بین‌الملل 19:36 - 30 فروردین 1403
در پی سیل شدید دبی که حمل و نقل زمینی و هوایی را مختل کرد، مردم در تلاش برای از سر گرفتن زندگی عادی خود هستند.

خیابان‌های دبی همچنان زیر آب + تصاویر

گزارش‌ها حاکی از آن است که دبی پس از شدیدترین بارندگی ۷۵ سال گذشته که از روز دوشنبه آغاز شد، مشغول پاکسازی جاده‌های پر آب و خشک کردن خانه‌های سیل زده است. 

به گزارش رویترز، در حالی که هنوز سیل بخش‌هایی از بزرگراه‌ها را پوشانده، فرودگاه بین‌المللی دبی تلاش می‌کند پرواز‌های خود را از سر بگیرد. گفته می‌شود حمل و نقل در این شهر به شدت مختل شده است. 

بارندگی‌ها که خسارات قابل توجهی به بار آورده، شدیدترین بارندگی ۷۵ سال گذشته در امارات بوده است. سیل مردم را در ترافیک، محل کار و منازل خود به دام انداخت و تصاویری که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد نشان می‌داد آب مراکز خرید و مترو را هم در بر گرفته است.

باران در امارات که به دلیل آب و هوای بیابانی خود شناخته شده، پدیده‌ای نادر است و دمای هوا در فصل تابستان می‌تواند به بالای ۵۰ درجه برسد. پس از وقایع روز سه‌شنبه، این سوال مطرح شد که آیا بارور سازی ابر‌ها سبب این بارندگی شدید شده است یا خیر. یک آژانس دولتی امارات انجام چنین عملیاتی قبل از طوفان را رد کرد.

از سوی دیگر، برخی کارشناسان بر این باور هستند که تغییرات اقلیمی احتمالا سبب چنین رخدادی شده است.

سیل در دوبی

مختل شدن حمل و نقل در دوبی

بزرگراه‌ها در دوبی


12048585
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند که کاخ سفید دست‌کم برای دو ماه آینده بر اجرای قرنطینه و تحریم‌های نفتی ونزوئلا تمرکز می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع امنیتی می‌گوید ۷ نفر در پی انفجار در مسجدی در پایتخت شمال شرقی نیجریه جان خود را از دست دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس، فرانسه و شماری از متحدان شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم انتشار چند سری از اسناد مرتبط با جفری اپستین، مجرم جنسی بدنام آمریکایی هنوز هزاران سند فاش نشده از او وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پدافند هوایی روسیه از ابتدای روز ۱۵ پهپاد را در مسیر مسکو سرنگون کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۱۰۰ شهرک‌نشین غیرقانونی اسرائیلی به مسجد الاقصی در شرق قدس اشغالی یورش بردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان الجزایر به اتفاق آرا استعمار فرانسه را جرم دانست و خواستار عذرخواهی و جبران کامل خسارات مادی و معنوی توسط پاریس شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین پس از آنکه واشنگتن اعلام کرد قصد دارد در سال ۲۰۲۷ تعرفه بر تراشه‌های چینی را افزایش دهد، از آمریکا خواست تا «اشتباهات خود را اصلاح کند».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مکرون و دبیرکل ناتو توافق کردند که از ماه آینده میلادی تلاش‌ها برای ارائه تضمین‌های امنیتی به اوکراین را ادامه دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین پس از حدود چهار سال جنگ، با کمبود نیرو و فرسایش دفاعی روبه‌روست و با وجود کمک‌های مالی بزرگ، چشم‌انداز پیروزی نظامی را از دست داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است