اجتماعی 13:46 - 24 مهر 1403
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۵ هزار ثوب البسه قاچاق به ارزش ۲۵ میلیارد ریال خبر داد.

کشف ۲۵ میلیارد ریال البسه قاچاق در بازار تهران

سرهنگ کارآگاه "مهدی افشاری" رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری پلیس توضیح داد: با انجام اقدامات فنی و پلیسی ماموران این پلیس موفق به کشف محل فروش البسه قاچاق در محدوده "بازار" تهران شدند.

وی عنوان داشت: با رصد‌های اطلاعاتی مشخص شد متصدی فروشگاهی مقادیری البسه خارجی در محدوده خیابان "خزانه" دپو و نگهداری می‌کند.

افشاری به شناسایی هویت متهم و هماهنگی‌های قضائی اشاره کرد و افزود: تیمی از ماموران این پلیس به محل مذکور مراجعه و در بررسی‌های بیشتر از این مکان ۵ هزار و ۴۲۵ ثوب پوشاک زنانه خارجی همگی فاقد بارنامه و مجوز‌های گمرکی کشف کردند. 

این مقام انتظامی افزود: در این رابطه یک متهم دستگیر و کارشناسان ارزش اموال کشف شده را ۲۵ میلیارد ریال اعلام کردند. رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران از شهروندان درخواست کرد درصورت مشاهده هرگونه قاچاق و یا احتکارکالا با این پلیس به شماره‌های ۰۲۱۶۶۷۴۷۳۴۳ ویا ۰۹۹۹۹۸۷۱۳۹۲ تماس بگیرند.


12104788
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با تأکید بر اینکه عدم اجرای تصمیمات بازدارنده می‌توانست غلظت آلاینده‌ها را افزایش داده و وضعیت شهر را به سطوح بالاتر بحران برساند، از اتخاذ محدودیت‌های تازه در مراکز تجمعی همچون سینما و تئاتر با هدف کاهش مخاطرات برای گروه‌های...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فعالیت تمامی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه شنبه ۸ آذر ماه بصورت حضوری خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در فصل پاییز و زمستان خانواده‌ها باید تدابیری را برای مقابله با سرما اجرایی کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هواشناسی استان تهران از ماندگاری هوای آلوده تا اواسط هفته آینده خبر داد، در این مدت غلظت آلایندگی هوا بیشتر خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دومین روز از رویداد شهری تهران با اجرای پنل‌های تخصصی موضوعات مختلف شهری آغاز شد و پس از آن با اکثریت آراء دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی ابقا شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا، از اجرای محدودیت ترافیکی مقطعی در محور هراز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: با توجه به اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران فردا شنبه ۸ آذر ماه طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه از در منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدارس و دانشگاه‌های استان تهران به استثنای ملارد، شهریار، شهر قدس، رباط کریم، فیروزکوه، دماوند و پردیس طی فردا شنبه ۸ آذرماه دورکار خواهند بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پنجمین جلسه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای تهران در استانداری برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک روان‌پزشک و درمان‌گر اعتیاد گفت: بی‌تعارف بار‌ها گفته‌ام که مواد مخدر «گُل» در ایران از تمام مواد دیگر مخرب‌تر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است