اجتماعی 13:51 - 03 بهمن 1399
بر اساس گزارش مرکز پایش آلودگی هوای تهران، وضعیت کیفی هوای تهران در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۱۱ امروز جمعه (3 بهمن ماه) در وضعیت قابل قبول بود واکنون در شرایط پاک قرار دارد.

هوای ‍‍پایتخت «پاک» شد

به گزارش ایسنا، بر اساس داده های ایستگاه های سنجش کیفیت هوای تهران در ٢٤ ساعت گذشته پارامتر «منواکسید کربن» با عدد میانگین ٢٤، «دی اکسید گوگرد» با عدد ١٣، «ازن» ١٦، «دی‌اکسید نیتروژن» ٤٥ ، ذرات معلق با قطر کمتر از ۱۰ میکرون ۲۹ و در شرایط پاک قرار داشته اند.

بر اساس این گزارش تنها میانگین ٢٤ ساعت گذشته پارامتر ذرات معلق با قطر کمتر از ۲.۵ میکرون با عدد ٥٢ در شرایط قابل قبول قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، این گزارش می‌افزاید هوای تهران در بیشتر ساعات گذشته در شرایط پاک قرار داشته است.

انتهای ‍‍‍‍پیام


10915450
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه فراجا جزئیات سانحه تصادف خودروی همسر معاون رئیس جمهور را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: دادستان‌ها و ضابطین وظیفه دارند اموال کارگزاران و مرتبطین آنها که از طریق نامشروع تحصیل شده یا ظن به نامشروع‌بودن آن وجود دارد بررسی کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بازرسی گفت: مدیریت در حوزه معدن نیازمند دانش و تجربه عمیق است و بدون توجه به شایسته‌سالاری، ارتقای این بخش ممکن نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فروزنده گفت: ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی و همچنین ۱۰ هزار تاکسی برقی وارد پایتخت خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت هلال احمر خدمت بزرگی به مردم و انقلاب کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری تهران، از موافقت معتمدیان، مقام عالی دولت در استان با اجرای طرح دورکاری کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهرستان‌های استان در روز‌های پنج‌شنبه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ زینی‌وند گفت: یک قلاده سگ، عامل تصادف مرگبار و فوت عابر پیاده در بزرگراه لشگری شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کالوندی از آغاز اجرای طرحی نوین با عنوان «مردم» برای نخستین‌بار در کشور با هدف رفع مشکلات مناطق کم برخوردار خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» داشتن تمرکز می‌تواند به صورت مستقیم کیفیت زندگی انسان را تحت تاثیر قرار دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» میدری از دستور صریح رئیس جمهور برای هزینه‌کرد درآمد‌های ناشی از اصلاح قیمت بنزین کارت‌های اضطراری جایگاه‌ها برای طرح کالابرگ خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است