بین‌الملل 03:15 - 22 مهر 1400

رئیس پارلمان کویت به «نوری المالکی» و «عمار حکیم» تبریک گفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صابرین نیوز، رئیس پارلمان کویت در تماس تلفنی با نوری مالکی، رئیس ائتلاف دولت قانون و سید عمار حکیم، رهبر جریان حکمت پیروزی لیست نمایندگان آنها در انتخابات عراق را تبریک گفت.

تلویزیون کویت در همین باره خبر داد که «صباح الخالد الحمد الصباح» رئیس پارلمان کویت در این گفتگو علاوه بر تبریک به رؤسای لیست‌های انتخاباتی عراق که از حامیان جریان مقاومت هستند، برای کشورشان آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.

پیام تبریک رئیس پارلمان کویت در حالی مطرح شده است که پیش از این، «نوری مالکی» رئیس ائتلاف دولت قانون عراق در سخنانی به انتشار نتایج اولیه انتخابات پارلمانی زودهنگام این کشور واکنش نشان داد.

رئیس ائتلاف دولت قانون در این زمینه گفت: مذاکرات و رایزنی‌های خود برای تشکیل بزرگترین فراکسیون پارلمانی را آغاز می‌کنیم. وی اعلام کرد که با احزاب شیعه، سنی و کُرد تفاهماتی برای تشکیل فراکسیون اکثریت صورت گرفته است.


11270785
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع امنیتی بامداد جمعه اعلام کردند: جنگنده‌های نیروی هوایی پاکستان حملاتی را انجام داده‌اند که منجر به انهدام یک انبار بزرگ مهمات در ولایت «ننگرهار» شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین می‌گوید احتمالا دور بعدی مذاکرات آتش‌بس اوایل ماه مارس (هفته آینده) و در امارات برگزار می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات آمریکایی به دمشق فشار می‌آورند تا در بخش مخابرات از فناوری آمریکایی یا سایر «کشور‌های متحد» استفاده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم حملات تند پیشین ترامپ به شهردار نیویورک با برچسب «کمونیست»، افشای خبر دیدار محرمانه این دو در واشنگتن واکنش‌های زیادی درپی داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وبگاه آکسیوس به نقل از منابع خود، مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در ژنو را «مثبت» توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا متعهد شده‌اند هفته آینده طرحی را به رای بگذارند که هرگونه حمله نظامی به ایران را منوط به اجازه رسمی کنگره می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان با اعلام پایان موفقیت‌آمیز دور فعلی مذاکرات ژنو، از «پیشرفت ملموس» در گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع مدعی شده‌اند که طرف آمریکایی از شنیدن پیشنهاد‌های تهران «ناامید» شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان با توصیف حملات اخیر نیرو‌های افغان به عنوان اقدامی «توجیه‌ناپذیر»، از اتخاذ تدابیر نظامی و امنیتی فوری برای مقابله با این تهاجم خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه، با انتقاد شدید از تهدیدات نظامی آمریکا علیه ایران و کوبا، واشنگتن را به احیای رفتار‌های استعمارگری قرن نوزدهم متهم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است