سیاسی 20:25 - 30 دی 1400

یکی از کارکردهای مساجد در جهان اسلام روشنگری است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری سید ابراهیم رئیسی روز پنج‌شنبه در جریان سفر به مسکو، به دعوت «راویل عین‌الدین» رئیس شورای مفتیان روسیه در جمع نمازگزاران مسجد جامع مسکو حاضر و با آن‌ها دیدار و گفتگو کرد.

وی، مساجد را خانه‌های خدا روی زمین توصیف کرد و گفت: مساجد کارکرد فردی و اجتماعی دارند و علاوه بر خودسازی انسان و ارتباط با خدا در مسجد، روابط اجتماعی مسلمانان نیز در مساجد شکل می‌گیرد.

رئیس‌جمهور اظهار کرد: آنچه امروز از فساد و بداخلاقی‌ها در جهان وجود دارد گواه این است که انسان امروز خدا را فراموش کرده است.

حجت‌الاسلام رئیسی گفت: هفتاد سال ظلم و جنایت علیه مردم فلسطین و بیش از ۲۰ سال کشتار مردم افغانستان نتیجه سیاست بدون معنویت و اخلاق است.

وی با اشاره به اهمیت معنویت برای مسلمانان تصریح کرد: جنایات تکفیری‌ها در سوریه، عراق، افغانستان و یمن با پرچم اسلام انجام می‌شود، در حالی که این کار با نقشه و پشتیبانی آمریکا و صهیونیست‌ها صورت می‌گیرد.

رئیس‌جمهور، یکی از کارکردهای مهم مساجد در جهان اسلام را روشنگری و جلوگیری از رشد حرکت‌های تکفیری برشمرد و گفت: رمز مسلمان بودن، ساختن خود و مسئولیت‌پذیری در قبال دیگران است.

حجت‌الاسلام رئیسی همچنین با اشاره به دیدار روز گذشته با ولادیمیر پوتین همتای روس خود گفت: ما در بسیاری از مسائل نظرات مشترک داشتیم و هر دو کشور به دنبال ارتقای سطح همکاری‌های دوجانبه هستند.


11419255
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: رویکرد ما در حکمرانی، عبور از مفهوم فریبنده برابری جنسیتی و رسیدن به عدالت جنسیتی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: برخی خانواده‌ها می‌خواهند فرزندانشان با ثبت‌نام در مدارس خاص نخبه شوند، اما نخبه‌ها نیز بدون شبکه انسانی و مهارت کار گروهی موفق نمی‌شوند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با صدور حکمی اعضای حقیقی جدید شورای عالی نوجوانان و جوانان را منصوب کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگو و معاون روابط عمومی سپاه گفت: نظرسنجی‌های معتبر و افکار عمومی جهانی، ایران را در جنگ ۱۲ روزه پیروز قطعی نبرد می‌دانند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه سخن گفتن از بن‌بست در موضوع هسته‌ای ایران بی‌اساس است، گفت: گفت‌و‌گو با یک کشور به معنای آغاز روند مذاکرات نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، رئیس کتابخانه ملی و سازمان اسناد کشور را مامور رسیدگی و پیگیری فوری درمان و بهبود دکتر کامران فانی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت با اشاره به معضل آلودگی شدید هوای کلانشهر‌های کشور، گفت: وضعیت آلودگی هوای شهر‌های کشور به هیچ وجه قابل دفاع نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: برای افزایش ظرفیت تولید برق نیاز است که طرح جامعی تهیه شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام پژمان‌فر می‌گوید بدون شک در کشور باید تصمیمات بزرگ و جدی در ارتباط با آب، حامل‌های انرژی، منابع و مصارف و مواردی از این دست گرفته شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» محاسبه مالیات حقوق کارکنان آموزش‌وپرورش با پیگیری‌های دیوان محاسبات کشور اصلاح شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است