اجتماعی 03:04 - 29 فروردین 1400
رییس پلیس راهنمایی ورانندگی تهران بزرگ اعلام کرد که بیشترین تخلفی که در ایام ساعات منع تردد شبانه رخ می‌دهد مربوط به پوشش پلاک است.

پوشش پلاک، بیشترین تخلف این شب‌ها در پایتخت

سردار محمدحسین حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تخلفات شبانه رانندگی در ایام کرونا گفت: بیشترین تخلفات شبانه ما در  ایام محدودیت تردد شبانه کرونایی بر می‌گردد به پوشش پلاک و تخلفاتی که برخی رانندگان برای عبور از دوربین‌ها و محدودیت‌های تردد انجام می‌دهند. موضوعی که هم تخلف بوده و هم جرم است و پلیس هم به طور جدی با آن برخورد می‌کند.

وی ادامه داد: بحث بعدی هم مربوط به سرعت و سبقت به خصوص در حوزه بزرگراه هاست که با توجه به خلوتی معابر ممکن است برخی از رانندگان با سرعت بیش از حد مجاز تردد کنند که پلیس با آن برخورد خواهد کرد.  

حمیدی در مورد مخدوش کردن پلاک و تشخیص پلاک‌های مخدوش نیز گفت: مخدوش کردن پلاک موضوعی است که چه در طول روز و چه در طول ساعات منع تردد شبانه در ساعات خاصی رخ می‌دهد و در همین راستا نیز ما تعداد تیم های خود را در آن مقاطع افزایش داده‌ایم. تیم‌هایی که ویژه و آموزش دیده بوده و از افسران کادر ما تشکیل شده‌اند.  

رییس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: این تیم‌ها در ساعات منع تردد شبانه هم حضور داشته و اقدام به شناسایی پلاک‌های مخدوش و برخورد با آن خواهند کرد.  

وی درباره امکان شناسایی این پلاک‌ها نیز گفت: این پلاک‌ها به وسیله دوربین‌ها قابل شناسایی است و علاوه بر آن گشت‌های محسوس و نامحسوس پلیس نیز در معابر حضور داشته و با هرگونه مخدوش کردن پلاک به صورت فیزیکی نیز برخورد خواهند کرد.

انتهای پیام


11029608
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلای دادگستری از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران، به همراه ۱۰۵ نفر از قضات و همکاران قضائی خود از ۵ زندان استان تهران بازدید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تأکید کرد: انس با قرآن و نقش زنان در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، کلید کاهش جرایم و تربیت جامعه سالم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات از توقف نوسان قیمت برنج خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهره‌برداری سازمان حمل و نقل و ترافیک به شهروندان توصیه کرد سفر‌های ضروری خود را مدیریت کرده و حتما با رزرو طرح، داخل محدوده‌های ترافیکی شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به بارش‌های قابل توجه در ۱۷ استان، از آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از تمهیدات ویژه پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص رصد تخلف فاقد معاینه فنی برای وسایل نقلیه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: فرآوری بافت از نظر ما کاری اعتقادی و فرهنگی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مهندسی و ساختمان شهرداری تهران از پایان عملیات مقاوم‌سازی لرزه‌ای در ۴۵ تقاطع غیرهمسطح پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مهندسی و ساختمان شهرداری تهران از پایان عملیات مقاوم‌سازی لرزه‌ای در ۴۵ تقاطع غیرهمسطح پایتخت خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است