب از نیروگاه هسته‌ای فوکوشیما-۱ به ژاپن سفر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت بنین از نیجریه درخواست کرد تا جت‌های جنگنده را برای تأمین امنیت حریم هوایی این کشور اعزام کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مذاکره‌کننده ارشد کی‌یف گفت که رئیس‌جمهور اوکراین روز دوشنبه تمام اسناد مربوط به طرح صلح را دریافت خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا، اسرائیل و قطر روز یکشنبه، ماه‌ها پس از حمله هوایی جنگنده های اسرائیلی به دوحه، یک جلسه سه جانبه در نیویورک برگزار کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان ممکن است به دلیل محدودیت‌های مالی فرانسه و انگلیس، نگرانی‌هایی را در مورد سهم برلین از کمک‌های نظامی به اوکراین برای سال آینده مطرح کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین گفت که مذاکرات با نمایندگان ایالات متحده در مورد طرح صلح برای اوکراین سازنده، اما آسان نبوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است