سیاسی 14:07 - 08 بهمن 1400

یمن کربلای زمان است/ از ایران کمک می‌خواهیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، احمد الشامی امروز در سخنان پیش از خطبه نماز جمعه تهران، گفت: برادران و خواهران ایرانی! من حامل سلام‌ها و درودهای ملت بزرگ و مستضعف یمن هستم و امروز در اینجا می‌خواهم از کربلای این زمان سخن بگویم که به قطع یمن است، چرا که یزیدیان زمان برای کشتار مردم یمن دست به دست یکدیگر داده‌اند، آن هم به این علت که مردم یمن شعار برائت از دشمنان خداوند را سر داده‌اند.

الشامی بیان کرد: افزون بر ۴۷ هزار شهید و مجروح، نتیجه تجاوز وحشیانه هفت ساله آمریکایی، سعودی، از بین بردن همه زیرساخت‌ها، بیمارستان‌ها، مدارس، راه‌ها، ساختمان‌های ادارات، منازل مسکونی و بازارهاو همچنین حمله به مساجد، آرامستان‌ها و حتی مراسم عروسی است.

مسئول فرهنگی اتحادیه دانشجویان یمنی در ایران گفت: همه دنیا چشم خود را بر این تجاوزات بسته‌اند و نمی‌بینند که هر روز و هر ساعت ده‌ها یمنی جان خود را از دست می‌دهند و طبق آمار هر روز به طور متوسط یک کودک شهید می‌شود.

الشامی قطع اینترنت و جلوگیری از انتشار اخبار همانند بمباران شهر صنعا یا زندان سعده که در آن ۹۱ نفر شهید و زخمی را از دیگر توطئه‌های دشمن دانست و تصریح کرد: دست کمک و یاری خود را به سوی برادران و خواهران ایرانی خود دراز می‌کنیم.


11430265
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر عزم دولت بر اجرای برنامه هفتم پیشرفت، گفت: راهبرد دولت در اجرای این برنامه، اولویت دادن به مسائل اقتصادی و معیشتی مردم است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: اگر قرار است در دولت سیاستی اعمال شود، باید فرآیند مبتنی بر تجربه‌های جهانی در نظر گرفته شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید شرایط سرمایه‌گذاری ایرانیان خارج از کشور را فراهم کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: مهمترین توافقی که امروز من و وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان کردیم، ادامه گفت‌وگوها، مشورت‌ها و افزایش رفت و آمد‌ها بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب گفت: حل‌نشدن برخی مشکلات اساسی اهواز ربطی به دشمن و تحریم ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه رایزنی‌های دیپلماتیک خود در باکو، با وزیر امور خارجه آذربایجان دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» طبق گزارش تفریغ بودجه سال ۱۴۰۳، دولت اقدام به انتشار ۵۲۴ هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» طحان‌نظیف می‌گوید جامعه دانشجویی، پیشران حرکت‌های اجتماعی و قانون اساسی و معیاری روشن برای تشخیص اولویت‌های جریان‌ دانشجویی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران و رئیس جمهور جمهوری آذربایجان دیدار و درباره مهمترین موضوعات مورد علاقه طرفین به گفت‌و‌گو پرداختند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در یادداشتی با موضوع سفر به جمهوری آذربایجان نوشت: مفتخرم که حامل پیام صلح، دوستی و اراده قاطع دولت و ملت ایران برای گشودن فصلی نوین و درخشان در روابط دوجانبه باشم

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است