سیاسی 10:43 - 05 مرداد 1400
نماینده مردم مهریز و بافق در مجلس شورای اسلامی پیشنهاد داد تا هر هفته جلسه ای یک ساعته برای پرداختن به مسائل مهم جامعه در صحن مجلس برگزار شود.

صباغیان: هر هفته یک ساعت جلسه برای پرداختن به مسائل مهم در مجلس برگزار شود

به گزارش ایسنا، محمدرضا صباغیان در تذکری شفاهی در جلسه علنی امروز مجلس بیان کرد: دغدغه اکثر نمایندگان مربوط به وضعیت اقتصادی کشور و تورم و گرانی های حاکم است و اکثر نمایندگان تاکید دارند که چرا دستور کار مجلس با این موضوعات تطبیق ندارد.

نماینده بافق و مهریز در ادامه اظهار کرد: قاعدتا دستور مجلس براساس ضوابط تعیین می شود، اما بهتر است هر هفته جلسه ای یک ساعته برای پرداختن به اولویت های کشور نظیر گرانی ها و مسائل روز حائز اهمیت برگزار شود و وزرا نیز حضور یافته و به سوالات نمایندگان پاسخ دهند. از این طریق هم دغدغه ها و مسائل روز جامعه دنبال می شود و هم دستور کار مجلس پیش می رود. نباید به گونه ای رفتار شود که گویی مجلس در برابر گرانی ها و مسائل روز دیگر بی تفاوت است.

انتهای پیام


11163593
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید مالیات بر ارزش افزوده یکی از درآمدهای پایدار شهرداری‌هاست و مدیریت شهری می‌تواند در زمان لازم از این منابع استفاده کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر رد گفت‌وگوی ذلیلانه با آمریکا از سوی رئیس‌جمهور و رکوردشکنی بارش‌ها در جنوب کشور پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ایران هیچ‌گاه مذاکره و گفت‌وگویی که بر مبنای احترام به حقوق قانونی و منافع مشروع ملت ایران باشد را رد نکرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و کنستانوس کمبوس وزیر خارجه جمهوری قبرس امروز (جمعه) در یک تماس تلفنی با یکدیگر گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول دولت سیزدهم به طرح تعابیر تند یکی از فعالان سیاسی خراسان جنوبی علیه دولت سیزدهم در نشست با رئیس‌جمهوری واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: انتظار ما این است که رسانه شورا‌ها را به زندگی روزمره مردم پیوند بزنند و میدان را برای حضور زنان و جوانان در انتخابات شورا‌های شهر و روستا باز کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: انتظار ما این است که رسانه شورا‌ها را به زندگی روزمره مردم پیوند بزنند و میدان را برای حضور زنان و جوانان در انتخابات شورا‌های شهر و روستا باز کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه‌های احداث مسکن اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه با حضور معاون اول رئیس‌جمهور با هدف حل مشکل مسکن اساتید و نخبگان به امضاء رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه نوشت: وزارت خارجه آمریکا کارزار ارعاب و تحریم کسانی که به دنبال پاسخگو کردن جنایتکاران جنگی هستند را تشدید می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب موقت نماز جمعه تهران، یکی از دلایل گرانی در کشور را مصرف بالای سوخت عنوان کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است