سیاسی 15:36 - 06 خرداد 1402
فرمانده کل سپاه گفت: راهبرد محدودسازی جمعیت به‌خصوص برای امت‌های مسلمان و به‌ویژه ایران، راهبرد امنیتی خطرناکی بوده که از سوی کشور‌های غربی به‌ویژه آمریکایی‌ها ترویج شده و یک برنامه کاملا حساب‌شده و ویرانگر است.

سرلشکر سلامی: محدودسازی جمعیت مسلمان راهبرد خطرناک غربی‌هاست/ برای قوی‌شدن راهی جز افزایش جمعیت نداریم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران امروز (شنبه) در حاشیه همایش فرماندهان و مسئولان عالی نیرو‌های مسلح که به‌مناسبت روز ملی جوانی جمعیت در ستاد فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: از سال ۱۳۹۸ بر اساس دیدگاه‌ها و تدابیر رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص پیامد‌های خسارت‌بار تحدید جمعیت و بعد از سفارش‌ها توصیه‌هایی که در مورد تکثیر جمعیت عنوان کردند، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به این واقعیت واقف شد که بایستی سازوکار‌هایی را در این زمینه اعمال کند.

وی ادامه داد: این سازوکار‌ها جنبه‌های فرهنگی، تغییر نگرش‌ها، باور‌ها و اعتقادات به مسئله جمعیت و فرزندآوری در سطح سپاه و بسیج و حتی در سطح کشور را شامل می‌شود؛ در این رابطه باید سازوکار‌هایی پیش‌بینی شود تا جوانان ضمن تمایل داشتن به ازدواج، برای فرزندآوری هم تمام مشوق‌های لازم را داشته باشند.

فرمانده کل سپاه عنوان کرد: باید همه موانعی که به‌صورت ذهنی عامل اصلی عدم رغبت جوانان به ازدواج و فرزندآوری است، شناسایی و رفع شود و با مشوق‌هایی برای شتاب‌دهی به این حرکت اندیشیده شود؛ بنابراین تلاش کردیم که سطوح پرداختی وام‌های ازدواج را حتی بالاتر از رقم‌های ابلاغ شده به سپاه، افزایش دهیم.

وی ادامه داد: علاوه بر این به ازای هر فرزندی هم که به دنیا می‌آید، مبالغ مشوقی را با وام‌هایی که به هر فرزند تعلق می‌گیرد، افزایش دادیم؛ از سوی دیگر در برگه‌های حقوقی کارکنان هم پیشنهاد‌هایی را دادیم که تا حقوق همسر و فرزندان به شکل قابل توجهی افزایش یابد؛ چون حقوقی که مابه‌ازای یک فرزند و یا همسر در برگه حقوقی کارکنان قرار داشت، خیلی کم بود.

سرلشکر سلامی با اشاره به واگذاری خانه‌های سازمانی بیان کرد: در مورد واگذاری خانه‌های سازمانی هم اولویت با کسانی است که فرزند بیشتری دارند؛ همچنین مسکن ملکی، سفر‌های زیارتی-سیاحتی، و پرداخت وام بر اساس تعداد فرزند هر خانواده در سپاه تنظیم شده است؛ بنابراین هر کس که فرزند بیشتری داشته باشد از امتیازات و اولویت‌های بیشتری برخوردار خواهد شد؛ البته این‌ها جنبه‌های امتیازات مادی مربوط به جوانی جمعیت است.

فرمانده کل سپاه گفت: اما مهم‌تر از این امتیازات، رساندن جوانان این مرز و بوم به این واقعیت است که راهبرد محدودسازی جمعیت به‌خصوص برای امت‌های مسلمان و به‌ویژه ایران راهبرد امنیتی خطرناکی بوده که از سوی کشور‌های غربی به‌ویژه آمریکایی‌ها ترویج شده و یک برنامه کاملاً حساب‌شده و ویرانگر است؛ یعنی یکی از تهدیدات شوم و خاموش بدون اینکه مردم متوجه شوند، این است که مردم را با سیاستی غلط به این سمت ببرند که جمعیت جوان کشور کاهش یابد و نیرو‌های مولد و انرژی‌های پرتوان کشور زائل شود تا کشور با جمعیتی پیر روبه‌رو شود.

وی عنوان کرد: این موضوع، امکان تسلط دشمن را بر ما افزایش می‌دهد؛ چون طی ۴۵ سال گذشته ما به تجربه دریافتیم که عامل اصلی قدرت ما جمعیت جوان است و ما اگر می‌خواهیم کشوری درخشان و در نظام بین‌الملل کشوری قدرتمند، قوی، پیشرفته و پرانرژی با حرکات رو به جلو باشیم، نیازمند جمعیتی جوان هستیم که این حفظ جوانی جمعیت هم راهبردی اساسی در همه ابعاد همچون فرهنگی، اقتصادی، علمی، سیاسی و حتی امنیتی است.

سرلشکر سلامی تأکید کرد: جمعیت، رکن اساسی هویت، قدرت، اقتدار، اعتبار و منزلت ما است؛ پس این نکته مهم است که در تمامی دستگاه‌های کشور، آحاد مردم و خانواده‌ها این اعتقاد و باور ملی و اسلامی به‌وجود بیاید که برای قوی شدن راهی جز افزایش جمعیت نداریم.

پایان پیام/


11901190
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با همه توان آماده مقابله با هر حرکت ماجراجویانه‌ای از سوی رژیم صهیونیستی و حامیان آن هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزیر روابط و همکاری‌های بین‌المللی جمهوری آفریقای جنوبی، در یک گفت‌وگوی تلفنی، آخرین تحولات منطقه پس از توقف تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران را مورد بررسی و تبادل نظر قرار دادند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سیدمحمدخاتمی با صدور پیامی ضمن ادای احترام به ملت بزرگ و هوشمند ایران، تصریح کرد: من در برابر این خردمندی و تاب‌آوری ایرانی، سر تعظیم فرود می‌آورم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری با حضور محمد فتحعلی معاون وزیر امور خارجه به تحلیل تجاوز رژیم صهیونی به کشورمان و تاثیر آن در منطقه پرداخت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران شهید ایشان، امشب -چهارشنبه- همزمان با شب هفتم ماه محرم در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با انتشار پیامی به اظهارنظر اخیر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ایران در یونسکو خواستار اقدام فوری این سازمان در قبال تجاوزات اسرائیل به مراکز فرهنگی، علمی و رسانه‌ای شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در دومین جلسه بررسی ابعاد خسارات جنگ ۱۲ روزه و با دستور رئیس‌جمهور، شهرداری تهران و استانداری‌ها مسئول فرآیند احداث، مرمت و مقاوم‌سازی واحد‌های مسکونی و تجاری آسیب‌دیده شدند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه، ادعای واهی مطرح شده توسط رسانه‌های آلمان علیه کشورمان در خصوص طراحی برای تعرض به اماکن یهودی را قاطعانه رد و به شدیدترین وجه محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» طحان‌نظیف در مورد مصوبه تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی گفت: تا زمان تامین امنیت دانشمندان و مراکز هسته‌ای ما، تعلیق همکاری ادامه خواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است