بین‌الملل 02:26 - 05 بهمن 1401
معاون مرکز روسی آشتی در سوریه گفت که تروریست‌های فعال در منطقه کاهش‌تنش ادلب، در حال آماده سازی خرابکاری علیه پرسنل نظامی روس و سوری هستند.

تروریست‌ها در تدارک حمله علیه نیروهای روس در ادلب

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «اولگ یگوروف» معاون مرکز روسی آشتی در سوریه از برنامه‌ریزی و تدارکات گروه‌های تروریستی برای خرابکاری و حمله علیه نیروهای روسیه در ادلب خبر داد.

یگوروف شامگاه سه‌شنبه گفت که تروریست‌های فعال در منطقه کاهش‌تنش ادلب، در حال آماده سازی خرابکاری علیه پرسنل نظامی روسیه هستند.

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، وی در این‌باره توضیح داد: ««اطلاعاتی درباره تدارکات گروه‌های تروریستی برای انجام یک‌سری خرابکاری‌ها و حملات به مواضع نیروهای دولتی جمهوری عربی سوریه و پرسنل نظامی روسیه دریافت کردیم که با هدف وخیم‌تر کردن اوضاع و ایجاد اختلال در اجرای توافقات روسیه و ترکیه در مورد حفظ مشترک آتش‌بس انجام خواهند شد».

این مقام نظامی روس اظهار داشت که در منطقه شهرک‌های الزیاره، کافرینجا و کرکور، دسته‌هایی از تروریست‌ها و خودروهای زرهی شناسایی و همچنین انتقال پهپادهای دست‌ساز در تجهیزات ضربتی ثبت شده است.

طبق این گزارش، یگوروف در ادامه گفت علاوه بر این، سامانه‌های موشک‌انداز چندگانه نیز شناسایی شدند که تروریست‌ها با کمک آنها قصد دارند حملات تحریک‌آمیزی را علیه مواضع نیروهای دولتی سوریه انجام دهند.

وی در ادامه افزود: «تروریست‌ها قصد دارند ویدئوهایی را در شبکه‌های اجتماعی پخش کنند که نشان‌دهنده تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی است تا نیروهای مسلح روسیه و سوریه را به انجام حملات بی‌رویه به مناطق تحت کنترل گروه‌های مسلح غیرقانونی متهم کنند».

معاون مرکز روسی آشتی در سوریه چندی قبل نیز هشدار داده بود تروریست‌های النصره قصد استفاده از مواد سمی و نسبت دادن آن به دولت سوریه را دارند. (جزئیات بیشتر)

پایان پیام/خ


11794804
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش منابع آگاه، ایالات متحده در حال برنامه‌ریزی برای توقیف کشتی‌های بیشتری است که نفت ونزوئلا را حمل می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی روز‌ها بارش سنگین و طغیان رودخانه‌ها در غرب آمریکای شمالی، ده‌ها هزار نفر از ساکنان ایالت واشنگتن در آمریکا و استان بریتیش کلمبیا در کانادا مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، در یک کنفرانس خبری ادعا‌های قدیمی و ردشده درباره «نابودی توانمندی هسته‌ای ایران» را تکرار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور روسی تاکید کرد که براساس سند جدید امنیت ملی آمریکا دیگر کشور‌های اروپایی اولویت ترامپ نیستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید مدعی است که آمریکا با برنامه‌ریزی پشت‌پرده در تلاش است آتش‌بس غزه را به شکل آرامی وارد مرحله دوم کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع صهیونیستی ادعا کردند که ارتش اسرائیل طی چند هفته گذشته طرح حمله گسترده‌ای را علیه اهداف حزب‌الله در لبنان آماده کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ تحریم‌های تازه‌ای علیه سه برادرزاده نیکولاس مادورو و شش شرکت مرتبط با صنعت نفت ونزوئلا اعمال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری گزارش دادند که رئیس‌جمهور اوکراین برای تشکیل دولتی با ریاست مقامات امنیتی آماده می‌شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قرار است مقام‌های ارشد آمریکا شنبه در پاریس با نمایندگان اوکراین، فرانسه، آلمان و انگلیس دیدار تا درباره طرح صلح دونالد ترامپ گفت‌و‌گو کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی می‌گوید آمریکا پیشنهاد داده به عنوان مصالحه، نیرو‌های اوکراینی از بخشی از دونباس خارج شوند تا در آن نوعی منطقه غیرنظامی ایجاد شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است