بین‌الملل 04:11 - 07 آذر 1401

پیام اعتراضی تل آویو به قطر و فیفا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، رسانه های صهیونیست شامگاه یکشنبه از پیام اعتراضی وزارت خارجه این رژیم به قطر و فیفا درباره برخوردها با خبرنگاران و تماشاگران اسرائیلی از سوی هواداران تیم های ملی کشورهای عربی در جریان جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ خبر دادند.

بر اساس این گزارش، شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت که وزارت خارجه این رژیم از طریق هیات دیپلماتیک موقت خود در دوحه، پیام اعتراضی را علیه برخوردها با خبرنگاران و تماشاگران اسرائیلی از سوی هواداران کشورهای عربی به فیفا و قطر ارسال کرده است.

رژیم صهیونیستی همچنین از قطر و فیفا خواسته است که به خبرنگاران آزادی کامل داده شود و به اسرائیلی ها اجازه داده شود در امنیت تردد کنند.

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی در عین حال مدعی شد که شورای امنیت ملی این رژیم رایزنی هایی را برای احتمال صدور هشدار سفر به قطر انجام داده اما هنوز در این خصوص تصمیمی نگرفته است.

این در حالی است که شرکت رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی از تمامی خبرنگاران صهیونیست حاضر در قطر خواسته هویت خود را کاملاً مخفی نگه داشته و به زبان عبری حرف نزنند و از هیچ علامت و نشانه ای که نشان دهد اسرائیلی هستند، استفاده نکنند.

رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی همچنین از خبرنگاران صهیونیست خواسته است تا از میکروفون هایی استفاده کنند که هیچ علامتی نداشته و هویت آنها را نیز مشخص نکند.

صهیونیست ها در حالی از اظهار هویت خود در قطر به ترس و وحشت افتاده‌اند که طی روزهای گذشته بارها خبرنگاران صهیونیست که قصد مصاحبه با تماشاگران جام جهانی قطر را داشتند، طرد شده و کسی حاضر به مصاحبه با آنها نشده بود.

اشغالگران صهیونیست گمان می کردند عادی ‌سازی روابط با چند کشور عربی امنیت و آینده ‌ای بهتری را برایشان به ارمغان می‌آورد اما جام جهانی ۲۰۲۲ قطر ثابت کرد که آنها همانند گذشته جایی در منطقه و در میان کشورهای اسلامی و عربی و حتی بسیاری از کشورهایی که روابطی رسمی با رژیم اشغالگر برقار کرده اند، ندارند و حمایت از مسئله فلسطین به یکی از داغ ‌ترین موضوعات در جام جهانی کنونی تبدیل شده است.


11749726
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۲۰۰ موسسه از ترکیه و ۴۸ کشور دیگر در اجلاس بین‌المللی کمک‌های بشردوستانه به غزه شرکت خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استیو ویتکاف و جرد کوشنر، فرستادگان ویژه آمریکا، فردا برای پیگیری اجرای طرح ترامپ به فلسطین اشغالی سفر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هشت نفر پس از برخورد یک قایق ماهیگیری با شناور تجاری در شرق چین مفقود شدند
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسرائیل از اعطای گذرگاه امن به ۲۰۰ مبارز حماس که در مناطق تحت کنترل ارتش در رفح گرفتار شده‌اند، خودداری می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیئت ترکیه با هدف دستیابی به توافق صلح با افغانستان در پاکستان دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل متحد با نزدیک شدن به زمستان نسبت به وخامت اوضاع انسانی در غزه هشدار داد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان‌های حقوق بشری در آمریکا دولت ترامپ را متهم کرده‌اند که از نرم‌افزار‌های جاسوسی ساخت شرکت‌های اسرائیلی برای تحت نظر گرفتن مهاجران و فعالان حقوق بشر استفاده می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور موقت سوریه روز یکشنبه با نمایندگان سازمان‌های سوری در واشنگتن دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیأتی از وزارت کشور طالبان به ریاست رئیس دفتر مبارزه با مواد مخدر این گروه عازم ایران شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش‌های آلمانی، ۱۸۰ هزار سرباز اوکراینی از ابتدای سال جاری از خدمت فرار کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است