ورزشی 13:53 - 20 خرداد 1404
سرمربی تیم ملی موی تای مردان ایران درباره نتایج ضعیف تیم‌های امید و بزرگسالان ایران در مسابقات جهانی ترکیه گفت: فقط با ۷ روز اردو عازم مسابقات قهرمانی جهان شدیم.

سرمربی موی تای: با ۷ روز اردو به مسابقات جهانی رفتیم!/ ۵۰ درصد مقصر نتایج ضعیف هستم

باشگاه خبرنگاران جوان - محمد انجدانی، سرمربی تیم ملی موی تای مردان ایران در یک نشست خبری درباره نتایج ضعیف تیم ۸ نفره موی تای مردان امید و بزرگسال ایران در مسابقات قهرمانی جهان و کسب تنها ۲ مدال برنز در بخش امیدها، گفت: از ابتدای پیدایش این ورزش بوده‌ام و تنها کسی هستم که در تمامی اعزام‌ها یا سرمربی یا مربی ارشد بوده‌ام و سال‌های سال مدال‌های زیادی را کسب کردیم. زمانی ما اردوهای ۳ یا ۶ ماهه داشتیم و تمام قهرمانان ما مورد تجلیل قرار می‌گرفتند، بازی‌های تدارکاتی داشتیم و اردوهای بلند مدت با شرایط خوب برگزار می‌کردیم. صد درصد بی‌توجهی‌ها به موی تای تاثیرگذار بوده است. با ۷ یا ۸ روز اردو چطور می‌توانم جواب بدهم؟ بازیکنان خوب ما اکثرا به تایلند رفته‌اند و برای پول آن‌جا مبارزه می‌کنند. من کارم را بلدم. با یک هفته اردو حتی بچه‌ها با صدای من آشنا نمی‌شوند. سال‌های قبل اردوهای باند مدت داشتیم، بچه‌ها سکه می‌گرفتند.

او درباره این که چرا با وجود چنین شرایطی کار کرده است؟ گفت: من سربازم و با هر شرایطی موظف هستیم کمک کنیم. آیا می‌شود قهرمانان ما در ۳ سال گذشته برای اعزام‌شان پول بدهند؟‌ 

جواد نصیری درباره این انتقادات گفت: من به آقای انجدانی گفتم بچه‌ها چقدر آماده‌اند؟ گفت بچه‌ها ۴۰ درصد آماده هستند. من نمی‌توانم کسی که قهرمان کشور شده را کنار بگذارم. همه بچه‌هایی که قهرمان کشور شدند اعزام شدند و از بیرون کسی را نیاوردیم. ما نامه زدیم اما به ما فقط ۷ روز اجازه اردو دادند.

انجدانی، سرمربی تیم ملی در ادامه درباره نتایج ضعیف بازیکنانش خاطرنشان کرد: مسابقه ما مشت و لگد است و نمی‌توانیم بگوییم چرا یک نفر ناک اوت می‌شود. اصلا نمی‌توان پیش‌بینی کرد. بهترین زمانی که ما از چهل و پنجم جهان به رتبه چهارم رسیدیم زمان آقای نصیری بود.حاضرم اعتبارم صدمه ببیند اما تجربه‌ام را در طبق اخلاص بگذارم.

او درباره این که عقلانی نیست تیمی با ۷ روز اردو به مسابقات جهانی برود و اصلا چرا این اعزام صورت گرفته و این مسئولیت را قبول کرده است؟ گفت: به‌خاطر این که همه بچه‌ها استانی و کشوری بازی کردند و سرمایه ما همین‌ها بودند. همه قهرمانان ما رفته‌اند. مگر می‌شود کاری کرد؟ اگر آقای نصیری می‌گوید ۵۰ درصد مقصر است من هم قبول دارم ۵۰ درصد مقصر این نتایج هستم. من نتایج را گردن می‌گیرم. قدیم هر وزن ۳ حریف تمرینی داشتیم و اختلاف کمی با هم داشتند. 

نصیری در واکنش با بیان این که دخالتی در امور فنی و انتخاب بازیکنان نداشته است، گفت: همه پاسخگو هستیم و باید اشتباهات‌مان را بپذیریم. ما باید به مسابقات برویم. حالا بازیکن من از نظر جسمی و فنی یا روحی خوب نبوده است می‌تواند هر دلیلی داشته باشد. 

انجدانی در ادامه درباره این که در مدت ۷ روز اردو چه برنامه‌ای داشته است؟ گفت: هم کارهای سرعتی و قدرتی و بدنسازی داشتیم. برای بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی هشدار می‌دهم به فکر باشند و برنامه‌ریزی خوبی بشود تا نتیجه خوبی کسب شود. 


12199239
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی هاکی پسران زیر ۱۸ سال با کسب مدال برنز مسابقات قهرمانی جواز حضور در جام جهانی را به دست آورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی هاکی دختران زیر ۱۸ سال ایران موفق شد به جمع ۴ تیم برتر قاره کهن برسد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال جوانان ایران در ادامه مسابقات کافا قرقیزستان را شکست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دروازه‌بان جوان، آینده‌دار و ملی‌پوش فصل گذشته آلومینیوم اراک به جمع آبی‌پوشان اضافه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه مس رفسنجان به تشریح آخرین وضعیت شکایت از رای فدراسیون فوتبال برای برگزاری بازی پلی‌آف لیگ برتر در دادگاه بین‌المللی ورزش پرداخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه روند جوانگرایی پرسپولیس، هافبک آینده‌دار فوتبال ایران، پرسپولیسی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» محمدامین کاظمیان به شکل توافقی از پرسپولیس جدا شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان گفت: بر اساس مقررات و روند طی‌شده، صنعت نفت آبادان به‌عنوان تیم صعودکننده به لیگ برتر معرفی شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال تهران تصمیم گرفته که برای فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر به عنوان مدیرعامل در این باشگاه فعالیت نکند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون گلف با تأکید بر توسعه برابر بخش مردان و بانوان گفت: نخستین دوره مسابقات برترین‌های گلف بانوان با فرمت حرفه‌ای و استاندارد‌های بین‌المللی برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است