وبگردی 12:04 - 27 اسفند 1403
تصاویری که در ویژه برنامه‌های سال نو در شبکه سه خلق شده که گارد رادیکال‌ترین مخاطب را باز می‌کند.

رنگ‌ها بیشتر از کلمات کار می‌کنند!

باشگاه خبرنگاران جوان - کانال بیداری ملت در پیامرسان ایتا با انتشار یادداشتی در رابطه با ویژه برنامه‌های نوروز ۱۴۰۴ از شبکه سوم نوشت:

به بهانه هوشمندی شبکه سه؛ رنگ‌ها بیشتر از کلمات کار می‌کنند.

شبکه من و تو مهم‌ترین تمرکزش هرسال روی برنامه سال تحویلش بود. انگار دلار چاپ می‌کردند و وحشتناک خرج می‌کردند.

رنگ خلق می‌کردند و قبل از انقلاب را سرخ و صورتی و بعد از انقلاب را مشکی و تیره نمایش می‌دادند. این بیشتر شعار دادن اثر داشت چون جذاب بود.

من رنگ‌های تازه‌ای در برنامه سال تحویل شبکه سه می‌بینم که روی مخاطب بیشتر از شعار کار می‌کند. دو محور نو وجود دارد، اول ما بعد از انقلاب در مسئله استخراج نفت و پتروشیمی پیشرفت‌های عجیبی کردیم و فکر نمی‌کردم آنرا به این تمیزی بتوان تصویر کرد.

و دوم در زمینه نظامی قدرتمند شدیم. شبکه سه با استیج کردن عرشه ناو حاج قاسم که نماد قدرت دریایی ماست، یک رنگ نو به برنامه سال تحویل خود اضافه کرده است.

 تصاویری خلق شده که گارد رادیکال ترین مخاطب را باز می‌کند و خیلی آرام و نه با شعار می‌گوید تصاویر را ببینید، ایران اسلامی قوی است.

کلیپ خوانندگان روی سکوی نفتی در برنامه نوروز 1404 شبکه سه


12167895
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» روایت تکان‌دهنده از لحظات پایانی عمر حضرت زهرا (س)؛ ایشان با لباس پاکیزه و بوی خوش، در حال انتظار برای نماز مغرب به شهادت رسیدند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» اختراع موتور بخار و انرژی ارزان، تولید را از قید محدودیت‌های طبیعت و نیروی عضلانی انسان و حیوان آزاد کرد و سرعتی باورنکردنی به آن بخشید.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» درختان «پاپلار» اصلاح‌ژنتیکی‌شده قادر هستند ۹۱ درصد آلودگی‌های سمی و سرطان‌زای آب‌های زیرزمینی را بسیار سریع‌تر از گیاهان معمولی پاک‌سازی کنند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» یک زبان‌شناس گفت: جوانان برای «پز دادن» و متمایز شدن از بزرگترها، واژه‌های خارجی را وارد مکالمات روزمره خود می‌کنند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام رفیعی گفت: اگر دختر پیامبر (ص) سکوت می‌کرد، همگان می‌گفتند ولایت علی (ع) صحت ندارد و حقانیت شیعه از بین می‌رفت.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» هویدا به رهبر حزب پان‌ایرانیست پیشنهاد داد در ازای سکوت برابر جدایی بحرین، ۳۰ نماینده به مجلس بفرستد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا سال ۲۰۱۶ برای سر «ابوعلی طباطبایی» جایزه تعیین کرده بود؛ فرمانده یگان رضوان که پس از ۳ بار تلاش ناکام اسرائیل، به شهادت رسید.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» مدعی دلسوزی برای سوختن جنگل‌ها، وارث رژیمی است که ۴۰۰ نفر را در فاجعه سینما رکس آبادان زنده در آتش سوزاند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» شهادت حضرت زهرا(س) تنها یک واقعهٔ تلخ نیست؛ هشداری است به انسان‌ها دربارهٔ مسئولیت‌هایی که در برابر حق دارند. او با مظلومیت خویش درس داد که عدالت، بی‌هزینه به دست نمی‌آید و حقیقت، همیشه نیازمند پاسدارانی است که دلشان از ترس، تهی باشد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» ما راه دیگه‌ای برای جور کردن سور و سات بچه‌ها نداریم، ظاهر و باطن همینه که می‌بینین.حالا پیش از اون‌که برم سر یه چشمه دیگه، از میون این جمع چند تا جوونمرد دست بلند کنن و چراغ سفره امشب ما رو روشن کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است