بین‌الملل 15:08 - 25 شهریور 1400
تایوان هزینه‌های مازاد دفاعی به ارزش ۲۴۰ میلیارد دلار تایوان (۸.۶۹ میلیارد دلار) را برای پنج سال آینده از جمله برای موشک‌های جدید پیشنهاد کرد و هشدار داد که نیاز فوری برای ارتقاء سلاح‌ها در مواجهه با "تهدید شدید" از سوی چین وجود دارد.

برنامه ۹ میلیارد دلاری تایوان برای تقویت بودجه نظامی

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، تسای اینگ ون، رئیس جمهوری تایوان، مدرن‌سازی نیروهای مسلح و افزایش هزینه های دفاعی را در اولویت خود قرار داده است، به ویژه در شرایطی که پکن فشارهای نظامی و دیپلماتیک خود را علیه جزیره‌ای که ادعا می‌کند قلمرو "مقدس" چین است، افزایش می‌دهد.

این اعتبار جدید که در صدر هزینه‌های نظامی ۴۷۱.۷ میلیارد دلار تایوان برای سال ۲۰۲۲ می‌شود، باید در پارلمان تصویب شود که حزب حاکم تسای اکثریت آن را دارد. این بدین معناست که مسیر همواری مقابل تصویب آن به نظر می‌رسد.

وزیر دفاع تایوان بعد از نشست هفتگی کابینه در بیانیه‌ای گفت: کمونیست‌های چین به سرمایه‌گذاری هنگفت در بودجه دفاعی ملی خود ادامه داده‌اند، قدرت نظامی آن به سرعت افزایش یافته است و اغلب هواپیماها و کشتی‌ها را برای حمله و آزار و اذیت به دریاها و حریم هوایی ما اعزام کرده است. در مواجهه با تهدیدهای شدید دشمن، ارتش به طور فعال مشغول ساخت و آماده‌سازی نظامی است و دستیابی به تسلیحات و تجهیزات در مدت زمان کوتاه ضروری است.

وانگ شین-لونگ، معاون وزیر دفاع تایوان به خبرنگاران گفت که سلاح‌های جدید همه در داخل ساخته خواهند شد، زیرا تایوان قدرت تولید خود را افزایش می‌دهد و با این حال ایالات متحده احتمالا به عنوان تامین‌کننده قطعات و فناوری مهم باقی خواهد ماند.

تایوان مایل است نشان دهد که می‌تواند از خود دفاع کند، به ویژه در بحبوحه سوالاتی که وجود دارد مبنی بر اینکه آیا ایالات متحده در صورت حمله چین به کمک آن می‌آید یا خیر.

انتهای پیام


11231306
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشریه نشنال اینترست در گزارشی فاش کرد جمهوری آذربایجان در جنگ تحمیلی ۱۲ علیه ایران با رژیم تروریستی همکاری می‌کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس ژئوفیزیک اعلام کرد زلزله‌ای به بزرگی ۶.۷ ریشتر منطقه جزایر تانیمبار اندونزی را لرزاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع محلی در استان قندهار از گشت‌زنی هواپیمای بدون سرنشین بر فراز این استان خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم اسرائیل برای حمله به ایران از یک نظریه‌ی پنج مرحله‌ای برای فروپاشی استفاده کرد، اما این نظریه در خصوص ایران و ایرانیان نتیجه عکس داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های امنیتی روسیه اعلام کردند یک شهروند روسی-اوکراینی را بازداشت کرده‌اند که قصد داشت با مواد منفجره یک فرمانده روس در کریمه را ترور کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلزله‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر روز دوشنبه در نزدیکی خط ساحلی جنوبی اسپانیا رخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اوکراین سه پهپاد را به سمت مرکز آموزش نیروگاه هسته‌ای زاپوروژیا فرستاد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برای نخستین‌بار در استان نورستان افغانستان سنگ یک کیلویی یاقوت کشف شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور آمریکایی با اشاره به چالش‌های آمریکا خواستار تمرکز بر داخل شده و کنایه زد که واشنگتن به زودی از چین برای کمک به اوکراین باید قرض بگیرید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون سابق وزیر خارجه انگلیس با اشاره به عملیات نظامی یمن در دریای سرخ علیه اسرائیل و حامیان آن اعلام کرد استراتژی این کشور باید تغییر کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است