اقتصادی 09:43 - 26 اردیبهشت 1403
طرح اختصاص سهمیه گازوئیل بر اساس حرکت در فاصله بین مبدا تا مقصد و منطبق با بارنامه فقط در جایگاه های عرضه سوخت واقع در مسیر به صورت آزمایشی از خرداد ماه اجرا می شود.

آغاز آزمایشی طرح اختصاص سهمیه گازوئیل در مسیر از خرداد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، به‌منظور جلوگیری از انحراف سوخت و صدور بارنامه‌های جعلی، طرح تخصیص نفت‌گاز براساس اسناد حمل برخط از ابتدای ماه آینده عملیاتی می‌شود.

جعفر سالاری‌نسب، مدیرعامل شرکت ملای پخش فرآورده‌های نفتی وجود بارنامه‌های جعلی برای فروش خارج از سیستم سوخت را معضلی برای مدیریت عرضه سوخت دانست و گفت: با بهره‌برداری از سامانه تخصیص نفت‌گاز براساس اسناد حمل برخط، خودروهای گازوئیل‌سوز فقط می‌توانند در مسیر ترددی که در بارنامه درج شده، امکان به‌سوخت‌گیری کنند و خارج از این مسیر، امکان استفاده از کارت سوخت خود را ندارند.

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌کنیم با بهره‌برداری از این سامانه که از خرداد‌ماه آغاز می‌شود، روزانه تا 5 میلیون لیتر از انحراف نفت‌گاز جلوگیری شود.

از اینرو، طرح اختصاص سهمیه گازوئیل بر اساس حرکت در فاصله بین مبدا تا مقصد و منطبق با بارنامه فقط در جایگاه های عرضه سوخت واقع در مسیر به صورت آزمایشی از خرداد ماه اجرا می شود.

انتهای پیام/


12055824
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نقش پر رنگ اصناف در برقراری آرامش و ثبات اقتصادی در طی روز‌های اخیر حاکی از آن است که با وجود مشکلات بسیار زیاد اصناف و تولیدکنندگان به در جریانات اخیر به اغتشاشگران پشت پا زدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر تعهد دولت به حمایت از معیشت خانوارها گفت: اعتبار تعیین‌شده برای کالابرگ به‌گونه‌ای است که می‌تواند افزایش قیمت کالاهای اساسی را به‌طور کامل جبران کند و در صورت هرگونه تغییر قیمت، مابه‌التفاوت آن پرداخت خواهد شد...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ارز ترجیحی ضد تولید بود، گفت: با اصلاح روش، یارانه ۷۰۰ همتی به دست مردم می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته جوی آرام در غالب مناطق کشور حاکم بوده و در شهر‌های صنعتی و پر جمعیت با افزایش غلظت آلاینده‌های جوی مواجه خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل توانیر گفت: مسیر درست این است که دولت به نقش حداقلی در خرید و فروش برسد و برق مورد نیاز مصرف‌های بالاتر از الگو از طریق تابلوی برق آزاد، برق سبز و گواهی صرفه‌جویی تأمین شود تا هم سرمایه‌گذاری جذاب شود و هم فشار یارانه‌ای کاهش یابد....
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی با تأکید بر ضرورت تغییر نگرش مدیریتی، برنامه‌محوری و سنجش نتایج واقعی را محور اصلی ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها و مدیران دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همتی، طی حکمی مهدی دارابی را به سمت «دستیار رئیس کل در امور ارزی» منصوب کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نشست مشترک روسای سه اتاق تعاون، بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی و اصناف ایران، امروز با هدف بررسی مسائل روز اقتصادی برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی اعلام کرد: در اولین روز کاری بازار یکپارچه حواله‌ی ارزی، میزان عرضه ارز ۳۰ میلیون دلار از میزان تقاضا بیشتر بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: راهبرد اصلی در بخش دام و آبزیان، کاهش ضایعات، ارتقای بهره‌وری و حذف موازی‌کاری‌ها برای حمایت مؤثر از تولید است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است