اجتماعی 16:09 - 19 آذر 1403
با توجه به افزایش آلودگی هوای تهران برنامه گشت و پایش شبانه محیط زیست و برخورد با پسماندسوزی‌ها در جنوب تهران، در بخش‌های مختلف شهرستان‌های ری و پاکدشت اجرا شد.

برخورد با پسماندسوزی گسترده در جنوب تهران

حسن عباس‌نژاد در برنامه گشت و پایش و در برخورد با یک مورد پسماندسوزی گسترده در شهرستان ری با بیان اینکه این اقدام متخلفان به‌شدت بر کیفیت هوای تهران به‌ویژه در شرایط اضطرار آلودگی هوا تأثیرگذار است، گفت: متأسفانه یکی از واحد‌های بازیافت در شهرستان ری اقدام به سوزاندن پسماند‌ها کرده بود که هوای منطقه را به‌شدت آلوده کرده و بر سلامت شهروندان تأثیر مستقیم دارد.

وی افزود: همکارانم در اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران، با انجام گشت‌های شبانه و رصد مداوم واحد‌های صنعتی و تولیدی، اینگونه تخلف‌ها را شناسایی و بلافاصله دستور لازم برای توقف این فعالیت‌های مخرب صادر می‌کنند و پرونده قضایی در این رابطه تشکیل می‌شود.

سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران با تأکید بر اینکه با هرگونه تخلف زیست‌محیطی به‌شدت برخورد می‌کنیم و اجازه نخواهیم داد که سلامت شهروندان به خطر بیفتد، از تمامی شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه آلودگی و تخریب محیط زیست، موضوع را به سامانه ارتباط مردمی ۱۵۴۰ سازمان حفاظت محیط زیست اطلاع دهند.

عباس نژاد همچنین در ادامه این گشت و پایش شبانه و در بازدید از کارخانه سیمان تهران بر ضرورت نصب ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای محیطی در اطراف این واحد بزرگ صنعتی تاکید کرد و گفت: در حال حاضر سنجش خروجی دودکش‌های این کارخانه به‌صورت آنلاین انجام می‌شود، اما هیچ ایستگاه سنجش آلودگی هوای محیطی در اطراف آن وجود ندارد، با توجه به اهمیت حفظ سلامت شهروندان و محیط زیست، وجود ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا در نقاط مختلف اطراف کارخانه سیمان تهران امری ضروری است.

وی افزود: با نصب ایستگاه‌های سنجش آلودگی، می‌توان به‌صورت دقیق میزان انتشار آلاینده‌ها از بخش‌های مختلف کارخانه را اندازه‌گیری کرد و اقدامات لازم برای کاهش آلودگی را انجام داد.

  سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران همچنین اظهارکرد: اداره کل محیط زیست استان تهران بر اجرای دقیق قوانین و مقررات زیست‌محیطی در این زمینه نظارت خواهد داشت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

منبع:روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران


12125551
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه هشدار داد: دشمنان داخلی و خارجی تلاش می‌کنند امنیت و معیشت مردم را تهدید کنند و قوه قضاییه با سرعت عمل و دقت، برخورد مقتدرانه خواهد داشت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نقل قول روزنامه ایران به نقل از ایرنا از رهبر معظم انقلاب و رئیس قوه قضاییه در رابطه با عفو بازداشت‌شدگان حوادث اخیر کشور نادرست بوده و صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمعیت هلال احمر گفت: ناوگان پهپادی این جمعیت با بیش از ۱۰۰ پهپاد عملیاتی، سرعت، دقت و ایمنی عملیات‌های امداد و نجات را ارتقا می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در روز‌هایی که کشور با اختلال در برخی زیرساخت‌های ارتباطی مواجه بود، خانه‌ای‌بی بدون وقفه به فعالیت‌های خود در حوزه حمایت درمانی، دارویی و معیشتی از بیماران ادامه داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از افتتاح بیش از ۱۶۶۱ پروژه در سطح استان طی دهه فجر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دختر جوان که مهمان خانه پسر مورد علاقه اش بود، به طور مشکوک در آنجا فوت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی کشور از تاسیس دبیرستان‌های پلیس ابتدا در تهران و سپس برخی استان‌های کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دوره جدید اعزام‌های عمره در حالی آغاز شد که در بازه زمانی ۱۹ بهمن تا ۳ اسفند بیش از ۱۶هزار‌ و‌ ۵۰۰ نفر به سرزمین وحی اعزام می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت دفاع از فعال شدن مرکز پشتیبانی پهپادهای غیرنظامی در سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع از سال آینده خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی از آغاز دو خدمت قضایی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است