سیاسی 21:35 - 07 آذر 1401
جانشین وزیر دفاع گفت: طراحان اصلی ترور شهید فخری‌زاده که رژیم غاصب صهیونیستی یکی از صحنه‌گردانان اصلی آن است نیز پاسخ اقدامات خود را خواهند دید.

سردار فرحی: رژیم صهیونیستی پاسخ ترور شهید فخری‌زاده را خواهد دید

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، سردار سرتیپ پاسدار سید مهدی فرحی به همراه معاونین وزیر دفاع با حضور در منزل شهید فخری زاده با خانواده این شهید دیدار و گفت‌وگو کرد.

سردار فرحی در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره شهید والامقام محسن فخری زاده طی سخنانی با اشاره به تلاش دستگاه های امنیتی و دستگیری تعدادی از عوامل ترور شهید فخری زاده گفت: هر چند مزدوران خود فروخته ترور شهید فخری زاده که تعدادی از آنان دستگیر و در زندان به سر می برند به سزای اعمال خود خواهند رسید، اما طراحان اصلی این اتفاق که رژیم غاصب صهیونیستی یکی از صحنه گردانان اصلی آن است نیز پاسخ اقدامات خود را خواهند دید.

جانشین وزیر دفاع با بیان اینکه فقدان دانشمند ممتاز و برجسته هسته ای و دفاعی اگر چه برای خانواده و مجموعه صنعت دفاعی ضایعه ای بزرگ محسوب می شود، اما خون این شهید بزرگوار اراده ها را برای پیشرفت و ادامه راه وی راسخ تر و قدم های دانشمندان دفاعی را مستحکم تر کرده است.

همسر شهید فخری زاده نیز در این دیدار طی سخنانی اظهار کرد: شهید فخری زاده لحظه لحظه زندگی خود را به فکر پیشرفت کشور بود  و برای پیمودن این مسیر، شهادت را اجر و ثواب زحمات خود می دانست و دائماً به حال رفقای شهید خود، شهیدان علی‌محمدی و شهریاری غبطه می خورد.

پایان پیام/


11750593
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قالیباف می‌گوید دهک‌های فعلی ما بر اساس جمعیت است و هیچ نسبتی با قدرت خرید و اقتصادی مردم ندارد و این اشکال وجود دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس حق‌السهم دولت از خدمات هوش مصنوعی در بودجه ۱۴۰۵ را تعیین کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مجلس به دولت مجوز داد تا به منظور اجرای طرح‌ها ۲۰ میلیارد یورو تسهیلات مالی خارجی دریافت کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس حق بیمه سالانه هر واحد مسکونی دارای انشعاب قانونی برق در بودجه ۱۴۰۵ را ۲۷۳ هزار تومان تعیین کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس حداقل نرخ عوارض کالا‌های آسیب‌رسان در بودجه ۱۴۰۵ را ۲ درصد تعیین کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق درمورد لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور در دستورکار امروز نمایندگان مجلس است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر ارتباط رئیس‌جمهور آمریکا با جفری اپستین و نخستین جلسه دادگاه پژمان جمشیدی پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس کمیسیون تلفیق بودجه می‌گوید مالیات‌ها و افزایش حقوق به‌صورت پلکانی اعمال می‌شود و امید است که به عدالت مالیاتی و عدالت در پرداخت نزدیک‌تر شویم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه رایزنی‌های خود با وزرای خارجه کشور‌های منطقه، شامگاه امشب (شنبه) با فواد حسین وزیر خارجه عراق به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی با برخی از اجزای لایحه بودجه ۱۴۰۵ درباره تعرفه افزایش پلکانی مصرف گاز، سوخت مایع و برق بخش کشاورزی برای سال آینده موافقت کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است