اجتماعی 13:46 - 24 مهر 1403
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۵ هزار ثوب البسه قاچاق به ارزش ۲۵ میلیارد ریال خبر داد.

کشف ۲۵ میلیارد ریال البسه قاچاق در بازار تهران

سرهنگ کارآگاه "مهدی افشاری" رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری پلیس توضیح داد: با انجام اقدامات فنی و پلیسی ماموران این پلیس موفق به کشف محل فروش البسه قاچاق در محدوده "بازار" تهران شدند.

وی عنوان داشت: با رصد‌های اطلاعاتی مشخص شد متصدی فروشگاهی مقادیری البسه خارجی در محدوده خیابان "خزانه" دپو و نگهداری می‌کند.

افشاری به شناسایی هویت متهم و هماهنگی‌های قضائی اشاره کرد و افزود: تیمی از ماموران این پلیس به محل مذکور مراجعه و در بررسی‌های بیشتر از این مکان ۵ هزار و ۴۲۵ ثوب پوشاک زنانه خارجی همگی فاقد بارنامه و مجوز‌های گمرکی کشف کردند. 

این مقام انتظامی افزود: در این رابطه یک متهم دستگیر و کارشناسان ارزش اموال کشف شده را ۲۵ میلیارد ریال اعلام کردند. رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران از شهروندان درخواست کرد درصورت مشاهده هرگونه قاچاق و یا احتکارکالا با این پلیس به شماره‌های ۰۲۱۶۶۷۴۷۳۴۳ ویا ۰۹۹۹۹۸۷۱۳۹۲ تماس بگیرند.


12104788
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد اجرایی فرمان امام و وزارت آموزش و پرورش با هدف تقویت عدالت آموزشی و تربیتی و ارتقای کیفیت مدارس مناطق کم‌برخوردار، دو تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، اعلام کرد: از ساعت ۱۸:۰۰ امروز مسیر جاده چالوس شامل آزادراه تهران-شمال و مسیر کرج-چالوس به‌طور کامل بازگشایی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت در اطلاعیه‌ای از اولویت‌های جدید حج تمتع دعوت به عمل آورده تا براساس زمانبندی تعیین شده در پیش ثبت نام شرکت کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در نشست مسئولان بعثه وسازمان حج اعلام شد از زمان شروع عملیات عمره در شهریور ماه تاکنون ۳۵ هزار عمره گزار به سرزمین وحی مشرف شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سردار حسینی گفت: ۵ استان فارس، کرمان، سیستان و بلوچستان، خوزستان و خراسان رضوی حدود ۶۰ درصد از تمام تلفات جاده‌ای کشور را به خود اختصاص داده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: حمایت از معلولان و اقشار نیازمند باید اولویت یک باشد و در ایام بودجه هم به صورت ویژه پیگیری شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از تثبیت مالکیت و صدور سند برای طرح ۴۰ هزار هکتاری جُفیر دشت‌آزادگان و اِتمام عکسبرداری هوایی پهنه‌های شهری و روستایی آبادان و خرمشهر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دادگستری استان تهران از کمک ۲۰ میلیارد تومانی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به دادگستری استان تهران برای آزادسازی زندانیان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: مستندات جنایات صهیونیست‌ها در تمامی ۱۶ استانِ درگیرِ جنگِ تحمیلی ۱۲ روزه اخذ شده و به معاونت حقوقی ریاست جمهوری ارائه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی فراجا با اشاره به رضایت ۷۷ درصدی مردم از عملکرد این پلیس، گفت: ما باید احساس ناامنی را در مجرم بیشتر کنیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است