اجتماعی 13:51 - 03 بهمن 1399
بر اساس گزارش مرکز پایش آلودگی هوای تهران، وضعیت کیفی هوای تهران در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۱۱ امروز جمعه (3 بهمن ماه) در وضعیت قابل قبول بود واکنون در شرایط پاک قرار دارد.

هوای ‍‍پایتخت «پاک» شد

به گزارش ایسنا، بر اساس داده های ایستگاه های سنجش کیفیت هوای تهران در ٢٤ ساعت گذشته پارامتر «منواکسید کربن» با عدد میانگین ٢٤، «دی اکسید گوگرد» با عدد ١٣، «ازن» ١٦، «دی‌اکسید نیتروژن» ٤٥ ، ذرات معلق با قطر کمتر از ۱۰ میکرون ۲۹ و در شرایط پاک قرار داشته اند.

بر اساس این گزارش تنها میانگین ٢٤ ساعت گذشته پارامتر ذرات معلق با قطر کمتر از ۲.۵ میکرون با عدد ٥٢ در شرایط قابل قبول قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، این گزارش می‌افزاید هوای تهران در بیشتر ساعات گذشته در شرایط پاک قرار داشته است.

انتهای ‍‍‍‍پیام


10915450
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس بین‌الملل فراجا از شناسایی، دستگیری و استرداد دو تبعه خارجی متهم به قتل خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فراکسیون شاهد و ایثارگران مجلس شورای اسلامی گفت: اقدامات اوحدی برای خدمت به جامعه ایثارگری ارزشمند است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار پاکدشت از آغاز عملیات پوشش کانال انتقال آب در بلوار شهیدان رحیمی این شهرستان خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، معضل بوی نامطبوع این محور شهری برطرف و یکی از مهم‌ترین مطالبات شهروندان با ۳۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار محقق شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی تهران بزرگ، از دستگیری ۲۳۰ سارق و مالخر در قالب ۵۵ باند و توقیف حساب ۳۰۰ میلیارد تومانی یک باند سرقت منازل خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: در ایران متقاضی فرزندخواندگی ۲۰ برابر تعداد فرزندانی است که داریم و این باعث می‌شود بچه‌ها را به شایسته‌ترین خانواده‌ها بسپاریم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت روند اعزام زائران ایرانی به حج تمتع ۱۴۰۵ را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت در خصوص آغاز زمان انتخاب کاروان و قطعی کردن ثبت‌نام حج تمتع سال ۱۴۰۵ از طریق سامانه به نشانی My.haj.ir اطلاعیه‌ای صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه شهر امن از آمار و ارقام تصادفات فوتی بزرگراه‌های پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا به امروز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران از فرصت سه ماهه به خوابگاه‌های دانشگاه‌های شریعتی و شاهد برای ایمن‌سازی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: شورا مجوز واردات موتورسیکلت برقی را به شهرداری نداد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است