اجتماعی 10:50 - 16 بهمن 1401

افزایش ۲۰ درصدی عوارض طرح ترافیک در سال آینده

به گزارش خبرنگار مهر، بررسی لایحه عوارض طرح ترافیک سال ۱۴۰۲ در دستور کار یکصد و بیست و هفتمین جلسه شورای شهر تهران قرار گرفت.

در ابتدای بررسی این لایحه مجتبی شفیعی مدیرعامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران با اشاره به عوارض طرح ترافیک گفت: درآمد عوارض طرح ترافیک در سال جاری هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بوده است که تاکنون هزار میلیارد تومان آن وصول شده است.

وی با اشاره به میزان این عوارض گفت: عوارض طرح ترافیک در سال جاری ۴۳ هزار و ۸۰۰ هزار تومان بوده است که در سال آینده با ۲۵ درصد افزایش به ۵۴ هزار و ۷۵۰ هزار تومان خواهد رسید.

شفیعی درباره بهای عوارض از افرادی که طرح ترافیک سالانه دریافت می‌کند، گفت: این مبلغ ۲۳۴ هزار تومان بود که برای سال آینده ۲۹۳ هزار تومان است.

در ادامه حبیب کاشانی عضو شورای شهر تهران گفت: شورای شهر با افزایش ۲۰ درصدی موافق است زیرا افزایش ۲۵ درصدی با توجه به تورم برای شهروندان مبلغ زیادی است.

وی ادامه داد: شهروندان در کنار طرح ترافیک باید هزینه‌های دیگری از جمله هزینه اجاره خانه و خوار و بار هم پرداخت کنند.

در ادامه محمد آخوندی عضو شورای شهر تهران گفت: باید از محل مبلغ حاصل از عوارض طرح ترافیک برای توسعه حمل و نقل عمومی اقدام کرد.

در ادامه با پیشنهاد اعضای شورای شهر تهران مبلغ عوارض افزایش ۲۰ درصدی پیدا کرد.


11805367
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت با هدف پاسخ‌گویی منسجم به متقاضیان مقیم خارج کشور، برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات یکپارچه حج تمتع ۱۴۰۵ را در دستور کار قرار داده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پایگاه پنجم پلیس آگاهی فاتب از کشف سریع پرونده سرقت سنگین طلاجات به ارزش بیش از ۲۰ میلیارد ریال در محدوده اکباتان و دستگیری عامل اصلی این سرقت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار تهران اعلام کرد: روز شنبه طی مراسمی با حضور شهردار تهران شاهد حضور ۲ رام قطار ملی جدید در تهران خواهیم بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی در معابر و بزرگراه‌های شهر تهران در روز پنج شنبه سیزدهم آذر ماه ۱۴۰۴، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۳۸۵ مرکز اورژانس اجتماعی در کشور خدمات روانی، اجتماعی و حقوقی رایگان به افراد آسیب‌دیده ارائه می‌کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم رونمایی از ۱۰ خودروی آزمایشگاه سیار سنجش آلودگی‌های محیط زیستی شهر‌های صنعتی با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت در خصوص آغاز زمان انتخاب کاروان و قطعی کردن ثبت‌نام حج تمتع سال ۱۴۰۵ اطلاعیه‌ای صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» منطقه ۸ شهرداری تهران در ارزیابی مرحله دوم طرح تحولی نگهداشت ۳۶۰ درجه، موفق به کسب رتبه نخست در میان مناطق ۲۲گانه پایتخت شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل سلامت شهرداری تهران از برگزاری چهارمین رویداد «برنده شو» با حضور ۵۰ هزار ورزشکار معلول برای اولین بار در پایتخت خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است