بین‌الملل 12:22 - 08 اردیبهشت 1404
وزیر راه آهن پاکستان در واکنش به تعلیق مشارکت هند در پیمان آب‌های سند، با تهدید به حمله هسته‌ای، اعلام کرد که موشک‌ها به سوی هند نشانه رفته‌اند.

پاکستان هند را به حمله هسته‌ای تهدید کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - حنیف عباسی، وزیر راه آهن پاکستان، خطاب به هند گفت که موشک‌های هسته‌ای پاکستان  غوری ، شاهین و غزنوی به سمت هند نشانه رفته‌اند و صرفا  تزئیناتی برای نمایش در خیابان‌ها  نیستند. این اظهارات در یک کنفرانس مطبوعاتی توسط وزیر پاکستانی مطرح شد، جایی که او گفت: اگر آب ما را قطع کنید، نفس شما را قطع خواهیم کرد.

او در ادامه افزود که پاکستان آماده جنگ با هند است و ادامه داد: تصور کنید یک موشک شلیک می‌کنید، ما با ۲۰۰ موشک پاسخ می‌دهیم. سرنوشت شما چه خواهد شد؟ به کجا فرار خواهید کرد؟ ما را تهدید نکنید، ما آماده جنگ با شما هستیم، ما ترسو نیستیم.

همچنین عباسی به عدم وجود اطلاعات درست در هند در مورد محل استقرار موشک‌های پاکستانی اشاره کرد. هند پس از حمله پهلگام که در آن شبه‌نظامیان در کشمیر تحت کنترل هند ۲۶ گردشگر را کشتند، تعلیق مشارکت خود در پیمان آب‌های رودخانه سند را اعلام کرد.

شب جمعه نیز، انفجاری خانه‌هایی را در مناطق آنانتناگ و آنتنیپورا را ویران کرد. هند ادعا کرد که آنها در حمله تروریستی ۲۲ آوریل در پهلگام که منجر به کشته شدن ۲۶ نفر، عمدتا گردشگر، شد، دست داشتند. به گفته مقامات، انفجار در حین عملیات بازرسی رخ داد، جایی که مواد منفجره در داخل خانه‌ها کار گذاشته شده و منفجر شدند.

حمله پهلگام یکی از خونین‌ترین حملات در سال‌های اخیر بود که در آن تروریست‌ها ۲۶ نفر، عمدتا گردشگران را کشتند. این حمله خشم عمومی گسترده‌ای را در هند و خارج از آن برانگیخت.

تعلیق مشارکت در پیمان آب‌های رودخانه سند می‌تواند تاثیر قابل توجهی بر تامین آب در پاکستان، به ویژه برای کشاورزی و انرژی داشته باشد. اسلام‌آباد تصمیم هند را اعلان جنگ  توصیف و تهدید کرد که به تهدید تامین آب پاسخ خواهد داد.

این اولین بار است که از زمان امضای پیمان آب‌های رودخانه سند در سال ۱۹۶۰، چنین اقداماتی اتخاذ می‌شود، پیمانی که یکی از معدود عناصر پایدار در روابط هند و پاکستان باقی مانده است. هند پس از حمله پهلگام به همه شهروندان پاکستانی دستور داد ظرف ۴۸ ساعت کشور را ترک کنند، ویزا‌های آنها را لغو کرد و مرز‌ها را بست.

نارندرا مودی، نخست‌وزیر، سفر خود به عربستان سعودی را کوتاه کرد و با عجله به دهلی بازگشت. ویکرام میسری، وزیر امور خارجه هند اعلام کرد که مشاوران نظامی در سفارت پاکستان افراد نامطلوب هستند و هر دو طرف تعداد نمایندگی‌های دیپلماتیک خود را تقریبا به نصف کاهش دادند.

منبع: آر تی


12184381
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر اسلواکی گفت که اگر کی‌یف ترانزیت نفت از طریق خط لوله دروژبا را از سر نگیرد، اسلواکی از ۲۳ فوریه برق رسانی به اوکراین را متوقف خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انجمن کنترل تسلیحات هشدار داده است که ایالات متحده در حال نهایی کردن یک توافق همکاری هسته‌ای چند میلیارد دلاری با عربستان سعودی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور لبنان حملات مرگبار رژیم صهیونیستی به کشورش را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور می‌گوید حکم دیوان عالی آمریکا در مورد تعرفه‌ها نشان می‌دهد که داشتن تعادل در دموکراسی‌ها خوب است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از حمله مردان مسلح به روستایی در ایالت زامفارا در شمال غربی نیجریه، حداقل ۵۰ نفر کشته و چندین زن و کودک ربوده شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رویترز می‌نویسد رئیس جمهور آمریکا در حالی این کشور را به سمت جنگ با ایران سوق می‌دهد که مشاورانش بر تمرکز بر اقتصاد داخلی تأکید دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه اسپانیا حضور کمیسیون اروپا در جلسه افتتاحیه هیئت صلح ترامپ در واشنگتن را «اشتباه» توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روز جمعه، دیوان عالی آمریکا به طور ناگهانی مسیری که توسط قدرت و تهدید ترامپ طی می‌شد را تغییر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید گزارش داد که ایالات متحده پس از حکم دیوان عالی، برخی از تعرفه‌ها را لغو کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیویورک تایمز به نقل از منابعی در پنتاگون گزارش داد که صد‌ها سرباز آمریکایی از قطر و بحرین خارج شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است