بین‌الملل 22:36 - 06 مهر 1401

خلوصی آکار: به هرگونه اقدام غیرقانونی یونان پاسخ لازم را می‌دهیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، «خلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه با حضور در برنامه‌ ای در این وزارتخانه  گفت: باید درک شود که تا کنون در چارچوب اصل واکنش متقابل، در میز (تصمیم گیری) و میدان عمل به هر گونه اقدام ناحق و غیرقانونی یونان پاسخ لازم را داده‌ ایم و از این پس نیز خواهیم داد.

وزیر دفاع ترکیه اضافه کرد که یونان فکر می‌ کند با انتقال مشکلات به عرصه بین‌ المللی و تحمیل عمل انجام شده می‌ تواند حقوق ترکیه را غصب کند، اما به‌ شدت اشتباه می‌ کند.

آکار ادامه داد: ترکیه می‌ خواهد اژه و مدیترانه به دریاهای دوستی تبدیل شوند و تمام ثروت به‌ طور منصفانه تقسیم شود. از این جهت، این به نفع هم یونان، هم منطقه و هم ناتو خواهد بود که یونانو ترکیه را به جای تهدید، به‌عنوان یک متحد و همسایه قابل اعتماد و مؤثر ببیند. مردم همسایه ما نیز باید مطمئن باشند که ترکیه خواستار یک آینده مسالمت‌ آمیز و مرفه با یونان است. انتظار ما از طرف‌ های ثالث نیز این است که این مساله را بی‌ طرفانه، با منطق و عقل‌ سلیم و در پرتو علم و حقوق بین‌ المللی در نظر بگیرند. در نتیجه مصمم و قادر هستیم از حقوق و منافع خود در اژه و مدیترانه شرقی از جمله قبرس محافظت کنیم.

وی در ادامه افزود: انتقال امن غلات اوکراین به سایر کشورها به واسطه مرکز مشترک هماهنگی که در ۲۷ ژوئیه با هماهنگی وزارت دفاع ترکیه فعالیت خود را آغاز کرد، طبق برنامه ادامه دارد. تا کنون بیش از ۲۰۰ کشتی حامل بالغ بر ۵ میلیون تن غلات از بنادر اوکراین خارج شده‌ اند.


11698463
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می‌گوید هیئت صلح ایجاد شده برای غزه به ریاست ترامپ با قطعنامه سازمان ملل متحد هم‌خوان نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که احزاب کُرد به توافق سرنوشت‌ساز رسیده‌اند، ترس از پذیرش مسئولیت نامزدی المالکی اعلام توافق این ائتلاف را به پس از عید فطر موکول کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس پناهندگان سازمان ملل می‌گوید بازگشت شمار زیادی از اتباع افغاستان به این کشور، ظرفیت‌های امدادی را دچار چالش کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند تقریبا تمامی زندانیان داعشی از زندان‌های سوریه به عراق انتقال پیدا کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اگر تنگه هرمز مسدود شود، انفجار قیمت‌ها از مرز‌های جغرافیایی عبور کرده و هیچکس در دورترین نقاط جهان از ترکش‌های این صدمه اقتصادی در امان نخواهد ماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیپلمات ارشد آلمان تائید کرد که به دلیل اظهارات آمریکا در ائتلاف نظامی ناتو تنش‌هایی در گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارشی تازه از مشارکت ده‌ها هزار سرباز با تابعیت انگلیسی و کشورهای دیگر در جریان نسل‌کشی در نوار غزه پرده برمی‌دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عالی‌ترین دادگاه لندن حکم داد که تصمیم دولت انگلیس برای قرار دادن جنبش حامی فلسطین «فلسطین اکشن» در فهرست سازمان‌های تروریستی، غیرقانونی بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه عراق، از انتقال حدود ۳۰۰۰ زندانی داعش از زندان‌های سوریه به عراق خبر داد و نسبت به اعمال زور علیه ایران هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه روسیه از ارسال کمک‌های مالی و مادی به کوبا خبر داد و آن را نشانه همبستگی با متحد سنتی خود در برابر فشارهای آمریکا توصیف کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است