بین‌الملل 04:11 - 07 آذر 1401

پیام اعتراضی تل آویو به قطر و فیفا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، رسانه های صهیونیست شامگاه یکشنبه از پیام اعتراضی وزارت خارجه این رژیم به قطر و فیفا درباره برخوردها با خبرنگاران و تماشاگران اسرائیلی از سوی هواداران تیم های ملی کشورهای عربی در جریان جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ خبر دادند.

بر اساس این گزارش، شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت که وزارت خارجه این رژیم از طریق هیات دیپلماتیک موقت خود در دوحه، پیام اعتراضی را علیه برخوردها با خبرنگاران و تماشاگران اسرائیلی از سوی هواداران کشورهای عربی به فیفا و قطر ارسال کرده است.

رژیم صهیونیستی همچنین از قطر و فیفا خواسته است که به خبرنگاران آزادی کامل داده شود و به اسرائیلی ها اجازه داده شود در امنیت تردد کنند.

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی در عین حال مدعی شد که شورای امنیت ملی این رژیم رایزنی هایی را برای احتمال صدور هشدار سفر به قطر انجام داده اما هنوز در این خصوص تصمیمی نگرفته است.

این در حالی است که شرکت رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی از تمامی خبرنگاران صهیونیست حاضر در قطر خواسته هویت خود را کاملاً مخفی نگه داشته و به زبان عبری حرف نزنند و از هیچ علامت و نشانه ای که نشان دهد اسرائیلی هستند، استفاده نکنند.

رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی همچنین از خبرنگاران صهیونیست خواسته است تا از میکروفون هایی استفاده کنند که هیچ علامتی نداشته و هویت آنها را نیز مشخص نکند.

صهیونیست ها در حالی از اظهار هویت خود در قطر به ترس و وحشت افتاده‌اند که طی روزهای گذشته بارها خبرنگاران صهیونیست که قصد مصاحبه با تماشاگران جام جهانی قطر را داشتند، طرد شده و کسی حاضر به مصاحبه با آنها نشده بود.

اشغالگران صهیونیست گمان می کردند عادی ‌سازی روابط با چند کشور عربی امنیت و آینده ‌ای بهتری را برایشان به ارمغان می‌آورد اما جام جهانی ۲۰۲۲ قطر ثابت کرد که آنها همانند گذشته جایی در منطقه و در میان کشورهای اسلامی و عربی و حتی بسیاری از کشورهایی که روابطی رسمی با رژیم اشغالگر برقار کرده اند، ندارند و حمایت از مسئله فلسطین به یکی از داغ ‌ترین موضوعات در جام جهانی کنونی تبدیل شده است.


11749726
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس داده‌های کره جنوبی، رهبر کره شمالی در سال جاری میلادی با ۱۳۱ رویداد عمومی، بیشترین حضور خود را در ۹ سال گذشته ثبت کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی عملیات مرمت زیرساخت‌ها در منطقه «باب طویریج» استان کربلای عراق، یک گور جمعی کشف شد که بر اساس ارزیابی اولیه به شهدای انتفاضه شعبانیه سال ۱۹۹۱ علیه رژیم بعث تعلق دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با نزدیک شدن به دیدار دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو، برنامه صلح آمریکا برای غزه در میانه راه‌های متضاد گیر کرده است: حمله نظامی اسرائیل، طرح حکمرانی بلر، یا مدل خصوصی‌سازی امنیت و بازسازی.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سال ۲۰۲۵ میلادی شاهد اتفاقات و وقایع بی‌شماری بود که غرب نمی‌خواهد رسانه‌های جهان زیاد به آن بپردازند
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هدف از دریافت این وام‌ها، حمایت از اقتصاد بحران‌زده اوکراین است. کی‌یف در مجموع برای دو سال ۲۰۲۶ و ۲۰۲۷ بودجه‌ای در حدود ۱۶۰ میلیارد دلار نیاز دارد. پارلمان اوکراین نیز برای سال ۲۰۲۶ بودجه‌ای با کسری حدود ۴۵ میلیارد دلار (معادل ۱۸.۵ درصد تو...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه روسیه با تکرار موضع «تغییرناپذیر» مسکو، هرگونه تلاش برای استقلال تایوان را رد کرد و آن را مسئله‌ای داخلی برای چین خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک زمین‌لرزه به بزرگی ۶.۲ ریشتر روز شنبه سواحل پرو را لرزاند که تاکنون خبری از تلفات، خسارت‌های عمده یا هشدار سونامی نبوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک زمین‌لرزه به بزرگی ۶.۲ ریشتر روز شنبه سواحل پرو را لرزاند که تاکنون خبری از تلفات، خسارت‌های عمده یا هشدار سونامی نبوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ با قاطعیت اعلام کرد طرح زلنسکی بدون تأیید او بی‌ارزش است؛ کی‌یف حالا تنها مجری دستورات واشنگتن در بازی پایان جنگ خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی با به رسمیت شناختن منطقه جدایی‌طلب سومالی‌لند، تلاشی نافرجام برای فرار از انزوای جهانی به راه انداخته که نقض فاحش قوانین بین‌المللی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است