سیاسی 13:37 - 24 مهر 1400
جامعه مدرسین در بیانیه‌ای خواستار شد؛
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پیامی عملیات تروریستی علیه شیعیان قندهار در افغانستان را محکوم کرد.

حاکمیت فعلی افغانستان با مسببان جنایت هولناک قندهار برخورد کند

به گزارش ایسنا، متن این پیام به شرح زیر است:

«دست جنایتکاران ضد اسلام،بار دیگر به خون مؤمنین نمازگزار آلوده شد و غمی سنگین بر دل‌ها وارد ساخت. تکرار این حوادث گرچه دردناک و سهمگین است اما هیچ تزلزلی در گام‌های امت اسلامی برای ایستادگی و مبارزه با کفر و استکبار ایجاد نخواهد کرد. خون مظلومان، شمشیر ستمگری ظالمان را خواهد شکست و «سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مَنقَلَبٍ ینقَلِبونَ».

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم این اقدام سبعانه و ضد بشری را محکوم می‌کند و ضمن تسلیت به امت اسلامی اعلام می‌کند:

سیاست اصلی استکبار که همان اختلاف افکنی بین مسلمین و جنگ افروزی است امروز به دست جانیان داعش در افغانستان پیاده می شود و هدف در نهایت مبارزه با اسلام است. تروریست‌های کوردل با حمله به نماز گزاران نشان می‌دهند که برای حریم قدسی مسجد و فرصت عبادت و خداپرستی نیز هیچگونه حرمتی قائل نیستند و قداست و عظمت صفوف نماز نیز مانع از ددمنشی آنان نیست. سفاکانی که جنایات تلخ حمله به مساجد مؤمنین را رقم زده اند اگر سرکوب نشوند؛ دیگر جان و ناموس هیچ کس محترم نخواهد ماند و تیغ تیز تکفیر بر گردن هر انسانی فرو خواهد رفت.

اگر کسانی که امروز حکومت افغانستان را به دست گرفته‌اند و داعیه‌ حاکمیت دارند، در جنایت جمعه پیشین قُندوز، مسببّان را دستگیر و به اشدّ مجازات می‌رساندند، امروز شاهد این جنایت در قندهار نمی‌بودیم.

حاکمیت فعلی افغانستان باید علاوه بر حفظ امنیت، در مسیر ایجاد یک دولت ملی و فراگیر برای تحقق ثبات در افغانستان تلاش کرده و هرچه سریعتر با مسببان این جنایات هولناک برخورد کند.

دولت‌های اسلامی، سازمان کنفرانس اسلامی و مجامع جهانی باید به طور ویژه‌ای به آلام ملت افغانستان توجه کنند و در خط مقدم حمایت از مظلومان و مبارزه با گروه‌های تروریست باشند.

خداوند روح نمازگزاران شهید مسجد فاطمیه قندهار را مشمول رحمت و مغفرت خود قرار داده و شفای عاجل به مجروحان عنایت فرماید.

همراه با تمام مردم ایران برای امّت اسلامی و مردم رنج دیده افغانستان دعا ‌کرده و قطع دستان شرور آمریکا و اذنابش را از ممالک اسلامی از خداوند متعال خواهانیم.»

انتهای پیام


11273743
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با فرمانده ارتش پاکستان دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی وزارت امور خارجه گفت: ایران و تاجیکستان عزم خود را برای تقویت بیشتر روابط ابراز کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی نیروی هوایی ارتش درباره عبور یک فروند جنگنده از آسمان تهران توضیحاتی ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نتیجه توطئه آمریکایی-اسرائیلی و برنامه‌ریزی شده از سال‌ها قبل علیه ملت ایران بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات رییسه مجلس، طرح استفساریه قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی و باغ‌ها در خصوص تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی را اعلام وصول کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به منظور تقویت نظام مالی هوش مصنوعی، صندوق ملی هوش مصنوعی کشور با سرمایه یکصد هزار میلیارد ریال تاسیس می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی با تقاضای یک فوریت لایحه جنایات بین‌المللی موافقت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در گفت‌و‌گو با همتای ونزوئلایی خود با اشاره به تحرکات رژیم صهیونیستی در منطقه کارائیب و آمریکای لاتین، این امر را خطری بزرگ برای صلح و ثبات و آرامش آن منطقه خواند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مقاومت بسیج قوه مقننه به مناسبت سالروز تشکیل بسیج مستضعفین بیانیه‌ای صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید کالابرگ برای سه دهک اول، از هفتهٔ آینده عملی شود و هر چقدر افزایش قیمت وجود داشته باشد، وزارت رفاه آن را روی کالابرگ جبران می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است