اجتماعی 15:08 - 05 آذر 1400

حل مشکلات معیشتی با تفکر بسیجی و جهادی میسر می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جابر عزیزی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بیله‌سوار ضمن تبریک هفته گرامیداشت بسیج مستضعفین، از مسئولین استانی خواست در راستای حمایت از تولید و رفع محرومیت اجباری از شهرستان مرزی بیله سوار در حوزه‌های اشتغال و کشاورزی به ویژه در حوزه آب، برق و پایاب سد خداآفرین، روحیه جهادی و انقلابی داشته باشند.

وی افزود: تفکر جهادی و بسیجی یک الگوی مدیریتی نمونه است که در شرایط کنونی کشور، تنها راه برون رفت از مشکلات به ویژه در حوزه معیشت مردم، استفاده از همین الگو خواهد بود.

خطیب جمعه بیله سوار ضمن اشاره به مؤلفه‌های پایدار و اقتدار در دنیا، استفاده از ظرفیت و توان مردمی و داخلی را تنها راه نجات دهنده کشور از وضعیت موجود دانست و گفت: تفکر و روحیه بسیجی ظهور دهنده و آشکار کننده اقتدار جمهوری اسلامی در دنیا می‌باشد.

حجت‌الاسلام عزیزی افزود: در دنیا ۲ نوع نظام حاکم است"یکی نظام سلطه و دیگری نظام اسلامی" که در حکومت جمهوری اسلامی ایران پایه و قدرت حکومت بعد از ولایت فقیه، بسیج و تفکر بسیجی است.

وی در ادامه ضمن برشمردن مشکلات منطقه، به مشکلات حاد و سخت کشاورزان در حوزه آب پرداخت و گفت: توجه ویژه و انقلابی مسئولین آب منطقه‌ای در این امر مورد انتظار اهالی شهرستان محروم مرزی بیله سوار است.


11337444
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: طبق بیان پیامبر اکرم(ص)، بهشت زیر پای مادران است و مادران و همسران شهدا مصداق واقعی این جایگاه رفیع‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: میانگین سن بازنشستگی ۵۲ سال و میانگین سن فعلی حقوق‌بگیران ۶۵ سال است و در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: نظام جمهوری اسلامی اردیبهشت ماه ۱۴۰۵، انتخابات سراسری را در بستر امنیت و مشارکت گسترده مردم برگزار خواهد کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران با پرداختن به ساختار نامتوازن نظام مالیاتی گفت: در برخی موارد مالیات‌ها کمتر از حد لازم اخذ می‌شوند و در مواردی نیز فشار مالیاتی به قشر‌هایی وارد می‌شود که توان تحمل آن را ندارند. این ناهماهنگی مانند کشیدن خون از جانی ضعیف است ...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران، با انتقاد از تصمیم کمیته‌ اضطراری آلودگی هوا برای تداوم اجرای طرح زوج و فرد تا پایان سال، این اقدام را غیرمنصفانه و محروم کردن بخشی از جامعه از حقوق خود خواند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی سازمان زیباسازی شهر تهران گفت: همزمان با روز زن، ۱۵۱ سازه و عرشه تبلیغاتی در سطح شهر با رویکردی هویت‌ساز و فرهنگی به اکران درآمد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بیمه‌شدگان سازمان تأمین اجتماعی با ثبت‌نام در سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان، امکان دسترسی به مجموعه اطلاعات نسخه‌های تجویزی از سوی مراکز درمانی، پزشکان و درمانگران را دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل خانه‌ ای بی گفت: پیگیری شکایت خانه‌ ای بی و بیماران پروانه‌ای از بنیاد امور بیماری‌های خاص به دلیل عدم رسیدگی به مطالبات این بیماران ادامه دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ویژه‌برنامه «نگار آسمانی» با هدف تقویت منزلت مادران، ارتقای مشارکت فرهنگی زنان و فعال‌سازی ظرفیت‌های مردمی تا ۲۱ آذ ماه در مناطق ۲۲گانه شهر تهران در فرهنگسرا‌های پایتخت برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کارگروه کاهش آلودگی هوای استان تهران از تداوم اجرای طرح زوج و فرد در پایتخت تا پایان سال خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است