بین‌الملل 19:36 - 30 فروردین 1403
در پی سیل شدید دبی که حمل و نقل زمینی و هوایی را مختل کرد، مردم در تلاش برای از سر گرفتن زندگی عادی خود هستند.

خیابان‌های دبی همچنان زیر آب + تصاویر

گزارش‌ها حاکی از آن است که دبی پس از شدیدترین بارندگی ۷۵ سال گذشته که از روز دوشنبه آغاز شد، مشغول پاکسازی جاده‌های پر آب و خشک کردن خانه‌های سیل زده است. 

به گزارش رویترز، در حالی که هنوز سیل بخش‌هایی از بزرگراه‌ها را پوشانده، فرودگاه بین‌المللی دبی تلاش می‌کند پرواز‌های خود را از سر بگیرد. گفته می‌شود حمل و نقل در این شهر به شدت مختل شده است. 

بارندگی‌ها که خسارات قابل توجهی به بار آورده، شدیدترین بارندگی ۷۵ سال گذشته در امارات بوده است. سیل مردم را در ترافیک، محل کار و منازل خود به دام انداخت و تصاویری که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد نشان می‌داد آب مراکز خرید و مترو را هم در بر گرفته است.

باران در امارات که به دلیل آب و هوای بیابانی خود شناخته شده، پدیده‌ای نادر است و دمای هوا در فصل تابستان می‌تواند به بالای ۵۰ درجه برسد. پس از وقایع روز سه‌شنبه، این سوال مطرح شد که آیا بارور سازی ابر‌ها سبب این بارندگی شدید شده است یا خیر. یک آژانس دولتی امارات انجام چنین عملیاتی قبل از طوفان را رد کرد.

از سوی دیگر، برخی کارشناسان بر این باور هستند که تغییرات اقلیمی احتمالا سبب چنین رخدادی شده است.

سیل در دوبی

مختل شدن حمل و نقل در دوبی

بزرگراه‌ها در دوبی


12048585
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کره جنوبی اعلام کرد که ۹ هواپیمای نظامی از چین و روسیه وارد منطقه شناسایی پدافند این کشور شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در غزه اعلام کرد که رژیم اشغالگر صهیونیستی طی ۶۰ روز گذشته ۷۳۸ بار توافق آتش‌بس را نقض کرده و با پایبندی کمتر از ۴۰‪‌ درصدی به تعهدات انسانی، نوار غزه را در محاصره و تهدید مستمر نگه داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افشاگری یک جلسه محرمانه در کنست نشان می‌دهد که اسرائیل از جهش دوباره توان موشکی ایران به شدت نگران است، هم‌زمان هیچ طرح قطعی برای شکست حماس ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی دریایی روسیه با اشاره به افزایش چشمگیر فعالیت‌های جاسوسی ناتو در قطب شمال، اعلام کرد کشورهای عضو این اتحادیه در حال تقویت حضور نظارتی و نظامی خود در این منطقه با استفاده از هواپیماهای ضد زیردریایی و پهپادهای راهبردی هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل اعلام کرد این نهاد از بهبود حقوق بشر و وضعیت زنان به‌عنوان پل ارتباطی میان کابل و جامعه جهانی استفاده می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه روسیه، تأکید کرد مسکو در حال حاضر هیچ گفت‌وگویی با ایالات متحده درباره تمدید پیمان استراتژیک کاهش تسلیحات هسته‌ای (استارت نو) — که در فوریه ۲۰۲۶ منقضی می‌شود — ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام کوبایی با رد قاطعانه تماس بین واشنگتن و هاوانا بر حمایت کامل کوبا از ونزوئلا تاکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تل‌آویو، که جمهوری آذربایجان را «دروازه ضدایرانی» در قفقاز می‌بیند و روابط خود با این کشور را براساس دشمنی مشترک با ایران پایه‌گذاری کرده در روند تضعیف شیعیان این کشور نقشی اساسی و غیرقابل کتمان دارد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور لیتوانی با اشاره به ورود صد‌ها بالن و پهپاد از بلاروس که امنیت پرواز‌ها را مختل کرده‌اند، اعلام کرد این کشور برای مقابله با تهدیدات ایمنی عمومی و امنیت ملی، وضعیت فوق‌العاده اعلام کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه، با امضای فرمانی، ممنوعیت معاملات سهام اتباع و شرکت‌های «کشور‌های غیردوست» در شرکت‌های راهبردی بخش سوخت و انرژی این کشور را تا سال ۲۰۲۷ تمدید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است