اجتماعی 10:50 - 16 بهمن 1401

افزایش ۲۰ درصدی عوارض طرح ترافیک در سال آینده

به گزارش خبرنگار مهر، بررسی لایحه عوارض طرح ترافیک سال ۱۴۰۲ در دستور کار یکصد و بیست و هفتمین جلسه شورای شهر تهران قرار گرفت.

در ابتدای بررسی این لایحه مجتبی شفیعی مدیرعامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران با اشاره به عوارض طرح ترافیک گفت: درآمد عوارض طرح ترافیک در سال جاری هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بوده است که تاکنون هزار میلیارد تومان آن وصول شده است.

وی با اشاره به میزان این عوارض گفت: عوارض طرح ترافیک در سال جاری ۴۳ هزار و ۸۰۰ هزار تومان بوده است که در سال آینده با ۲۵ درصد افزایش به ۵۴ هزار و ۷۵۰ هزار تومان خواهد رسید.

شفیعی درباره بهای عوارض از افرادی که طرح ترافیک سالانه دریافت می‌کند، گفت: این مبلغ ۲۳۴ هزار تومان بود که برای سال آینده ۲۹۳ هزار تومان است.

در ادامه حبیب کاشانی عضو شورای شهر تهران گفت: شورای شهر با افزایش ۲۰ درصدی موافق است زیرا افزایش ۲۵ درصدی با توجه به تورم برای شهروندان مبلغ زیادی است.

وی ادامه داد: شهروندان در کنار طرح ترافیک باید هزینه‌های دیگری از جمله هزینه اجاره خانه و خوار و بار هم پرداخت کنند.

در ادامه محمد آخوندی عضو شورای شهر تهران گفت: باید از محل مبلغ حاصل از عوارض طرح ترافیک برای توسعه حمل و نقل عمومی اقدام کرد.

در ادامه با پیشنهاد اعضای شورای شهر تهران مبلغ عوارض افزایش ۲۰ درصدی پیدا کرد.


11805367
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقی خبر داد که تحت عنوان مسافر کارت‌های بانکی رانندگان را سرقت و آنها را خالی می‌کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سالاری گفت: استرداد بانک رفاه و بازگشت آن به دست بازنشستگان و کارگران به عنوان صاحبان اصلی آن، رفع یکی از دغدغه‌های اساسی آنان را موجب شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با دستور دادستانی تهران، به دلیل تخلف ایران خودرو در افزایش قیمت، سایت فروش محصولات این خودروساز مسدود شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران هم اکنون بر روی عدد ۸۷ قرار گرفته و هوا در وضعیت قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین رئیس پلیس راه فراجا از بارش برف و باران در محور‌های مواصلاتی ۲۰ استان کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از ورود سریع دستگاه‌های نظارتی به گزارش‌های احتکار روغن در برخی استان‌ها خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از وقوع دو حادثه آتش سوزی در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از غیرقانونی بودن قیمت‌های جدید ایران خودرو خبر داد و از مردم خواست تا زمان تعیین تکلیف نهایی، از ثبت‌نام جدید خودداری کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: تاکنون اسناد و مدارک متعددی از جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا گردآوری شده و بر همین اساس، ۲۱۰ هزار دادخواست در مراجع ذی‌صلاح تنظیم و صادر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری بر اینکه هیچ ممنوعیت قانونی صریح یا ضمنی برای رانندگی بانوان با موتورسیکلت وجود ندارد، تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است