سیاسی 12:33 - 07 مرداد 1400

تحریم‌ها مانع افتتاح قطار سریع‌السیر در کشور شد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حسن روحانی در آئین بهره‌برداری از چند طرح بزرگ ریلی و آزادراهی وزارت راه و شهرسازی، اظهار داشت: تصور نمی‌کردم که هر هفته افتتاح داشته باشیم و خوشحالم که توانستیم این کار را انجام دادیم.

وی بیان کرد: مردم ما سه سال و نیم درگیر جنگ اقتصادی بودند و این اواخر هم کرونا و خشکسالی مشکلاتی را برای آنان ایجاد کرد، اما زمانی که مردم می‌بینند این پروژه‌های عظیم به دست جوانان خودمان افتتاح می‌شود، احساس خرسندی می‌کنند.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: جاده شمال برای ما بسیار مهم بود و از همان ابتدای دولت ساعت‌ها بحث کردیم تا این پروژه مجدداً عملیاتی و اجرا شود. در سال ۹۸ قطعه اول آن افتتاح شد و این کار را دنبال کردیم.

روحانی ادامه داد: یکی از بحث‌هایی که با مقام معظم رهبری در اولین دیدارهای خود در دولت داشتیم، درباره ریل بحث کردیم چرا که ریل یک وسیله ارتباطی بسیار مهم و ارزان قیمت است. یکی از کارهایی که می‌خواستم در دولت انجام دهم اما نشد، ورود قطار سریع‌السیر به کشور بود و اگر تحریم نبود، قطعاً این پروژه افتتاح می‌شد.

در حال تکمیل...


11166738
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: باید در کنار و همدل با خواسته‌های مردم، در مقابل مداخلات خارجی ایستاد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اظهارات مداخله‌جویانه رئیس‌جمهور و دیگر مقام‌های آمریکایی درباره امور داخلی ایران را شدیداً محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، شامگاه ۱۲ دی هم‌زمان با شب میلاد حضرت علی (ع)، با حضور در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»، با جمعی از دختران خردسال و نوجوان تحت مراقبت در این مرکز دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور تأکید کرد: هیچ‌یک از اعضای کابینه بر اساس روابط سیاسی، دوستی یا ملاحظات شخصی انتخاب نشده‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: ایرانیان با وجود همه اختلاف‌نظر‌ها و گاهی دلخوری‌ها، در برابر هرگونه دخالت آمریکا یا هر کشور دیگری، ملتی یکپارچه و یکصدا هستند و مداخله‌جویی را به‌شدت محکوم می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس به اظهارات مداخله‌جویانه رئیس جمهور آمریکا در امور داخلی کشورمان واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» انتخابات ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برای نخستین‌بار به صورت تمام الکترونیک انجام می‌شود و داوطلبان انتخابات می‌توانند به صورت غیر حضوری ثبت‌نام کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ژست نگرانی برای مردم ایران به آمریکا نمی‌آید؛ تهدید علیه ایران، حماقت است. خطا کنند، پاسخ کوبنده‌تر می‌گیرند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در پاسخ به گزافه‌گویی ترامپ با بیان اینکه مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند، گفت: هرگز صف معترضین را با مزدوران خارجی یکی نمی‌دانیم و فرزندان خود را در آغوش می‌کشیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با حضور در وزارت جهاد کشاورزی، ضمن بررسی آخرین وضعیت کالا‌های اساسی و برنامه‌های بخش کشاورزی، بر ضرورت انسجام مدیریتی و تداوم مسیر‌های تعریف‌شده در اجرای سیاست‌های دولت تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است