بین‌الملل 23:14 - 31 اردیبهشت 1401
جنبش جهاد اسلامی شهادت جوان فلسطین در اردوگاه جنین را نشانه تروریسم خونین اشغالگران خواند و گفت که آحاد ملت فلسطین و گروه‌های مقاومت آتش نبرد را در خطوط رویارویی با دشمن شعله ور می‌کنند.

جهاد اسلامی: اردوگاه جنین هر روز عزم خود را در مقابله با اشغالگران ثابت می‌کند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، جنبش جهاد اسلامی فلسطین شهادت «امجد ولید الفاید» جوان ۱۷ ساله فلسطینی را که به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست در اطراف شهر و اردوگاه جنین را تبریک و تسلیت گفت.

به گزارش فلسطین الیوم، جنبش جهاد اسلامی اعلام کرد: اردوگاه جنین هر روز عزم و صلابت بی‌پایان خود را در تداوم مقابله با اشغالگری غاصب ثابت می‌کند.

این جنبش افزود:  شهادت مجاهد امجد الفاید با شلیک ده‌ها گلوله به بدن وی، معنای تروریسم خونینی را که اشغالگران علیه مردم ما انجام داده‌اند، آشکار می‌کند.

جهاد اسلامی تاکید کرد: ما از تکلیف مقدس و مقاومت قهرمان خود هر چقدر هم که هزینه ها و فداکاری های برای آزادسازی سرزمین و مسجد الاقصی سنگین باشد، دست نمی کشیم و خون شهدا راه آزادی را روشن خواهد کرد.

این جنبش از آحاد ملت فلسطین و نیروهای مقاومت خواست برای دفاع از حق ملت فلسطین و مقدسات آن آتش خطوط رویارویی با رژیم اشغالگر را به هر وسیله  و طریقی شعله ور کنند.

اردوگاه «جنین» در غرب شهر جنین، واقع در شمال کرانه باختری این روزها و هفته‌ها به کابوسی برای رژیم صهیونیستی تبدیل شده است؛ اردوگاهی که همچون دیگر شهرهای کرانه باختری خبری از پرتاب سنگ و حمله با چاقو نیست، بلکه جوانان اردوگاه با سلاح گرم به سوی صهیونیست‌ها شلیک می‌کنند. می‌توان گفت که جنین در حال تبدیل به کانون مقاومت مسلحانه و غزه‌ای دیگر آن هم در شمال کرانه باختری است.

به نوشته وبگاه شهاب نیوز، با شهادت «امجد الفاید» نوجوان ۱۷ ساله فلسطینی اهل اردوگاه «جنین» در شمال کرانه باختری، تعداد شهدایی که این اردوگاه از ابتدای ۲۰۲۲ تقدیم آرمان فلسطین کرده، به ۲۰ مورد افزایش یافت.

بیشتر این شهدا در جریان انجام عملیات‌های شهادت‌طلبانه و فداکارانه به شهادت رسیده‌اند. اولین این شهدا «محمد کرم ابو صلاح» ۱۷ ساله بود که در ۱۴ فوریه (۲۵ بهمن ۱۴۰۰) در شهرک «السیله الحارثیه» در جنین پس از اینکه به شدت زخمی شد، به شهادت رسید.

 انتهای پیام/.


11568850
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند در اوکراین این تصور وجود دارد که آمریکا و روسیه ممکن است بدون حضور و نظر زلنسکی در گفت‌و‌گو‌های صلح پیش بروند و توافق کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرودگاه ویلنیوس به دلیل مشاهده بالون‌های مشکوک که ادعا شده مواد مخدر را قاچاق می‌کنند، موقتاً تعطیل شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا پس از دیدار با هیئت اوکراینی گفت مذاکرات سازنده بوده و تلاش‌ها برای پایان جنگ اوکراین ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاپ لئو چهاردهم اعلام کرد که تشکیل کشور فلسطینی تنها راه حل پایدار برای وضعیت کنونی است، هرچند (رژیم) اسرائیل هنوز آن را نمی‌پذیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا و مقامات وقت را متهم کرد که با عدم نظارت کافی بر ورود مهاجران، کشور را دچار بحران کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین و آمریکا مذاکرات صلح را از ساعتی پیش آغاز کردند تا طرح اصلاح‌شده برای پایان دادن به جنگ را نهایی کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیل و رانش زمین در اندونزی تا کنون بیش از ۴۰۰ کشته و ۴۰۰ مفقودی بر جای گذاشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مرز تورخم ـ مهم‌ترین گذرگاه تجاری میان پاکستان و افغانستان ـ پس از ۵۰ روز مسدودی، به درخواست سازمان ملل و برای عبور کالاهای ضروری و انسانی فردا بازگشایی می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جریان اپوزیسیون رژیم صهیونیستی درخواست رسمی نتانیاهو برای عفو از پرونده فساد را شدیدا محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در نشست مشترک استاندار خراسان رضوی و روسای بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان در کابل،دو طرف بر توسعه همکاری‌های بانکی تأکید و ایجاد شعبات بانکی در منطقه مرزی دوغارون را بررسی کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است