اجتماعی 03:04 - 29 فروردین 1400
رییس پلیس راهنمایی ورانندگی تهران بزرگ اعلام کرد که بیشترین تخلفی که در ایام ساعات منع تردد شبانه رخ می‌دهد مربوط به پوشش پلاک است.

پوشش پلاک، بیشترین تخلف این شب‌ها در پایتخت

سردار محمدحسین حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تخلفات شبانه رانندگی در ایام کرونا گفت: بیشترین تخلفات شبانه ما در  ایام محدودیت تردد شبانه کرونایی بر می‌گردد به پوشش پلاک و تخلفاتی که برخی رانندگان برای عبور از دوربین‌ها و محدودیت‌های تردد انجام می‌دهند. موضوعی که هم تخلف بوده و هم جرم است و پلیس هم به طور جدی با آن برخورد می‌کند.

وی ادامه داد: بحث بعدی هم مربوط به سرعت و سبقت به خصوص در حوزه بزرگراه هاست که با توجه به خلوتی معابر ممکن است برخی از رانندگان با سرعت بیش از حد مجاز تردد کنند که پلیس با آن برخورد خواهد کرد.  

حمیدی در مورد مخدوش کردن پلاک و تشخیص پلاک‌های مخدوش نیز گفت: مخدوش کردن پلاک موضوعی است که چه در طول روز و چه در طول ساعات منع تردد شبانه در ساعات خاصی رخ می‌دهد و در همین راستا نیز ما تعداد تیم های خود را در آن مقاطع افزایش داده‌ایم. تیم‌هایی که ویژه و آموزش دیده بوده و از افسران کادر ما تشکیل شده‌اند.  

رییس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: این تیم‌ها در ساعات منع تردد شبانه هم حضور داشته و اقدام به شناسایی پلاک‌های مخدوش و برخورد با آن خواهند کرد.  

وی درباره امکان شناسایی این پلاک‌ها نیز گفت: این پلاک‌ها به وسیله دوربین‌ها قابل شناسایی است و علاوه بر آن گشت‌های محسوس و نامحسوس پلیس نیز در معابر حضور داشته و با هرگونه مخدوش کردن پلاک به صورت فیزیکی نیز برخورد خواهند کرد.

انتهای پیام


11029608
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با وجود اعلام تأخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات به مناسبت شب یلدا، رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور فراجا تأکید کرد که مراکز تعویض پلاک خودرو فردا مطابق روال عادی فعالیت خواهند کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار تهران قیمت انار یلدایی را ۸۷ هزار تومان اعلام کرده است اما قیمت نصب شده در یکی از میادین خلاف آن است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: از اول مهر امسال تاکنون، بیش از ۱۷۷ هزار و ۲۰۰ فقره تخلف مرتبط با پلاک خودرو در پایتخت شناسایی و اعمال قانون شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت هلال‌احمر در اطلاعیه شماره ۷ مربوط به خدمات در ۶ روز گذشته اعلام کرد: در این مدت بیش از ۴۲ هزار هموطن حادثه‌دیده بویژه در استان‌های جنوبی کشور، امدادرسانی شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران از افزایش پیامک‌ها و لینک‌های جعلی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: آخرین مرحله از پرداخت معوقات متناسب‌سازی۱۴۰۳ حقوق بازنشستگان به حساب مشمولان واریز شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: با راه‌اندازی سامانه بازطراحی‌شده ثبت شرکت‌ها، زمان ثبت شرکت از یک ماه به دو روز کاهش یافته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران بر نقش تعیین‌ کننده نوسازی ناوگان فرسوده در کاهش آلودگی هوا، تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهرداری منطقه ۱۰ با اکران بنر‌های جذاب و خلاقانه در نقاط پرتردد منطقه، اهالی را به بازدید از باغ‌راه خیابان عرب، یکی از پروژه‌های موفق شهروندمحور، دعوت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه شب یلدا مراسم جشنی با حضور فرزندان و همسران شهدای مدافع حرم در امامزاده روح الله الحسنی (ع) در میدان امام خمینی (ره) تهران برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است