بین‌الملل 09:52 - 16 بهمن 1401
«پرویز مشرف » رئیس‌جمهور پیشین پاکستان در بیمارستانی در دوبی در سن 79 سالگی درگذشت.

رئیس‌جمهور اسبق پاکستان درگذشت

به گزارش خبرنگار دفاتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس؛ رسانه‌های پاکستان اعلام کردند «پرویز مشرّف » رئیس‌جمهور سابق این کشور در بیمارستانی در دوبی درگذشته است.

مشرف در یکی از بیمارستان‌های آمریکایی در دوبی تحت درمان بود. وی پس از یک دوره بیماری طولانی در سن ۷۹ سالگی در دوبی درگذشت.

پرویز مشرف متولد ۱۱ اوت ۱۹۴۳ دوازدهمین رئیس‌جمهور پاکستان بود. او همچنین رئیس ستاد ارتش پاکستان و نیز چهارمین ژنرال پاکستانی بود که در پی کودتا، به مدت ۹ سال بر این کشور حکومت کرد.

مشرف در تاریخ ۱۲ اکتبر ۱۹۹۹ با برکنار کردن نواز شریف نخست‌وزیر منتخب به قدرت رسید و به این وسیله عالی‌ترین مقام اجرائی کشور را تصاحب نمود. پس از آن و در پی انجام یک همه‌پرسی که در تاریخ ۲۰ ژوئن ۲۰۰۱ برگزار شد، خود را رئیس‌جمهور پاکستان اعلام کرد.

او سرانجام در پی تهدید جناح‌های مخالف خود در پارلمان پاکستان مبنی بر استیضاح و برکناری وی از مقام ریاست جمهوری در ۱۸ اوت ۲۰۰۸ استعفای خود از پست ریاست جمهوری در یک نطق تلویزیونی اعلام کرد.

پایان پیام/ح


11805275
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر سابق و همسرش بشری بی‌بی هر کدام به ۱۷ سال زندان در یک پرونده فساد مربوط به خرید هدایای لوکس دولتی با قیمت پایین محکوم شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که به زودی از فلوریدا بازدید خواهد کرد و این خبر را در آستانه دور بعدی مذاکرات در مورد اوکراین در میامی اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک بمب‌گذار انتحاری با خودرو و سه فرد مسلح به یک پست نظامی در نزدیکی روستایی در شمال غربی پاکستان حمله کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دادگستری آمریکا انتشار سوابق تحقیقات در مورد پرونده جنجالی جفری اپستین را آغاز کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که ارتش این کشور به وعده خود برای انتقام مرگ دو سرباز آمریکایی و یک مترجم که پس از حمله‌ای در سوریه کشته شده‌اند، عمل می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ احتمال جنگ با ونزوئلا را رد نکرد و دستور محاصره نفت‌کش‌های این کشور را صادر کرد؛ اقدامی که تنش‌ها را به اوج رسانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زمستان غزه، جایی که سرما به ابزاری برای ادامه نسل‌کشی تبدیل شده و کودکان زیر چادر‌های خیس یکی پس از دیگری جان می‌سپارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پیشروی برق‌آسای شورای انتقالی جنوب در شرق یمن، ائتلاف ریاض و ابوظبی را به چالش کشیده و خطر تجزیه عملی یمن را به واقعیت تبدیل کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا اعلام کرد هفت فرد مرتبط با نیکلاس مادورو و همسرش را به اتهام حمایت از دولت ونزوئلا و نقش ادعایی در قاچاق مواد مخدر تحریم می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وبسایت شبکه الجزیره در مطلبی به ۵ نکته از کنفرانس مطبوعاتی پایان سال «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا اشاره کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است