اجتماعی 16:50 - 17 بهمن 1401
مدیر عامل سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران از تهیه و ابلاغ طرح مقاوم‌سازی و بهسازی لرزه‌ای پل‌های ۴ تقاطع غیرهمسطح خبر داد.

ابلاغ طرح مقاوم‌سازی و بهسازی لرزه‌ای پل‌های ۴ تقاطع غیرهمسطح پایتخت

به گزارش فارس، محمدصادق خیرخواه در تشریح آخرین دستاوردهای مطالعاتی سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران در حوزه مقاوم سازی پل‌ها و ابنیه بزرگراهی، از تهیه و ابلاغ طرح مقاوم سازی و بهسازی لرزه‌ای پل‌های تقاطع بزرگراه صدر با بلوار کاوه، تقاطع بزرگراه شهید آوینی(کمربندی شهرری) با بلوار شهید دستواره، تقاطع بزرگراه شمال حرم(علامه عسگری) با آزادراه تهران- قم و تقاطع بزرگراه شهید آوینی با راه‌آهن تهران- مشهد(ایستگاه شهید بهشتی) خبر داد.

وی گفت: طرح‌های فوق برای اجرای تشریفات انتخاب پیمانکار و آغاز عملیات اجرایی به سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران ابلاغ شده است.

خیرخواه با بیان اینکه تاکنون طرح مقاوم‌سازی بخش اعظم تقاطع‌های غیرهمسطح موجود در مسیرهای اضطراری شهر تهران که از سوی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران مشخص شده، تهیه و ابلاغ شده است، درباره اهمیت مقاوم سازی و بهسازی لرزه‌ ای ۴ تقاطع یادشده خاطرنشان کرد: بافت متراکم شهرری توسط بزرگراه شهید آوینی به صورت یک محور کمربندی احاطه شده و از این رو مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای تقاطعات غیرهمسطح این مسیر از اهمیت و اولویت بالایی برای مدیریت شهری پایتخت برخوردار است.

وی همچنین با برشمردن تقاطع بلوار علامه عسگری با آزادراه تهران- قم به عنوان یکی از مبادی ورودی و خروجی شهر تهران بر اهمیت مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای این تقاطع تاکید و ابراز امیدواری کرد که طرح مقاوم سازی و بهسازی لرزه‌ای پل‌های ۴ تقاطع بزرگراه صدر با خیابان کامرانیه، بزرگراه رسالت با بزرگراه شهید چمران، بزرگراه یادگار امام(ره) حدفاصل بزرگراه جلال آل احمد تا بزرگراه شیخ ‌فضل‌الله نوری و بزرگراه یادگار امام(ره) با خیابان آزادی نیز تا ابتدای سال ۱۴۰۲ تهیه و برای اجرا ابلاغ شود.

پایان پیام/


11806929
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون محیط‌زیست طبیعی و تنوع‌زیستی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: امروز ۳ منطقه در استان‌های فارس، منطقه البرز مرکزی و استان گلستان به عنوان منطقه حفاظت تصویب و به مناطق تحت مدیریت سازمان اضافه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: دستورالعمل مراکز مراقبت روزانه و حمایت کودک و خانواده پیش از ۲۲ بهمن‌ماه، در پنج استان و در هر استان دو مرکز افتتاح خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون استاندار تهران از تمدید شرایط اضطرار آلودگی هوا برای فردا خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود فردا کیفیت هوا بهتر شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران از کشف یک هزار و ۵۲ دستگاه سرخ کن قاچاق خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: با توجه به مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران، فردا طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» زائرانی که تمایل دارند در قالب خدمت افتخاری در کاروان‌های حج تمتع فعالیت کنند، می‌توانند با احراز شرایط اعلام‌شده، به عنوان «زائر خدمه» وارد چرخه همکاری با کاروان‌ها و کارگزاری حج شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب گفت: در عملیاتی مشترک، یک سوداگر مرگ دستگیر و ۳۹ کیلوگرم شیشه و هروئین از مخفیگاه وی کشف شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری پرسنل سارق در یکی از دنداپزشکی‌های منطقه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران گفت: تمرکز بی‌سابقه جمعیت، چالش‌های منابع آب تهران را به نقطه‌ای رسانده که بدون بهره‌گیری نظام‌مند از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها، عبور از این شرایط امکان‌پذیر نخواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت، از شناسایی و دستگیری عاملان یک فقره قتل در محدوده خزانه تهران خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است