علمی فناوری 20:05 - 13 آذر 1403
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره مصوبه سازمان ملی سنجش گفت: مقرر شد بدون ایجاد تغییر در محتوای مصوبه، این سازمان به وزارت علوم برگردد.

سازمان سنجش به وزارت علوم برگشت

جلسه ۹۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست مسعود پزشکیان و با حضور رئیس قوه قضائیه و اعضای شورا برگزار شد.

 حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در حاشیه این جلسه در جمع خبرنگاران درباره مصوبه سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور که درجلسه امروز شورای عالی مورد بحث قرار گرفته است، اظهار کرد: در جلسه امروز درباره این مصوبه بحث شد، مقرر شد که بدون ایجاد تغییر در محتوای مصوبه این سازمان به وزارت علوم برگردد و رئیس آن را وزیر علوم تعیین کند.

 

وی افزود: همچنین تعیین شد وزارت علوم، وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش با همکاری شورای عالی انقلاب فرهنگی، موضوع سنجش و ارزشیابی کیفیت آزمون‌ها مورد بررسی قرار خواهند داد تا سازوکار‌های تضمین کیفیت و ارزیابی به نحو مطلوبی انجام شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: همچنین در جلسه تصمیم گرفته شد که در حوزه سنجش و پذیرش، یک کارگروه تخصصی تشکیل شود و نتایج نهایی آن در جلسات شورای عالی مطرح شود.

خسروپناه گفت: در ادامه جلسه امروز، اساسنامه بنیاد شهید رئیسی، که قبلاً تصویب شده بود، در این جلسه اساسنامه تأیید شد.

وی افزود: یکی دیگر از موضوعات مطروحه، واگذاری برخی از مسائل نقشه فرهنگی به سازمان مربوطه و تعیین اعضای حقیقی شورای مرکزی اعتکاف بود که به سازمان تبلیغات اسلامی واگذار شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: علاوه بر این تاکید شد که دستگاه‌ها و نهاد‌ها در تدوین آیین نامه‌ها و ضوابط به مصوبات موضوعی شورای عالی انقلاب فرهنگی متوجه داشته باشند.

منبع: شورای عالی انقلاب فرهنگی


12123333
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با تاکید بر گسترش مشارکت‌های اجتماعی بر احداث ۱۰۰ زمین چمن مصنوعی با مشارکت جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور ویژه برای دانش‌آموزان استثنایی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فرهنگستان علوم پزشکی با بیان اینکه اساس سلامت در مکتب طب ایرانی اصلاح شیوه زندگی است؛ گفت: این دانش با تکیه بر تجربه تاریخی و نگاه انسان‌محور می‌تواند در کنار مبانی علمی امروز، بنیان نظام سلامت مردم‌محور و پیشگیرانه را استحکام بخشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مجری طرح و متخصص علوم اعصاب شناختی از طراحی واکری مخصوص کودکان فلج مغزی و با هدف امکان ایستادن خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دو داروی جدید سرطان که با کمک یک پلتفرم هوش مصنوعی توسعه یافته‌اند، سهام یک شرکت زیست‌فناوری را در کره جنوبی افزایش داده‌اند و یک میلیاردر جدید را معرفی کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان یکی از سخنرانان اصلی تاکید کرد که موفقیت‌های اخیر ایران در حوزه تحول دیجیتال در حالی حاصل شده است که کشور در جریان جنگ ۱۲ روزه با حملات نظامی به زیرساخت‌های ارتباطی غیرنظامی، حملات سایبری و محدودیت‌ها...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات مقاومت میکروبی دانشگاه علوم پزشکی تهران از افزایش ۳ برابری طول بستری بر اثر مقاومت میکروبی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نخستین دوره ویژه توانمندسازی معلمان علوم تجربی و مربیان پژوهش سرا‌های دانش‌آموزی، با محور آشنایی با زیرساخت‌های آزمایشگاهی و ترویج فرهنگ آزمایش در مدارس، با حضور مسئولان شبکه آزمایشی کشور برگزار شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن کار درمانی گفت: اکنون ردیف استخدامی برای حوزه کار درمانی دیده نشده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه پیام‌نور به ماموریت خود برمی‌گردد، گفت: به هیچ عنوان حذف پیام‌نور در دستور کار دولت یا اراده رئیس جمهور نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: جوانان نخبه امروز، با تلاش و توانمندی خود مسیر آینده‌ای سربلند برای ایران خواهند ساخت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است