اجتماعی 12:32 - 18 شهریور 1403
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران گفت: شهرداری در حوزه خدمات اجتماعی به کمک دولت رفته است.

آخوندی: همان‌هایی که علیه شهرداری دروغ می‌گفتند عملکرد این دوره را تخریب کردند

محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در دویست‌وسی‌وششمین جلسه علنی شورا، در تذکر پیش از دستور خود، اظهار کرد:رهبر انقلاب بارها در بیاناتشان تاکید داشتند که از اقدامات انجام شده و برنامه‌های آینده باید به مردم گزارش داد، چراکه موجب امید و انگیزه در مردم می‌شود.

وی ادامه داد: ۳ سال از عمر شورای شهر گذشته و ۳۳۰ روز از عمر مدیریت شهری فعلی باقی مانده است، شهرداری تهران باید کار‌هایی که در حوزه‌های مختلف انجام داده است را به نحو مطلوب به اطلاع مردم برساند.

آخوندی گفت: در این دوره مدیریت شهری از همان ابتدا شاهد تخریب‌ها و دروغ‌هایی از سوی افرادی که در دوره قبل مسئولیت داشتند، بودیم و می‌توان گفت که بیشترین تخریب را نسبت به این شورا و مدیریت شهری منتشر کردند، متاسفانه افرادی که باید برای امنیت روانی مردم نیز اقدام کنند هم کاری نکردند. از عوامل همان افرادی که در ۴ سال گذشته نتوانستند کاری کنند در این دوره عملکرد مدیریت شهری را تخریب کردند و متاسفانه از درون هم بی سلیقگی داشتیم و به این تخریب‌ها ضریب داده شد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بیان کرد: کار‌های انجام شده در این دوره کارنامه همه ماست، بنده از مدیریت شهری می‌خواهم که اقدامات انجام شده را به گوش مردم برساند. هرچه قدر بگوییم کاری نشده است، مردم در شهر زندگی می‌کنند و قسمت‌هایی از اقدامات صورت گرفته را شاهد هستند. گاهی برخی اخبار و اطلاعاتی که دروغ است مانند قطع درختان در نقطه‌ای از شهر را بزرگنمایی کرده، اما توسعه هزاران هکتار فضای سبز در شهر را نادیده گرفتند، بیش از هزار اتوبوس به شهر اضافه شده و این روند ادامه دارد، که این اقدام با وجود مشکلات تولید در کشور دنبال می‌شود، اما در همین بخش هم اطلاعت غلط منتشر می‌شود.

وی ادامه داد: بعد از این ۳۳۰ روز از ما سوال خواهد شد که در این مدت چه کردید، بنابراین شهرداری تهران موظف است درخصوص اقداماتی که در حوزه ساخت مترو، بزرگراه‌ها، تقاطع‌های غیرهمسطح، موضوعات مالی و … توضیح دهد چه کرده است. حتی شهرداری در حوزه‌هایی مانند آسیب‌های اجتماعی، مسکن سازی و … به کمک دولت کرده است، امیدوارم در ادامه شهرداری به نحو مطلوب اقدامات در همه بخش‌ها را منتشر نماید.


12090645
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کلنگ تغییر حریم تئاتر شهر دی‌ماه سال ۱۴۰۲ زده شد اما پس از گذشت ۲۰ ماه هنوز تکمیل نشده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام کرد: صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت، غرامت و … برای آزادگان سرافراز یک دروغ مهندسی شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به دستگیری ۲ مرد تبعه خارجی به اتهام قتل یک جوان گفت: عمو و برادرزاده به جرم قتل هموطن خود دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در روز جهانی یادبود قربانیان سوانح رانندگی، رئیس پلیس راهور فراجا با انتشار یادداشتی، نسبت به افزایش تلفات جاده‌ای و ضرورت بازنگری ملی در ایمنی راه‌ها و رفتارهای ترافیکی هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» والدین از ورودی‌های ۷ سال اول زندگی بر فرزندان دختر خود نباید غافل باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اگر دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه به دنبال تجهیزات هسته‌ای ایران بود، پس چرا به جان مردم بی‌گناه دست دراز کرد؟
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» به همت ستاد دیه از ابتدای ایام فاطمیه پویشی با عنوان «رهایی فاطمی» راه‌اندازی شده است که جامعه هدف این طرح مردمی، آزادی زندانیان زن بدهکار در جرایم غیرعمد است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور جوانان اعلام کرد: تنها ۴۰ درصد متقاضیان وام ازدواج در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ وام گرفته‌اند و بیش از ۵۴۱ هزار نفر همچنان در صف هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی گفت: با بررسی‌های لازم، اشتغال کارکنان با ماهیت مشاغل دورکار تایید می‌شود و بازرسان موظفند در گزارش بازرسی اسامی افراد دورکار را درج کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی گفت: دولت می‌تواند با حمایت از مردم، خدمات را فراگیرتر کند و به دسترس‌پذیری آنها برای همه افراد جامعه کمک کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است