اجتماعی 18:29 - 13 اسفند 1399

ممنوعیت فعالیت کارگاه های ساختمانی در روزهای جمعه

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی شکری در خصوص ممنوعیت فعالیت کارگاه های ساختمانی دارای مزاحمت های صوتی و… در روزهای جمعه گفت: با اتخاذ تمهیداتی از سوی معاونت شهرسازی و معماری برای کنترل و نگهداشت کارگاه های ساختمانی املاک در حال ساخت، شهرداران نواحی چهارگانه ضمن گشت زنی مستمر در محدوده نسبت به ممانعت موارد خلاف شناسایی شده اقدام می کنند.

وی با بیان اینکه تا کنون ۴۰۵ اخطار در نواحی چهارگانه به کارگاه های ساختمانی ابلاغ شده است، توضیح داد: با توجه به شناور بودن عملکرد جلوگیری از فعالیت های مزاحمت ساز، اخطارهای صادره به صورت عمومی طراحی و با امضا شهرداران نواحی، در اختیار عوامل شهربان قرار می گیرد که به محض شناسایی، اخطار فوری و آنی به صاحبان کارگاه ساختمانی ارائه می شود.

شهردار منطقه ۱۳ تصریح کرد: از آغاز اجرای طرح تاکنون، نسبت به جلوگیری از عملیات ساختمانی ده ها کارگاه در حال فعالیت اقدام شده و روند مذکور به صورت مکرر و روزانه ادامه می یابد.

شکری هدف از اجرای این طرح را جلوگیری از آلودگی صوتی، ایجاد آرامش و آسایش بیشتر برای شهروندان برشمرد و یادآور شد: با توجه به آنالیز درخواست های مردمی در سامانه ۱۳۷، اجرای این طرح منجر به کاهش پیام ها در زمینه آلودگی صوتی محیطی شده است.


10976446
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در زمینه قانون‌گذاری برای کودکان نکاتی مهم وجود دارد که باید به آن توجه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی کشور گفت: مشارکت یعنی مردم خود نیز در تأمین امنیت نقش‌آفرین باشند، همان‌گونه که در «دفاع مقدس ۱۲ روزه» شاهد این نقش‌آفرینی بودیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: تبدیل وضعیت مجموع ۲۲۰ هزار نفر از ایثارگران انجام شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان دادسرای انتظامی قضات گفت: بنده براساس شیوه قتل مرحوم حجت‌الاسلام حیدری می‌گویم که معتقدم قاتل منافق بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران، بر ضرورت توجه جدی به حل مشکلات مسکن جامعه ایثارگری تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی در رابطه با زمان پرداخت معوقات متناسب‌سازی و افزایش حقوق سالیانه مربوط به فروردین ماه ۱۴۰۴، برای آخرین مرحله باقی‌مانده بازنشستگان و مستمری‌بگیران توضیح داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان حفاظت محیط زیست از دادستان کل کشور خواستار صدور دستور و مساعدت ویژه در خصوص اختصاص قضات خاصِ پرونده‌های محیط زیست شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز اطلاع‌رسانی پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا اعلام کرد: تمامی واحد‌های صنفی و اماکن عمومی مشمول قوانین خاص، ملزم به رعایت قوانین کشور هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با امضای تفاهم‌نامه میان معاونت داوری و میانجی‌گری مرکز حل اختلاف قوه قضاییه و کانون دفاتر خدمات قضایی کشور، سامانه‌های الکترونیک جذب، ارجاع و رسیدگی ویژه داوران حرفه‌ای به‌زودی راه‌اندازی خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد در «همایش سراسری معاونین و مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران» بر تقویت و ارتباط با شبکه‌ها و تشکل‌های فعال در حوزه حقوقی و معاضدت قضایی و بهره‌گیری از توان آنها در حل مشکلات ایثارگران تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است