بین‌الملل 14:13 - 25 اسفند 1403
دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده دستور اعمال محدودیت‌های جامع سفر برای شهروندان ۴۱ کشور جهان را ابلاغ کرد

جزئیاتی شگفت انگیز از ممنوعیت سفر به آمریکا

در پی انتشار اخباری مبنی بر اقدامات جدید دولت آمریکا برای اعمال ممنوعیت سفر به ایالات متحده بر چند کشور، منابع آگاه  جزئیات جدیدی را فاش کردند.

بر اساس این اطلاعات، دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در حال بررسی اعمال محدودیت‌های جامع سفر بر شهروندان ۴۱ کشور در قالب یک ممنوعیت جدید است. این یادداشت نشان می‌دهد که این کشور‌ها به سه گروه تقسیم شده‌اند. گروه اول شامل ده کشور، از جمله افغانستان، ایران، سوریه، کوبا و کره شمالی است که مشمول تعلیق کامل صدور ویزا خواهند شد.

در گروه دوم، پنج کشور اریتره، هائیتی، لائوس، میانمار و سودان جنوبی با تعلیق جزئی رو‌به‌رو خواهند شد که بر ویزا‌های توریستی، دانشجویی و سایر ویزا‌های مهاجرتی، با برخی استثناها، تأثیر خواهد گذاشت.

مهلت ۶۰ روزه

در مورد گروه سوم، تعلیق جزئی صدور ویزا برای ۲۶ کشور، از جمله بلاروس، پاکستان، ترکمنستان و غیره، در صورتی بررسی خواهد شد که دولت‌های آنها تلاش‌هایی برای رفع نواقص ظرف ۶۰ روز انجام ندهند، طبق آنچه در این یادداشت آمده است. یک مقام آمریکایی هشدار داد که ممکن است تغییراتی در این فهرست ایجاد شود و همچنان نیازمند تأیید دولت، از جمله وزیر امور خارجه مارکو روبیو، است.

ترامپ در دوره نخست ریاست‌جمهوری خود، ممنوعیت سفر را بر مسافران هفت کشور با اکثریت مسلمان اعمال کرد، سیاستی که قبل از تأیید آن توسط دادگاه عالی در سال ۲۰۱۸، چندین بار مورد بازبینی قرار گرفت.

در دوره کنونی ریاست‌جمهوری ترامپ، در ۲۰ ژانویه یک فرمان اجرایی صادر کرد تا بازرسی‌های امنیتی را بر روی هر خارجی که به دنبال ورود به ایالات متحده است، به منظور کشف تهدیدات علیه امنیت ملی، تشدید کند. این دستور به تعدادی از اعضای دولت دستور داد تا فهرستی از کشور‌هایی که باید سفر از آنها به طور جزئی یا کلی تعلیق شود، تا ۲۱ مارس ارائه دهند، زیرا «اطلاعات بازرسی و بررسی در آنها بسیار ناقص است.»

شایان ذکر است که این دستورالعمل‌ها بخشی از کارزاری علیه مهاجرت است که ترامپ در آغاز دوره دوم ریاست‌جمهوری خود آغاز کرد.

منبع: رویترز


12167082
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع مطلع اعلام کردند که موسس پیام‌رسان تلگرام که به دلیل اتهاماتی از فرانسه ممنوع الخروج شده بود پس از موافقت قاضی تحقیق پرونده، اجازه پیدا کرده فرانسه را ترک کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین گفت که با گروسی در مورد تعدادی از موضوعات مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران گفت‌و‌گو کردیم.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های سوریه گزارش دادند که انفجاری مهیب در محله الرمل جنوبی لاذقیه در میان گزارش‌ها از تلفات جانی به وقوع پیوست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشست آنلاین درباره وضعیت اوکراین با حضور رهبران حدود ۲۵ کشور غربی آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع واتیکان اعلام کردند که ترخیص پاپ فرانسیس که به دلیل ذات الریه در بیمارستان بستری است، هنوز امکان‌پذیر نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی بمباران رژیم صهیونیستی که شهر بیت لاهیا در شمال نوار غزه را هدف قرار داد، ۹ فلسطینی شهید شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری سوریه گزارش دادند که تعداد غیرنظامیان کشته شده در درگیری‌ها در غرب این کشور به ۱۵۰۰ نفر رسیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترکیه با استفاده از پروژه‌های اقتصادی و نظامی، نفوذ خود را در آفریقا گسترش داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده دستور اعمال محدودیت‌های جامع سفر برای شهروندان ۴۱ کشور جهان را ابلاغ کرد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت سازمان ملل متحد بیانیه‌ای را تصویب کرده است که خشونت‌های گسترده در منطقه ساحلی سوریه را محکوم می‌کند. 

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است