سیاسی 20:25 - 30 دی 1400

یکی از کارکردهای مساجد در جهان اسلام روشنگری است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری سید ابراهیم رئیسی روز پنج‌شنبه در جریان سفر به مسکو، به دعوت «راویل عین‌الدین» رئیس شورای مفتیان روسیه در جمع نمازگزاران مسجد جامع مسکو حاضر و با آن‌ها دیدار و گفتگو کرد.

وی، مساجد را خانه‌های خدا روی زمین توصیف کرد و گفت: مساجد کارکرد فردی و اجتماعی دارند و علاوه بر خودسازی انسان و ارتباط با خدا در مسجد، روابط اجتماعی مسلمانان نیز در مساجد شکل می‌گیرد.

رئیس‌جمهور اظهار کرد: آنچه امروز از فساد و بداخلاقی‌ها در جهان وجود دارد گواه این است که انسان امروز خدا را فراموش کرده است.

حجت‌الاسلام رئیسی گفت: هفتاد سال ظلم و جنایت علیه مردم فلسطین و بیش از ۲۰ سال کشتار مردم افغانستان نتیجه سیاست بدون معنویت و اخلاق است.

وی با اشاره به اهمیت معنویت برای مسلمانان تصریح کرد: جنایات تکفیری‌ها در سوریه، عراق، افغانستان و یمن با پرچم اسلام انجام می‌شود، در حالی که این کار با نقشه و پشتیبانی آمریکا و صهیونیست‌ها صورت می‌گیرد.

رئیس‌جمهور، یکی از کارکردهای مهم مساجد در جهان اسلام را روشنگری و جلوگیری از رشد حرکت‌های تکفیری برشمرد و گفت: رمز مسلمان بودن، ساختن خود و مسئولیت‌پذیری در قبال دیگران است.

حجت‌الاسلام رئیسی همچنین با اشاره به دیدار روز گذشته با ولادیمیر پوتین همتای روس خود گفت: ما در بسیاری از مسائل نظرات مشترک داشتیم و هر دو کشور به دنبال ارتقای سطح همکاری‌های دوجانبه هستند.


11419255
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماز جمعه این هفته تهران به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین «محمدجواد حاج علی اکبری» و در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کامیابی با بیان این که در حد فاصل سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ حدود ۴۰ هزار نفر از تسهیلات مرتبط با مهارت آموزی استفاده کرده‌اند گفت: ۲هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای ارائه به سربازان ماهر در سال جاری پیش بینی شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور یکی از لوازم ضروری ارتقای بهره‌وری را توجه به بالا بردن مهارت‌های نیروی انسانی عنوان و سازمان اداری و استخدامی کشور را موظف کرد که با کمک کارشناسان، محتوای آموزشی متناسب را برای ارتقای مهارت‌ها در مشاغل و مسئولیت‌های مختلف، تهیه ...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی از طولانی شدن روند بررسی لایحه «حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت» انتقاد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور به دعوت همتای قزاقستانی خود و به منظور انجام سفر رسمی دوجانبه، دقایقی پیش، با بدرقه رسمی معاون اول رئیس جمهور، معاون ارتباطات بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری و تعدادی از اعضای دولت، عازم آستانه پایتخت این کشور شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران نوشت: نگاهی به تاریخ معاصر نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران در تمامی لحظات سرنوشت‌ساز، شریکی مطمئن و تکیه‌گاهی استوار برای برادران خود در شمال ارس بوده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان می‌گوید قانون اساسی و شرع پاسدار حقوق مردم است و دارای دستاورد‌هایی بی‌سابقه در تاریخ کشور است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: اقدام دولت آمریکا در اعزام ناوگان جنگی به کارائیب و سواحل ونزوئلا، به بهانه‌های واهی، اقدامی کاملاً غیرقانونی، ناقض قواعد بین‌المللی و بدعتی خطرناک در تهدید صلح و امنیت جهانی است و جمهوری اسلامی ایران آن را قاطعانه محکوم می‌...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با بیان اینکه قابل تصور نیست برای زنان جایگاه و ارزشی کمتر از مردان در نظر بگیریم، گفت: زنان ستون جامعه و سازندگان کشور و آینده هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگ کننده ارتش با تاکید بر اینکه نزدیک به نیمی از سرمایه انسانی ارتش کارکنان وظیفه‌ای هستند که به صورت دوره‌ای جذب ارتش می‌شوند و دوره‌ خدمت وظیفه‌ عمومی خود را انجام می‌دهند، گفت: کارکنان وظیفه اساس کار انجام مأموریت ارتش هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است