سیاسی 11:25 - 16 مرداد 1399
 سفیر کشورمان در فدراسیون روسیه، با "سرگی بایورین" حقوقدان، سیاستمدار و رئیس مرکز روسی اورشلیم در محل سفارت ملاقات و در خصوص مسائل مختلف بحث و گفت‌وگو کرد . 

دیدار رئیس مرکز روسی اورشلیم با سفیر ایران در روسیه 

به گزارش ایسنا ، بابورین در این دیدار ضمن اشاره به مشکوک بودن و طبیعی نبودن ویروس کرونا ، اظهار کرد:  جامعه غربی در مبارزه با کرونا با تزویر عمل کرد و نه تنها  در مبازره با این بیماری کمکی نکردند  بلکه  با تحریم‌های خودشان مانع از مقابله کشورهای مختلف با این بیماری شدند و از آن به عنوان ابزار سیاسی استفاده کردند .

بابورین در بخش دیگر از صحبت های خود در مورد اصلاحات قانون اساسی در روسیه عنوان کرد: غربی‌ها از نسخه اصلاحات روسیه به خاطر اینکه بعد از مدت‌ها این اصلاحات اصول ارزشی و معنوی را تحکیم می‌کند ، ناراحت شدند . برای اولین بار در قانون اساسی ورود نام خداوند مورد احترام قرار گرفته و در این قانون بسیاری از مسائل اجتماعی که در دوره شوروی در قانون اساسی وجود داشت و به مرور از این قانون حذف شده بودند، تحکیم شد .  

در این دیدار کاظم جلالی از مواضع خوب  او  نسبت به ایران به ویژه فلسطین و محکومیت جنایتهای رژیم صهیونیستی تشکر و قدردانی کرد . 

انتهای پیام


10655261
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح گفت: در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی در تعبیری ۲۷ کشور و در تعبیر دیگری ۳۳ کشور جهان یعنی همه ناتو به نفع اسرائیل جنایتکار علیه ما آمدند و پیشرفته‌ترین تجهیزات نظامی را علیه ما استفاده کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی به مناسبت آغاز چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر، این رویداد را فرصتی برای گفت‌وگوی میان فرهنگ‌ها دانست و تأکید کرد: ایران با پشتوانه تمدنی خود می‌تواند نقشی مؤثر در تقویت همدلی و گفت‌وگوی جهانی ایفا کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همیشه آماده مذاکره در مورد برنامه هسته‌ای خود است، گفت: مشکل نبود اراده واقعی برای مذاکره در طرف آمریکایی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: کارشکنی‌هایی وجود دارد در غیر این صورت امروز گاز ایران در اختیار پاکستان و تحت مصرف مردم این کشور می‌بود، امیدوارم مسائل پیش روی طرح خط لوله گاز به‌زودی حل شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهوری تاکید کرد: رفع فیلترینگ صرفا در اختیار رئیس‌جمهور نیست، اما با قوت در حال پیگیری برای رفع این مشکل است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای اطلاع‌رسانی دولت با صدور بیانیه‌ای سالگرد تشکیل بسیج مستضعفین و روز بسیج را تبریک گفت و از این نهاد انقلابی در همراهی با دولت قدردانی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید براینکه دولت آمادگی دارد در کارگروه مصوبه بنزین در صورت نیاز اصلاحات لازم را انجام دهد، گفت: عواید حاصله از مصوبه بنزین در قالب کالابرگ به صورت منظم ارائه می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه کشور‌های غربی باید به علت تامین سلاح‌های شیمیایی برای رژیم صدام پاسخگو باشند؛ گفت: پیگیر حقوق قربانیان سلاح‌های شیمیایی هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بهروزآذر در خصوص امکان بازگشت به‌کار برخی هنرمندان زن در داخل و بازگشت هنرمندان زن خارج از کشور گفت: پیگیری برای فعالیت دوباره هنرمندان زن درحال انجام است و در مورد هنرمندان زن خارج از کشور هم منعی برای این موضوع وجود ندارد و می‌توانند به ک...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت گفت: سهیمه تاکسی‌های اینترنتی در مصوبه دولت برای سه‌نرخی شدن بنزین، پیش‌بینی شده است، اما تصمیم‌گیری برای شیوه اجرایی آن در کارگروهی که مشخص شده، انجام و به مردم اعلام می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است