سیاسی 13:25 - 06 خرداد 1402
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: درخصوص فرهنگ‌سازی در جامعه و نیرو‌های مسلح برای فرزندآوری، گام‌های بزرگی برداشته شده و کاهش موالیدی که در نیرو‌های مسلح وجود داشت، به تدریج در حال جبران است.

سرلشکر باقری: کاهش موالید در نیرو‌های مسلح در حال جبران است

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح امروز (شنبه) در حاشیه همایش فرماندهان و مسئولان عالی نیرو‌های مسلح به‌مناسبت روز ملی جوانی جمعیت در جمع خبرنگاران گفت: بر اساس آنچه قانون تعیین کرده و نیز تدابیر فرمانده معظم کل قوا، همه موانع و مشکلاتی که باعث کاهش جمعیت در اقلیم نیرو‌های مسلح می‌شود، مورد بررسی قرار گرفته، انرژی و توان لازم برای رفع آن‌ها گذاشته شده و این موجب شده تا اثرات آن در یک سال اخیر دیده شود؛ به نحوی که کاهش موالیدی که در نیرو‌های مسلح وجود داشت، به تدریج در حال جبران است.

وی ادامه داد: اما در موضوع فرهنگ‌سازی و رفع مشکلات فرهنگی که در میان جامعه و نیرو‌های مسلح در زمینه فرزندآوری وجود دارد، هم گام‌های بزرگی برداشته شده و این روند نسبت به گذشته بهبود یافته است.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح بیان کرد: از جهت حمایت‌های معیشتی و امتیازاتی که می‌تواند در تشویق جوانان برای ازدواج و فرزندآوری در جوانب مختلف مانند در اختیار گذاشتن منزل سازمانی و وام‌های لازم و کمک‌های بلاعوض و مسایل مربوط به درمان ناباروری به‌صورت رایگان و... هم اقدامات متعددی صورت گرفته است.

وی در ادامه با بیان اینکه مطالعات مراکز علمی ما نشان می‌دهد که این مشکل (پیری جمعیت) در بسیاری از مناطق جهان وجود دارد، گفت: مشکل فرهنگی بزرگترین مشکلی است که وجود دارد و بعد سایر موارد مانند مسایل معیشتی هم دسته‌بندی شده است؛ لذا راهکار‌هایی که دیگر کشور‌ها برای حل این مشکل در پیش گرفتند، ارزیابی شده است.

سرلشکر باقری عنوان کرد: با توجه به پیگیری و جدیتی که در سازمان‌ها و کارکنان نیرو‌های مسلح وجود دارد و نیز مسئولیتی که بسیج مستضعفین در قبال جامعه دارد، خیلی امیدوار هستیم که در یکی دو سال آینده در نیرو‌های مسلح گام‌های اساسی درخصوص فرزندآوری برداشته شود و این روند منفی در موالید که در سال گذشته هم وجود داشت، به ثبات برسد و سپس به سمت رشد جمعیت حرکت کند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح خاطرنشان کرد: مصوباتی که ستاد ملی جمعیت داشت و پشتیبانی‌هایی که آنجا مصوب شد، صرفاً در مورد واگذاری بخشی از وام‌ها بوده که این هم به‌صورت کامل، عملی نشده است؛ اما عمده آنچه در نیرو‌های مسلح رخ داده، بر اساس منبع مالی نیرو‌های مسلح و جابه‌جایی اعتبارات بوده است.

پایان پیام/


11900983
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار وزیر دفاع ارمنستان با دبیر شورای عالی امنیت ملی بر رعایت حاکمیت ملی کشور‌ها در دیدار لاریجانی و وزیر دفاع ارمنستان تاکید شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه گفت: ما کاملاً برای هر دو گزینه جنگ و صلح آماده هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مسعود پزشکیان مبلغ ۵۰ میلیارد ریال (پنج میلیارد تومان) به آزادی زندانیان جرایم غیر عمد و غیر کلاه‌برداری کمک کرد.‏
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا که صلاحیت آن‌ها تایید شده است، فقط برای یک بار می‌توانند حوزه انتخابیه شهر و روستای خود را در محدوده همان شهرستان تغییر دهند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» زینی وند با اشاره به بررسی لایحه برگزاری تجمعات در صحن مجلس گفت: وضعیت آشفتگی برگزاری تجمعات در شأن کشور ما نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه به منظور شرکت در دور سوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا، تهران را به مقصد ژنو ترک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جمهوری اسلامی ایران در امارات متحده عربی با وزیر امور خارجه دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه مردم سال دشواری را پشت سر گذاشته‌اند، تأکید کرد دولت در نوروز پیش‌رو سیاست تشویق سفر و گردشگری داخلی را دنبال می‌کند و ارتقای ایمنی جاده‌ها پیش‌نیاز تحقق این رویکرد است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور تأکید کرد دولت در نوروز سیاست تشویق سفر و گردشگری داخلی را دنبال می‌کند و ارتقای ایمنی جاده‌ها پیش‌نیاز تحقق این رویکرد است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان تاکید کرد لایحه بودجه ۱۴۰۵ کل کشور امروز به شکل رسمی به شورا آمد و شورای نگهبان ۱۰ روز فرصت دارد تا نظر خود را اعلام کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است