اجتماعی 16:09 - 19 آذر 1403
با توجه به افزایش آلودگی هوای تهران برنامه گشت و پایش شبانه محیط زیست و برخورد با پسماندسوزی‌ها در جنوب تهران، در بخش‌های مختلف شهرستان‌های ری و پاکدشت اجرا شد.

برخورد با پسماندسوزی گسترده در جنوب تهران

حسن عباس‌نژاد در برنامه گشت و پایش و در برخورد با یک مورد پسماندسوزی گسترده در شهرستان ری با بیان اینکه این اقدام متخلفان به‌شدت بر کیفیت هوای تهران به‌ویژه در شرایط اضطرار آلودگی هوا تأثیرگذار است، گفت: متأسفانه یکی از واحد‌های بازیافت در شهرستان ری اقدام به سوزاندن پسماند‌ها کرده بود که هوای منطقه را به‌شدت آلوده کرده و بر سلامت شهروندان تأثیر مستقیم دارد.

وی افزود: همکارانم در اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران، با انجام گشت‌های شبانه و رصد مداوم واحد‌های صنعتی و تولیدی، اینگونه تخلف‌ها را شناسایی و بلافاصله دستور لازم برای توقف این فعالیت‌های مخرب صادر می‌کنند و پرونده قضایی در این رابطه تشکیل می‌شود.

سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران با تأکید بر اینکه با هرگونه تخلف زیست‌محیطی به‌شدت برخورد می‌کنیم و اجازه نخواهیم داد که سلامت شهروندان به خطر بیفتد، از تمامی شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه آلودگی و تخریب محیط زیست، موضوع را به سامانه ارتباط مردمی ۱۵۴۰ سازمان حفاظت محیط زیست اطلاع دهند.

عباس نژاد همچنین در ادامه این گشت و پایش شبانه و در بازدید از کارخانه سیمان تهران بر ضرورت نصب ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای محیطی در اطراف این واحد بزرگ صنعتی تاکید کرد و گفت: در حال حاضر سنجش خروجی دودکش‌های این کارخانه به‌صورت آنلاین انجام می‌شود، اما هیچ ایستگاه سنجش آلودگی هوای محیطی در اطراف آن وجود ندارد، با توجه به اهمیت حفظ سلامت شهروندان و محیط زیست، وجود ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا در نقاط مختلف اطراف کارخانه سیمان تهران امری ضروری است.

وی افزود: با نصب ایستگاه‌های سنجش آلودگی، می‌توان به‌صورت دقیق میزان انتشار آلاینده‌ها از بخش‌های مختلف کارخانه را اندازه‌گیری کرد و اقدامات لازم برای کاهش آلودگی را انجام داد.

  سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران همچنین اظهارکرد: اداره کل محیط زیست استان تهران بر اجرای دقیق قوانین و مقررات زیست‌محیطی در این زمینه نظارت خواهد داشت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

منبع:روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران


12125551
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان سابقه‌دار لوازم خودرو حین انجام سرقت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فراجا گفت: شهریورماه با اختصاص ۳۵ درصد از سهم کل سفر‌های تابستانی، بیشترین نرخ سفر‌های جاده‌ای را به خود اختصاص داده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پسر جوانی که طی دو ماه اخیر به اتهام تعرض به یک دختر در یک میهمانی شبانه، پروسه محاکمه را طی کرده بود، حکم اعدام گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست سفرای اعضای گروه آسیااقیانوسیه شورای حقوق بشر سازمان ملل به ریاست جمهوری اسلامی ایران و با حضور دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان در ژنو برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، از عرضه میوه‌های نوبرانه پاییزی در میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار به قیمت مناسب خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان تجهیزات و کابل‌های برق خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۹۸ در وضعیت زرد و قابل قبول قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک روان در معابر و بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون قضایی قوه قضاییه گفت: دایره شمول عفو معیاری بسیار بیشتر از عفو مصداقی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: کاهش استفاده از کود‌های شیمیایی یک ضرورت است و در تمام اسناد بالادستی به این موضوع تاکید شده، از این رو وزارت جهاد کشاورزی باید برنامه‌ای در این خصوص داشته باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است