اقتصادی 16:04 - 24 مهر 1403
قائم‌مقام وزیر صمت گفت: بستر الکترونیک تنها راه رقابت پذیر کردن اقتصاد کشور است، تجارت در بستر الکترونیک توسعه پیدا می‌کند و جای توسعه بسیار زیاد دارد

بستر الکترونیک تنها راه رقابت پذیر کردن اقتصاد کشور

مفتح، قائم مقام وزیر صمت در همایش روز ملی تجارت الکترونیک گفت: مصلحت کل و صلاح کشور است که به سمت تجارت الکترونیک برویم آقای غضنفری بار‌ها مطرح کرده که صندوق توسعه ملی از تجارت الکترونیک حمایت می‌کند.

او می‌گوید: ما یک فرصت طلایی داریم و باید تمام تلاش خود را در این بازه انجام دهیم. تحقیقا اسکناس از واسطه روزانه حتی در سطح خرد حذف شده است تنها مجرا و شبکه توزیعی که می‌تواند ادعا کند در تمام ۲۴ ساعت و ۷ روز هفته فعال است همین بستر الکترونیکی است.

مفتح اظهار کرد: بستر الکترونیک تنها راه رقابت پذیر کردن اقتصاد کشور است. تجارت در بستر الکترونیک توسعه پیدا می‌کند و جای توسعه بسیار زیاد دارد؛ کشور به شدت به فعالیت تجارت الکترونیک نیاز دارد و این بحث در اولویت دستگاه‌ها است.


12104854
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: تاکنون ۹۰ درصد اراضی تحت کشت مکانیزه برداشت می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۶ هزار میلیارد ریال کالا در مزایده ۲۹۴ اموال منقول، سازمان جمع‌آوری و فروش اموال‌تملیکی عرضه شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی از افزایش ۱۱ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در چهار ماهه نخست امسال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت از پیگیری دستاوردهای هجدهمین کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه و برنامه‌ریزی برای برگزاری کمیسیون نوزدهم در ایران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دستورالعمل ناظر بر «حساب امانی» و خدمات بانکی مرتبط با آن پس از تصویب هیات عامل بانک مرکزی با هدف تنظیم‌گری، ارتقای شفافیت، انضباط بخشی و پیشگیری از سوء استفاده‌های احتمالی در فرآیند نگهداری وجوه به شبکه بانکی ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: دمای هوا پنجشنبه و جمعه در نوار شمالی کشور و دامنه‌های جنوبی البرز به‌طور محسوسی افزایش و شنبه و یکشنبه مجددا کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی درباره علت گرانی مرغ توضیحاتی داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: استفاده از پسماند واحد‌های گاوداری در ارتباط با کود کاربرد دارد که می‌تواند منجر به افزایش ۳۰ درصدی تولید شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۲۶ شهریور ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیات‌عامل صندوق ملی مسکن با بیان اینکه از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون ۱۱ همت از منابع صندوق برای تکمیل زیرساخت‌های آب و برق سایت‌های مسکن هزینه شده، از برنامه‌ریزی برای رساندن این عدد به ۲۰ همت تا پایان سال خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است