اجتماعی 10:50 - 16 بهمن 1401

افزایش ۲۰ درصدی عوارض طرح ترافیک در سال آینده

به گزارش خبرنگار مهر، بررسی لایحه عوارض طرح ترافیک سال ۱۴۰۲ در دستور کار یکصد و بیست و هفتمین جلسه شورای شهر تهران قرار گرفت.

در ابتدای بررسی این لایحه مجتبی شفیعی مدیرعامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران با اشاره به عوارض طرح ترافیک گفت: درآمد عوارض طرح ترافیک در سال جاری هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بوده است که تاکنون هزار میلیارد تومان آن وصول شده است.

وی با اشاره به میزان این عوارض گفت: عوارض طرح ترافیک در سال جاری ۴۳ هزار و ۸۰۰ هزار تومان بوده است که در سال آینده با ۲۵ درصد افزایش به ۵۴ هزار و ۷۵۰ هزار تومان خواهد رسید.

شفیعی درباره بهای عوارض از افرادی که طرح ترافیک سالانه دریافت می‌کند، گفت: این مبلغ ۲۳۴ هزار تومان بود که برای سال آینده ۲۹۳ هزار تومان است.

در ادامه حبیب کاشانی عضو شورای شهر تهران گفت: شورای شهر با افزایش ۲۰ درصدی موافق است زیرا افزایش ۲۵ درصدی با توجه به تورم برای شهروندان مبلغ زیادی است.

وی ادامه داد: شهروندان در کنار طرح ترافیک باید هزینه‌های دیگری از جمله هزینه اجاره خانه و خوار و بار هم پرداخت کنند.

در ادامه محمد آخوندی عضو شورای شهر تهران گفت: باید از محل مبلغ حاصل از عوارض طرح ترافیک برای توسعه حمل و نقل عمومی اقدام کرد.

در ادامه با پیشنهاد اعضای شورای شهر تهران مبلغ عوارض افزایش ۲۰ درصدی پیدا کرد.


11805367
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا اعلام کرد: جاده هراز که از ظهر امروز (جمعه، ۲۴ بهمن ماه) به صورت مقطعی یک‌طرفه شده بود، از دقایقی پیش دو طرفه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت فنی و سامانه‌های هوشمند شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران گفت: نسل جدید دوربین‌های ثبت تخلف سرعت متوسط در بزرگراه‌های پایتخت به تازگی رونمایی شده که البته نقش بسزایی در کاهش ترافیک خواهد داشت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: پنج شنبه ۲۳ بهمن ماه، ۴ مرحله شارژ یکجا برای رفع سوء تغذیه کودکان زیر ۵ سال انجام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ گفت: معادن شن و ماسه تا زمان نشان ندادن حسن نیتشان در صیانت از سلامت شهروندان و محیط زیست، نمی‌توانند فعالیتی در محلات خلیج فارس داشته باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۴۶ پروژه شهری در منطقه یک، شامل ۲۱ پروژه بزرگ احداثی و ۲۵ پروژه عملکردی و نگهداشت، با ارزشی بالغ بر ۲.۴ هزار میلیارد تومان فردا افتتاح می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از آماده‌باش کامل تیم‌های عملیاتی هلال احمر درپی و ورود سامانه بارشی جدید به کشور از بامداد شنبه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل اداره محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان اینکه دفن سنتی پسماند در تهران پیامد‌های زیست‌محیطی گسترده‌ای ایجاد کرده است تاکید کرد: این پیامد‌ها به‌طور مستقیم بر پایداری شهری و سلامت شهروندان تأثیر می‌گذارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کنفرانس بین المللی مهندسی ترافیک گامی موثر در رفع مشکلات پایتخت بیستمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک با حضور مدیران کشوری و شهری برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روایت هولناک شاهدان عینی از شکنجه‌های مخوف ساواک جلسه رسیدگی به اقدامات آمریکا در تأسیس سازمان اطلاعات و امنیت کشور در دوران پهلوی به‌طور رسمی در شعبه ۵۵ دادگاه حقوقی ویژه رسیدگی به دعاوی بین‌الملل تهران در استان خراسان رضوی برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دسترسی به اعتبار کالابرگ الکترونیکی برای خانوار‌های دهک‌های ۸ تا ۱۰ از فردا ۲۵ بهمن آغاز می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است